H πρώτη ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά τη γέννα έκρυβε μια αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Γεωργία Βλαχοπούλου
H πρώτη ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά τη γέννα έκρυβε μια αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Ο Ντάνος και η Δήμητρα Βαμβακούση πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μετά τον ερχομό της κόρης τους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βιώνουν μοναδικές στιγμές, αφού στις 8 Φεβρουαρίου ήρθε στον κόσμο η κόρη τους. Μετά την απώλεια της μαμάς του, λίγες ώρες μετά τον γάμο τους, ο Ντάνος - όπως τον μάθαμε όλοι μέσα από το Survivor το 2017 - έλαβε το μεγαλύτερο δώρο από τη μαμά του, που τον έκανε να χαμογελάσει ξανά. Και λέμε από την μαμά του καθώς η μικρούλα γεννήθηκε λίγο πριν ξημερώσει η μέρα που εκείνη κανονικά θα είχε τα γενέθλιά της.

https://www.queen.gr/juicy/juicy-news/story/283051/h-dimitra-vamvakoysi-gennise-kai-o-danos-tha-einai-o-pio-glykos-xazompampas-gia-tin-kori-tou

Ήδη από την πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τη γέννηση της κόρης τους καταλάβαμε πως θα είναι ο πιο γλυκός χαζομπαμπάς. Στο βίντεο που δημοσίευσε λοιπόν, φαίνεται να ταΐζει με το μπιμπερό την κόρη του και πραγματικά δεν έχει μάτια γι' άλλη πέρα από εκείνη και την Δήμητρα Βαμβακούση. Άλλωστε, στη λεζάντα του βίντεο έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα προς τη σύζυγό του ευχαριστώντας την που τον έκανε μπαμπά.

«Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας. Δήμητρα Βαμβακούση σε ευχαριστώ για την υπομονή σου, τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας, σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις γλυκές ευχές σας» έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/reel/C3QmmbutiC0/

Η πρώτη ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση

Η Δήμητρα Βαμβακούση από τη μεριά της ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν με με ένα Instagram story της, αφού όπως έγραψε προτεραιότητα πια γι' αυτήν ήταν να γνωρίσει αυτό το πλασματάκι που ήρθε στη ζωή τους.

Η ίδια ωστόσο, στην πρώτη της ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο από τα γυρίσματα της διαφήμισης γνωστής εταιρείας ρολογιών. Η συνεργασία αυτή ήταν που τους έφερε πιο κοντά και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας αυτής η ίδια έμεινε κι έγκυος, όπως αποκάλυψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/C3aRdCBtVK2/

Τα σχόλια πήραν «φωτιά», αφενώς με τους followers της να εύχονται τα καλύτερα στη νεογέννητη κόρη τους, αφετέρου να σχολιάζουν πως τελικά η μικρή είχε δείξει από νωρίς πόσο «γενναία» ήταν, αφού για τα γυρίσματα των διαφημιστικών η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Ντάνος χρειάστηκε να πηδήξουν από κτίρια και να κάνουν «κασκαντερικές» λήψεις.

Η αφιέρωση στον Γιώργο Αγγελόπουλο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ ερωτευμένοι. Εκείνος, όπως έχουμε δει μέσα από τα social media της της κάνει συχνά δώρα, της λέει πόσο όμορφη είναι και πόσο την αγαπάει, ενώ εκείνη πάντα τον κοιτάζει με μάτια που γυαλίζουν από αγάπη.

https://www.instagram.com/p/C0b0wmBMvZF/

Γι' αυτό και του έκανε μια αφιέρωση - ή καλύτερα ερωτική εξομολόγηση - μέσω του Instagram της με αφορμή την γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου.

«Με αφορμή τη σημερινή μέρα… Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι το νεαρό της ηλικίας και ο ενθουσιασμός ήταν ο συνδυασμός που έκανε το μυαλό να μεταφράζει τις πεταλούδες στο στομάχι ως έρωτα. Ότι δηλαδή ήταν ένα παιχνίδι του νου. Για κάποια χρόνια είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο έρωτας δεν υπάρχει. Μέχρι που είδα αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια και τι άλλο να σας πω; Είναι σχεδόν ευλογία να μπορείς να ερωτευτείς στις μέρες μας. Πόσο μάλλον να είναι αμοιβαίο. Στην πραγματικότητα δεν γιορτάζει πολύς κόσμος σήμερα, και δεν εννοώ τις καρδούλες, τα μπαλόνια και τα τριαντάφυλλα. Και ναι ξέρω, ξέρω ο έρωτας περνάει λένε… Μα πώς να σβήσω αυτή τη θάλασσα από το μυαλό μου που όσες φορές τον αντικρίζω το ρεύμα που διαπερνάει, θα με καθιστά για πάντα ανεπαρκή;» έγραψε στο κείμενό της η Δήμητρα Βαμβακούση μιλώντας για τον έρωτα που νιώθει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

bambakoysh.jpeg