Η μεγάλη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη έγινε 23 και είναι το ίδιο καλλονή με εκείνη (αλλά και τη Γαία)

Η μεγάλη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη έγινε 23 και είναι το ίδιο καλλονή με εκείνη (αλλά και τη Γαία)

Χαρές στο νεοκλασικό της Δωροθέας Μερκούρη στην Πλάκα. «Είμαι η πιο τυχερή μαμά στον κόσμο», δηλώνει η 48χρονη ηθοποιός (εικόνες). 

Η Δωροθέα Μερκούρη θεωρείται μια από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς- μοντέλα της γενιάς της. Η 48χρονη είναι μητέρα δύο κοριτσιών (της Ηλέκτρας και της Γαίας) τις οποίες απέκτησε από τον γάμο της με τον Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ και αποτελούν την μεγαλύτερή της αδυναμία.

Η Ηλέκτρα Μερκούρη γιόρταζε χθες (15/02) τα γενέθλιά της και έγινε 23 ετών. Η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια, ποστάροντας στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών. Η νεαρή κοπέλα έχει σπουδάσει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute και διαθέτει ένα πολύ προσεγμένο προφίλ στο Instagram που αποπνέει φινέτσα και στυλ.

Η καλλονή αδερφή της Δωροθέας Μερκούρη είναι μια yogi με ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια

Το τρυφερό post της Δωροθέας Μερκούρη για τα γενέθλια της κόρης της

Πριν λίγες ώρες η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε δύο Instagram stories και ένα τρυφερό post αφιερωμένα στην κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CosE_Desjk3

«Αγαπήστε τη ζωή και θα σας φέρνει όλα όσα θέλετε. Γιατί το αξίζετε. Χρόνια πολλά, Είμαι η πιο τυχερή μαμά στον κόσμο», έγραψε η γνωστή ηθοποιός.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια μαμά όπως όλες μας: Η αποκάλυψη για τον γιο της και το δράμα που έζησε

«Οι κόρες μου είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας μοντέλο, κάτι έχει πάει λάθος. Θα ήθελα να κάνουν περισσότερα και καλύτερα πράγματα από εμένα. Τους λέω είσαι καλύτερη από εμένα, πιο όμορφη, πιο έξυπνη», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δωροθέα Μερκούρη.

«Με τα παιδιά μου τα πηγαίνω καλά. Δεν έχουμε ανταγωνιστική σχέση ως γυναίκες. Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες χωρίς να είμαι υπερβολικά αυστηρή. Το μεγάλωμα των παιδιών είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, ίσως η πιο δύσκολη που έχω κάνει ποτέ. Δεν το ήξερα όταν το επέλεγα. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μάνα. Με τη γέννηση της Ηλέκτρας ενηλικιώθηκα κι εγώ αυτόματα. Όταν γνώρισα τον πατέρα των παιδιών μου ήθελε κι εκείνος παιδιά. Νομίζω πως αυτός ήταν ο προορισμός της σχέσης μας. Να κάνουμε μαζί παιδιά! Ήμουν 24 χρονών. Δεν ξέρω αν ήταν έρωτας», έχει δηλώσει η 48χρονη στο περιοδικό Votre Beaute.

Τη Γαία την ξέρεις, αλλά η 20χρονη αδελφή της Ηλέκτρα είναι η ξανθιά εκδοχή της Δωροθέας Mερκούρη

Η Γαία Μερκούρη ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της

Η Γαία Μερκούρη έχει βρεθεί στο επίκεντρο του Τύπου λόγω της σχέσης της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο αλλά και από το πρόσφατο ντεμπούτο της ως μοντέλο. Η 18χρονη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη έχει όλα τα προσόντα για μια λαμπρή καριέρα στο modeling και οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε πείσουν.

Το υπέροχο νεοκλασικό της Δωροθέας Μερκούρη στην Πλάκα

Η δημοφιλής ηθοποιός μένει τα τελευταία χρόνια στο κέντρο της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα σε ένα υπέροχο νεοκλασικό σπίτι στην Πλάκα. Η περιοχή είναι ιδανική για μια καλλιτέχνιδα όπως εκείνη αφού αποπνέει ρομαντισμό και σε ταξιδεύει νοερά σε μια άλλη εποχή.

«Αυτό το σπίτι το αγάπησα πολύ, όταν ήρθα στην Αθήνα. Μένω εδώ από τότε που γύρισα από την Ιταλία και ήθελε πολλή δουλειά. Και μπόρεσα και το έφτιαξα και μένω εδώ με τα γατάκια μου και τις δύο κόρες μου», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η ηθοποιός και οι κόρες της διαθέτουν ένα μεγάλο μπαλκόνι με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν εκεί, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις τους.

https://www.instagram.com/p/CXroYueMwEN

Μια ματιά στο Instagram της ηθοποιού αρκεί για να πάρεις μια γεύση από το κομψό σπίτι όπου κατοικεί με τις κόρες (Ηλέκτρα και Γαία) και τα γατάκια της. Το λευκό χρώμα κυριαρχεί στον χώρο ενώ τα vintage διακοσμητικά που κοσμούν το σαλόνι και τον διάδρομο δίνουν μια νοσταλγική αίσθηση.

Η Δωροθέα Μερκούρη λατρεύει την μαγειρική κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, αν παρακολουθείς το προφίλ της στο Instagram. Η δημοφιλής ηθοποιός δημοσιεύει συχνά τις Ιταλικές μακαρονάδες καθώς και τα νόστιμα γλυκά που φτιάχνει μέσα από την κουζίνα της στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Το σπίτι της Δωροθέας Μερκούρη στην Πλάκα έχει θέα στην Ακρόπολη και παράλληλα ιταλική αισθητική

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: doroteamercouri