Στο Προξενιό της Ιουλίας η κόντρα Μουτάφη - Μάσχα έγινε viral λίγο πριν την έκπληξη του Μελέτη Ηλία

Κατερίνα Μπούσιου
Στο Προξενιό της Ιουλίας η κόντρα Μουτάφη - Μάσχα έγινε viral λίγο πριν την έκπληξη του Μελέτη Ηλία

Ατάκες - φωτιά και υποσχέσεις για νέες κόντρες στο μέλλον μεταξύ Στάσας και Χάδως στο Προξενιό της Ιουλίας. Όλα γυρνούν γύρω από τον Μελέτη Ηλία. 

Το Προξενιό της Ιουλίας, τείνει να γίνει μία από τις τηλεοπτικές εκπλήξεις της χρονιάς. Η σειρά ανανεώθηκε, άλλαξε τη δομή της και πια απέκτησε φανατικό κοινό. Ειδικά τώρα που φτάσαμε στο ξεκίνημα μίας διαδρομής που οδηγεί σε ένα φινάλε με διπλή δολοφονία. Η Ελισάβετ Μουτάφη και η Άννα Μάσχα εγκαινίασαν αυτόν τον νέο κύκλο με μία επική κόντρα, η οποία ωστόσο θα έχει και συνέχεια. Λίγο πριν δούμε τον Μελέτη Ηλία να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με μία παράνομη σχέση.

https://www.instagram.com/p/C2exCp8s9_3/

Ο Μελέτης Ηλίας μπορεί να κέρδισε τη γυναίκα που ήθελε αλλά ετοιμάζεται για απιστία

Ο Γιωργίκης Προβιός στο Προξενιό της Ιουλίας, πέρασε το πρώτο του ερωτικό βράδυ με τη σύζυγό του, αλλά για την Ιουλία αυτό είναι η αρχή ενός δράματος δίχως επιστροφή. Εκείνος βέβαια δεν υποψιάζεται ακόμη την εγκυμοσύνη της και όλα κυλούν ήρεμα. Σχεδόν, γιατί ο γιος του ξεκινά να θυμάται όσα πέρασε η μητέρα του μαζί του, ενώ η νέα νύφη του σπιτιού έχει ξεσπάσματα θλίψης. Ο Μελέτης Ηλίας ξεδιπλώνει σιγά σιγά τον χαρακτήρα του και πληγώνει όποιον είναι στο διάβα του.

Στο Προξενιό της Ιουλίας ένα ημερολόγιο είναι το «κλειδί» για το δραματικό φινάλε του Μελέτη Ηλία

Μόνο που από εκείνον μας περιμένουν ποικίλες εκπλήξεις. Από το παρελθόν του και το μέλλον του επίσης. Από την ημέρα ακόμη του γάμου του είχε δείξει μία προτίμηση στην όμορφη υπηρέτριά του, τη Δέσπω Λεοντίου. Είχε μάλιστα υποσχεθεί να την προικίσει μόλις εκείνη παντρευόταν. Μόνο που η Δέσπω, η οποία ποικιλοτρόπως τον προκαλεί θα γίνει σύντομα η γυναίκα με την οποία θα κάνει έναν σύντομο δεσμό, παρόλο που είναι νιόπαντρος.

Αυτό ίσως και να συμφέρει την Ιουλία, η οποία θα κάνει αρχικά πως δεν το καταλαβαίνει. Ίσως να τη συμφέρει κιόλας. Το κοινό όμως το Twitter/X ήδη αναγνώρισε τα πρώτα σημάδια της μελλοντικής απιστίας. Λαγωνικά οι τηλεθεατές.

Δεν είναι η μόνη μελλοντική εξέλιξη που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ήδη από χθες η Στάσα - Ελισάβετ Μουτάφη και μαμά της Ιουλίας, είχε μία πρώτη και φαρμακερή κόντρα με τη Χάδω - Άννα Μάσχα και αδελφή του γαμπρού. Ατάκες και βλέμματα θανατηφόρα. Και έγιναν αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο του κοινού οι δύο τους.

Θα έχουμε και συνέχεια φυσικά στην κόντρα. Η Χάδω θα κάνει μαρτύριο τη ζωή της Ιουλίας στο νέο της σπίτι με τις παρατηρήσεις της και θα είναι και η πρώτη που θα καταλάβει πως το παιδί που θα φέρει στον κόσμο δεν είναι του αδελφού της. Καταλαβαίνεις ότι η Στάσα δεν θα το αφήσει αυτό να περάσει έτσι και θα τη δεις πολλές φορές να καβγαδίζει μαζί της και να την απειλεί.

Από την άλλη πλευρά η Στάσα έχει να αντιμετωπίσει και το δικό της μυστικό, το οποίο θα φανερωθεί λίγο πριν το φινάλε. Πως ο γιος της Ρήγας είναι παιδί του Ραζίνη, άρα και ετεροθαλής αδελφός του Γρηγόρη. Μπροστά σε αυτό, το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Ιουλίας, θα είναι το πιο αθώο ψέμα που θα έχει ειπωθεί.

Τα 2 μεγάλα μυστικά: Στο Προξενιό της Ιουλίας έρχεται στο φως μία ακόμη κρυφή εγκυμοσύνη