Ένα ξεχασμένο μυστικό στη Γη της ελιάς και ο γάμος του Απόστολου Γκλέτσου και της Άντζελας Γκερέκου

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα ξεχασμένο μυστικό στη Γη της ελιάς και ο γάμος του Απόστολου Γκλέτσου και της Άντζελας Γκερέκου

Η δυσαρέσκεια του κοινού για τις εξελίξεις στη Γη της ελιάς αφορούν δύο νεαρούς και αγαπητούς ηθοποιούς. Στο σενάριο έχουμε ένα ακατανόητο plot twist.  

Η επιστροφή του Απόστολου Γκλέτσου στη Γη της ελιάς στον ρόλο του ως Τζων θα έχει μία ευχάριστη έκπληξη, τη στιγμή που το κοινό έχει δυσαρεστηθεί με μία άλλη εξέλιξη του ρόλου του αγαπημένου τους Φίλιππου. Τι ισχύει για αυτά τα spoilers και τι ακριβώς θα συμβεί με ένα ήδη ξεχασμένο μυστικό της σειράς;

Τι θα συμβεί με τη δολοφονία του Κίμωνα; Μήπως έχει ξεχαστεί;

Η αρχή της τρίτης σεζόν στη Γη της ελιάς αναρωτηθήκαμε ξανά τι έχει απογίνει η δολοφονία του Κίμωνα, γιου του Δημοσθένη και της Ασπασίας. Γιατί κάποιοι το έκαναν να μοιάζει με αυτοκτονία, αλλά οι τηλεθεατές είχαν δει ξεκάθαρα τη σκηνή πέρισυ τον Ιανουάριο.

Όπως όμως συμβαίνει και στον Σασμό μερικές φορές, έτσι και σε αυτή τη σειρά, καθυστερούν υποθέσεις άλλων σεζόν, προφανώς για να υπάρχει υλικό για τα επόμενα επεισόδια. Πάντως αυτό το ζήτημα θα ξεκαθαριστεί στο τέλος της τωρινής και στην αρχή της επόμενης σεζόν. Δεν ξέρουμε ακόμη τον τρόπο. Υπάρχει μέλος της συμμορίας εκείνης που θα το μαρτυρήσει; Το σίγουρο είναι πως ο Δημοσθένης δεν θα το ομολογήσει από μόνος του, παρόλο που ήταν παρών και όλα στην ουσία έγιναν εξαιτίας του.

Με μία πρόταση γάμου προς την Αθηνά επιστρέφει ο Απόστολος Γκλέτσος, αλλά είναι αμφίβολο αν θα δούμε την Άντζελα Γκερέκου ως νύφη. Πρώτον γιατί δεν θέλει να φύγει από τη Μάνη και ζήσει στην Αμερική μαζί του και δεύτερον γιατί η υιοθετημένη κόρη της έχει τις αντιρρήσεις της. Εκτός αν και οι δύο ηθοποιοί ολοκληρώσουν τη συμμετοχή τους στη σειρά στο τέλος αυτή της σεζόν και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για το σενάριο αυτό.

Πρόβλημα με το σενάριο έχουν όμως οι φανς της σειράς με την εξέλιξη του ρόλου του Φίλιππου. Ξαφνικά θα τον δούμε πριν το τραγικό του τέλος να γίνεται εριστικός προς όλους και θα ανακοινώσει μάλιστα ξαφνικά στη Βασιλική ότι θα φύγει για την Αθήνα, για να συνεχίσει τις σπουδές που άφησε για τα κτήματα, μετά τη δολοφονία του πατέρα του και της αδελφής του.

gitiselias4.png

Δεν έχουν άδικο. Αν και βέβαια το τέλος του θα είναι ηρωικό.

Το φημολογούμενο άδικο τέλος του Φίλιππου στη Γη της ελιάς προκαλεί ήδη παράπονα από τους φανς