H Hayek βρήκε την τέλεια αφορμή να μιλήσει για την απλότητα της αγάπης που νιώθει για τον Pinault

Τζένη Ντεμιράι
H Hayek βρήκε την τέλεια αφορμή να μιλήσει για την απλότητα της αγάπης που νιώθει για τον Pinault

«Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου», έγραψε η Salma Hayek απευθυνόμενη στον Francois-Henri Pinault.

Η Salma Hayek είχε εχθές, 14 Φεβρουαρίου, επέτειο γάμου. Η 57χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Francois-Henri Pinault, με τον οποίο καταφέρνει να διατηρεί τις ισορροπίες που χρειάζεται ένας γάμος για να θεωρηθεί πετυχημένος.

Η Hayek παντρεύτηκε με τον 61χρονο επιχειρηματία ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων και εχθές, 14 Φεβρουαρίου 2024, θέλοντας να γιορτάσει τα 15 χρόνια έγγαμου βίου, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία τους σε black-and-white φίλτρο, στην οποία γελούν με την ψυχή τους. Η ίδια είναι εντυπωσιακά όμορφη και ο Francois-Henri Pinault την κοιτάζει μέσα στα μάτια χαμογελώντας πλατιά.

Στην περιγραφή της ανάρτησής της, η Salma Hayek έγραψε:

«Μετά από 18 χρόνια μαζί και 15 χρόνια γάμου, ακόμα κάνεις το να σ’ αγαπώ εύκολο, διασκεδαστικό, βαθύ και φρέσκο σαν απαλό αεράκι. Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου».

https://www.instagram.com/p/C3V1Ohgot_D/

Η επέτειος του ζευγαριού έρχεται μόλις μια μέρα μετά το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η ηθοποιός με την ίδια να μαγειρεύει τηγανίτες, φορώντας μεταξωτές πιτζάμες.

https://www.instagram.com/p/C3TKWHqI6I6/

Η «Like a boss» κίνηση της Salma Hayek προς την πρώην του άντρα της, Linda Evangelista

Η Salma Hayek, το σπίτι και η Valentina της

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγιος Βαλεντίνος δεν έχει σημαδέψει το ζευγάρι μόνο μέσω του γάμου τους, αλλά και μέσω της κόρης τους, την οποία ονόμασαν Valentina. Η Valentina Paloma Pinault, η οποία φέτος γίνεται 16 ετών, έχει ακόμα τρία αδέρφια από προηγούμενες σχέσεις του πατέρα της.

Το διάσημο ζευγάρι κατοικεί από το 2017 σε ένα luxury σπίτι στην Βρετανική πρωτεύουσα στο οποίο έμενε παλαιότερα ο Justin Bieber. Το τριώροφο οίκημα διαθέτει 17 υπνοδωμάτια, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, κινηματογράφο, κάβα και γήπεδο tennis. Η Salma Hayek έχει μοιραστεί στα social media αρκετές φωτογραφίες από τον χώρο της.