O χωρισμός Γαλανού στη Γη της ελιάς μετά από ένα αθώο ψέμα και η τηλεοπτική επιστροφή του Ανέστη

Κατερίνα Μπούσιου
O χωρισμός Γαλανού στη Γη της ελιάς μετά από ένα αθώο ψέμα και η τηλεοπτική επιστροφή του Ανέστη

Η μικρή πλεκτάνη και η τηλεοπτική επιστροφή του Ανέστη. Από τη Γη της ελιάς στο J2US. 

Μερικές φορές κάποια χαριτωμένα στιγμιότυπα και κάποιες αθώες καταστάσεις, προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού. Στη Γη της ελιάς, έχουμε μελλοντικά, ένα μικρό ψέμα για να διώξουν από τη Μάνη την Αμαλία, ενώ πριν δούμε το διαζύγιο του Νίκου Γαλανού, είχαμε μία τηλεοπτική επιστροφή ενός ήρωα που την περσινή σεζόν δολοφονήθηκε και συζητήθηκε όσο κανείς στη σειρά.

Το ταλέντο του Ανέστη στο J2US και η μετακόμιση για Μάνο και Μαρίνα

Προ μεγάλης εκπλήξεως θα βρεθεί ο Νίκος Γαλανός ως Ισίδωρος, επιστρέφοντας μαζί με τον Απόστολο Γκλέτσο (ο γνωστός μας Τζον) από την Αμερική. Θα δει πως εν τη απουσία του στη Γη της ελιάς, η Αμαλία καταχράστηκε την «εξουσία» της ως σύζυγος του ισχυρού άντρα της Μάνης και πως έχει διαπληκτιστεί (λέγοντας και ψεύδη) με την Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) και τη Χάιδω. Δείτε και ένα μικρό απόσπασμα όπως παίχτηκε και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η επιχείρηση σωτηρίας στη Γη της ελιάς και η μεγάλη σύγκρουση για το μυστικό Φίλιππου και Ειρήνης

Όμως ο Μάνος και η Μαρίνα τον περιμένουν πως και πως για να του ανακοινώσουν πως δεδομένης της κατάστασης, θα μετακομίσουν στην Ισπανία μαζί με την μικρή τους κόρη. Και το εννοούν και δεν το εννοούν. Είναι όμως μια ευεργετική απειλή για εκείνον για να πάρει τις αποφάσεις του και να χωρίσει.

Αφού κλείσουμε αυτό το μεγάλο κεφάλαιο στη Γη της ελιάς, θα ανοίξει εκείνο της Δήμητρας και του Γιώργη Κουράκου. Ο τελευταίος με κίνδυνο της ζωής του, θα σώσει τελικά την αγαπημένη του αστυνομικό, η οποία βρίσκεται όμηρη στα χέρια εκείνων που ήθελε να αποκαλύψει. Και εδώ έχουμε χωρισμό για το ζευγάρι. Για να συνεχιστεί η προσωπική ατυχία του Αλέξανδρου Μαρτίδη ως ρόλος στη σειρά.

https://www.instagram.com/reel/C2FduKysF8a/

Μετά από αυτό, η Μελίνα Κόντη ως Δήμητρα θα αποχωρήσει και από τη σειρά. Την γνωρίσαμε στις αρχές του δεύτερου κύκλου, όταν είχε γίνει και η δολοφονία του Ανέστη από την Ευτυχία.

Και αφού μιλήσαμε για τον Ανέστη, χθες το βράδυ ζήσαμε μία μικρή έκπληξη, βλέποντάς τον στην τηλεοπτική του επιστροφή ως παίκτης αυτή τη φορά στο J2US. Ο ηθοποιός Μανώλης Κλωνάρης ήταν πάρα πολύ καλός τραγουδώντας με την coach του Ζωή Παπαδοπούλου. Μάλιστα στο εισαγωγικό του βίντεο, εκείνος παραπονέθηκε πως του δίνουν συνεχώς να κάνει τον ρόλο του κακού.

Μάλιστα από τα σχόλια που του έκαναν φαίνεται πως το ζευγάρι είναι ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού.