Ρούλα Κορομηλά: H γλυκιά ευχή της Πέγκυς Ζήνα για τα γενέθλιά της και η ανάμνηση από τον μπαμπά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ρούλα Κορομηλά: H γλυκιά ευχή της Πέγκυς Ζήνα για τα γενέθλιά της και η ανάμνηση από τον μπαμπά της

«Τόσα χρόνια κοντά μου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου πώς μπορώ να μην σε λαρεύω;» απάντησε η Ρούλα Κορομηλά στην Πέγκυ Ζήνα για τις ευχές για τα γενέθλιά της.

Η Ρούλα Κορομηλά το 2023 μετά από αρκετά χρόνια έκανε το τηλεοπτικό comeback της παρουσιάζοντας το Σπίτι με το Μega. Η ίδια συνεχίζει να διασκεδάζει και φέτος τους τηλεθεατές της κάθε Σάββατο μέσα από τη μουσική εκπομπή του Mega, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό της και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Όταν ωστόσο, δεν επικοινωνεί με το κοινό της μέσα από τη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και σκέψεις της μέσα από τα social media της, στα οποία είναι πολύ ενεργή.

https://www.instagram.com/p/C01J-EwNXa4/

Η ευχή της Πέγκυς Ζήνα και η ιδιαίτερη σχέση τους

Η Ρούλα Κορομηλά έχει τα γενέθλιά της κι έτσι αυτή τη φορά οι πρόσφατες δημοσιεύσεις της ήταν οι ευχές των φίλων της. Όπως θα δεις και στην gallery που ακολουθεί η Βίκυ Κουλιανού, ο Άγγελος Διονυσίου, ο Αργύρης Αγγέλου και πολλοί άλλοι ευχήθηκαν τα καλύτερα στην παρουσιάστρια για τα 67α γενέθλιά της.

Ξεχωριστή σημασία για την ίδια είχε ωστόσο, η ευχή της Πέγκυς Ζήνα, με την οποία όπως φαίνεται έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Η τραγουδίστρια δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία έγραψε στο Instagram story της «Χρόνια πολλά αστέρι μου, το μεγαλύτερο και το πιο φωτεινό της ελληνικής τηλεόρασης και της καρδιάς μου! Σε λατρεύω! Να σε χαιρόμαστε Φαντορούλα μου» με την παρουσιάστρια να της απαντά «Τόσα χρόνια κοντά μου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου, πώς μπορώ να μην σε λαρεύω καρδιά μου; Ο άνθρωπός μου και η μεγάλη μου αδυναμία. Φίλη και αδερφή μου! Σε αγαπώ υπερταλαντούχο μου πλάσμα».

423036576_3524879724429045_3483814153906686526_n.jpg

Οι δυο γυναίκες γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια. Η Ρούλα Κορομηλά μάλιστα, τη βοήθησε στα πρώτα της βήματα και αυτό η Πέγκυ Ζήνα δεν το ξεχνάει μέχρι σήμερα. Καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίο το 2021 η Πέγκυ Ζήνα είχε πει για την παρουσιάστρια: «Όταν μου στάθηκε στα πρώτα μου βήματα δεν περίμενε τίποτα από μένα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μετά τον πρώτο μου δίσκο, που είχα πει ένα τραγούδι που δεν με αντιπροσώπευε σαν χαρακτήρα, με είχαν βάλει στην άκρη όλοι στο χώρο μου, η Ρούλα Κορομηλά ήρθε μαζί στο στούντιο του Αλέκου Χρυσοβέργη, ήταν ο συνθέτης που με "ξέπλυνε" από τον πρώτο μου δίσκο. Θα είμαι πάντα δίπλα της σαν άνθρωπος».

Από την άλλη και η Ρούλα Κορομηλά μιλώντας για εκείνη στην ίδια εκπομπή είχε πει πως η Πέγκυ Ζήνα θα μπορούσε να είναι κόρη της από την αγάπη που της έχει.

Είναι το κορίτσι μου, είναι το πρόσωπο που αγαπώ. Έχει κερδίσει με την αξία και το σπαθί της την καρδιά μου. Η Πέγκυ οριοθετεί καταστάσεις, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ό,τι έχει κερδίσει το έχει κερδίσει με το σπαθί της, με αυτή τη φωνάρα που έχει. Την αγαπώ τόσο πολύ που πραγματικά θα ήθελα να ήταν η κόρη που δεν έχω.

Το αγαπημένο τραγούδι του μπαμπάς της

Λίγο πριν τα γενέθλιά της η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το επεισόδιο της εκπομπής Σπίτι με το Mega θα προβληθεί στις 24 Φεβρουαρίου. Η ίδια στο συγκεκριμένο βίντεο τραγουδάει το «Ρολόι Κομπολόι» μαζί με τα παιδιά από την Πάτρα και άλλους καλεσμένους της, αφιερώνοντάς το στον μπαμπά της που ήταν όπως έγραψε το αγαπημένο του και το τραγουδούσαν μαζί.

«Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο του μπαμπά μου που έφυγε νωρίς… Θυμάμαι πως το τραγουδούσαμε μαζί…» .

https://www.instagram.com/reel/C3XiTrVNiIF/