Η επιχείρηση σωτηρίας στη Γη της ελιάς και η μεγάλη σύγκρουση για το μυστικό Φίλιππου και Ειρήνης

Κατερίνα Μπούσιου
Η επιχείρηση σωτηρίας στη Γη της ελιάς και η μεγάλη σύγκρουση για το μυστικό Φίλιππου και Ειρήνης

Ο Κουράκος γίνεται ήρωας και ο Δημοσθένης θυμωμένος με τον παρελθόν της Ασπασίας. Είναι οι ημέρες της αποκάλυψης για τη σειρά. 

Στη Γη της ελιάς κάποιοι παίζουν με τη φωτιά κυριολεκτικά και μεταφορικά. Και προκύπτουν σοβαρά θέματα σεναριακά για τις ζωές 4 ηθοποιών, δύο ζευγαριών δηλαδή. Η πιο σημαντική εξέλιξη είναι η επιχείρηση διάσωσης της Δήμητρας, με δεύτερη την επιχείρηση διάσωσης ενός μωρού.

Ο Κουράκος σώζει τη Δήμητρα και ο Δημοσθένης μαθαίνει το παρελθόν της γυναίκας του

Η μυστική αποστολή της Δήμητρας δεν θα έχει καλή κατάληξη στη Γη της ελιάς. Γιατί η αστυνομικός θα γίνει αντιληπτή από τη συμμορία των Ρουσσέων. Θα την κρατήσουν όμηρο μέχρι να ομολογήσει την πραγματική της ταυτότητα, αφού έχουν καταλάβει πως δεν δουλεύει στην εταιρεία security.

Ένα ξεχασμένο μυστικό στη Γη της ελιάς και ο γάμος του Απόστολου Γκλέτσου και της Άντζελας Γκερέκου

Ο αστυνόμος της καρδιάς της, Γιώργης Κουράκος, αποφασίζει λοιπόν να οργανώσει μία μεγάλη επιχείρηση για να την απελευθερώσει. Υπάρχει αγωνία μέχρι το τέλος για αυτή την επιχείρηση αλλά όλα τελικά πάνε καλά.

Μόνο που αυτή η περιπέτεια, αντί να ενώσει, χωρίζει το ζευγάρι. Και έτσι λήγει ο ρόλος της Μελίνας Κόντη. Υπάρχει βέβαια και το spoiler που υποστηρίζει πως ήταν έγκυος και αποφάσισε να διακόψει την κύησή της. Αυτό το θέμα δημιουργεί ένα χάσμα μεταξύ τους. Αγεφύρωτο.

Χάσμα αγεφύρωτο επίσης δημιουργείται μεταξύ του Δημοσθένη και της Ασπασίας. Θα μας χαρίσουν ωραίες σκηνές ο Κούλης Νικολάου και η Βάσια Παναγοπούλου. Το μεγάλο δικό της μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια αυτή τη φορά. Για το γεγονός πως βιολογικός πατέρας της κόρης τους Ειρήνης είναι ο πατέρας του Φίλιππου.

https://www.instagram.com/p/C0ZgOQiofaw/

Το «κακό» έχει ξεκινήσει από τον ίδιο τον Φίλιππο που είπε στον Παρασκευά πως η Ειρήνη είναι ετεροθαλής αδελφή του. Και εκείνος με τη σειρά του χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες θα το πει στον Δημοσθένη αλλά και σε εκείνη. Αντιλαμβάνεσαι πως αυτό αλλάζει τα πάντα στην οικογένεια των Καπερνάρων.

Η Ασπασία θα πρέπει να απολογηθεί για το ψέμα της. Ενώ εκείνη υπήρξε θύμα απιστίας από εκείνον, τώρα βρίσκεται εκείνη υπόλογη απέναντί του. Για να του εξηγήσει για ποιο λόγο του απέκρυψε πως πατέρας της Ειρήνης ήταν ο Στεφανέας. Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί μία είδους ισοπαλία ανάμεσά τους. Και εκείνος έκανε λάθος και εκείνη επίσης.

Θα δεις πως η διαμάχη μεταξύ τους θα λήξει. Μάλιστα η Ασπασία με τις εξελίξεις που επίσης θα ακολουθήσουν στο θέμα της Ξένιας, θα μεγαλώσει το μωρό του Δημοσθένη και εκείνης. Είναι η δεύτερη επιχείρηση διάσωσης την οποία σου ανέφερα.

Και θα ξεκινήσει, όταν η Ξένια θα προσπαθήσει να φύγει από τη Μάνη, κρυφά μαζί με το μωρό της, το οποίο έχει αγαπήσει και δεν θέλει να το αποχωριστεί. Ο Δημοσθένης θα το αντιληφθεί την τελευταία στιγμή και το παιδί θα καταλήξει στο σπίτι του. Νομικά θα προσπαθήσει να τον κρατήσει.