Τα τελευταία γυρίσματα του Έρωτα Φυγά και η απαγωγή που οδηγεί στο τέλος δύο γυναίκες

Κατερίνα Μπούσιου
Τα τελευταία γυρίσματα του Έρωτα Φυγά και η απαγωγή που οδηγεί στο τέλος δύο γυναίκες

Τα πλάνα από τα τελευταία γυρίσματα του Έρωτα Φυγά και τα σενάρια για τον τρίτο κύκλο. 

Όπως και οι ηθοποιοί της σειράς «Η Μάγισσα» που ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα της φετινής σεζόν, έτσι και οι ηθοποιοί του Έρωτα Φυγά ολοκληρώνουν τις επόμενες ημέρες τα γυρίσματά τους, όπως μας ενημέρωσαν μέλη της παραγωγής με τα σχετικά στιγμιότυπα. Έχουμε όμως πολύ δρόμο για να δούμε το τέλος στις οθόνες μας (περίπου 30 επεισόδια) ενώ και τις επόμενες ημέρες θα δούμε μία πολύ σημαντική εξέλιξη.

Μετά το τέλος της δίκης η Αλεξάνδρα επιστρέφει στον Μάρκο

Η μεγάλη περιπέτεια της Αλεξάνδρας με τη δίκη της στον Έρωτα Φυγά θα έχει αίσιο τέλος. Και σε αυτό δεν θα συμβάλει μόνο ο Μάρκος, αλλά κυρίως ο Ιάσονας με την κατάθεσή του αλλά και τις κρυφές του προσπάθειες. Όλοι πια ανακουφισμένοι πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν να ζουν επιτέλους κανονικά τις ζωές τους.

Μεγάλη πλάνη γιατί δεν έχουν υπολογίσει στη Νότα. Η ψυχοπάθειά της την οδηγεί στην απόφαση να απαγάγει τον Γιωργάκη (τον γιο της Αλεξάνδρας και του Μάρκου) αλλά και τη Ρηνιώ που τυγχάνει να είναι μαζί του. Θέλει να εκδικηθεί το ζευγάρι με τον χειρότερο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/C3SQaFtqq8Z/

Όπως καταλαβαίνεις όλοι κινητοποιούνται στο Κιάρι για να τους βρουν. Η μόνη που μπορεί να βοηθήσει το ζευγάρι σε αυτή την περίπτωση είναι η Ευγενία και ανιψιά της. Ο Μάρκος θα την πιέσει πολύ, αρχικά για να μάθει αν και εκείνη εμπλέκεται σε όλο αυτό. Η Ευγενία όμως θα βοηθήσει τον Μάρκο στον εντοπισμό της. Τα spoilers υποστηρίζουν ότι αρχικά θα προσπαθήσει να την μεταπείσει αλλά στη συνέχεια θα γίνει μία εμπλοκή και θα την τραυματίσει θανάσιμα. Η Ρηνιώ επειδή είναι μάρτυρας θα λειτουργήσει και ως το μεγάλο ελαφρυντικό για την αθώωση της.

Από εδώ και πέρα ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε. Οι ηθοποιοί αυτές τις ημέρες γυρνούν τα τελευταία επεισόδια και γνωρίζουν ήδη τις θα συμβεί με τους ρόλους τους. Σου ανέφερα πάντως την μαυροντυμένη Αλεξάνδρα, δείγμα πως θα ισχύσει το σενάριο περί θανάτου σε δυστύχημα του Μάρκου.

Όλα δείχνουν προς το άδοξο τέλος του Έρωτα Φυγά με την ιστορία αγάπης της Αλεξάνδρας και του Μάρκου

Πάντως στα φωτογραφικά στιγμιότυτυπα των συντελεστών της παραγωγής από τα τελευταία γυρίσματα, βλέπουμε να έχει επιστρέψει και η Μαργέτα, δηλαδή η Πέμη Ζούνη. Μέχρι τον Μάρτιο δεν αναμένεται να δούμε το comeback της στο πατρικό της και να κάνει την έκπληξη σε όλους, πως είναι ζωντανή.

https://www.instagram.com/p/C3X1n1ztNOg/