Με ένα story απάντησε η Δανάη Μπάρκα για το πώς αντιδρά στους τοξικούς ανθρώπους

Με ένα story απάντησε η Δανάη Μπάρκα για το πώς αντιδρά στους τοξικούς ανθρώπους

Ένα ποστ που πήγε στα διαγραμμένα κι ένα στόρι- απάντηση στους τοξικούς ανθρώπους.

Ένα weekend γεμάτο βραδινές εξόδους και ένα πολύ πολύ ενδιαφέρον ήταν αυτό που πέρασε για τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» έκανε μια εμφάνιση ακόμα στην Άννα Βίσση. Άγνωστο το γιατί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σε εμφάνιση παρουσιάστριας στην Απόλυτη και τόνισε πως είδε κάτι παραπάνω από φιλία!

Δανάη- Φίλιππος και ωραία συναισθήματα

«Είδα ωραία συναισθήματα, αντάλλασσαν φιλιά», είπε για το ζευγάρι που είδε χωρίς να μιλήσει με ονόματα κάτι που έκανε λίγο αργότερα ο Νίκος Γεωργιάδης από το «Πρωινό ΣουΣού», όπου και αποκάλυψε πως φίλοι του είδαν την Δανάη Μπάρκα, το Σαββάτου 17/2, με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη στο συγκεκριμένο μαγαζί αγκαλιά.

Χωρίς κανείς να ξέρει αν όλα αυτά συνδέονται, το ποστ - carousel δέκα φωτογραφιών της Κατερίνας Καινούργιου για το εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη εξαφανίστηκε ξαφνικά μέσα στο weekend.

Η Κατερίνα είχε γράψει στο ποστ αυτό χαρακτηριστικά:

«Το καλό φαγητό είναι το θεμέλιο της πραγματικής ευτυχίας… Κυριακή στο σε ένα πολυσυζητημένο εστιατόριο που έχει την πολυτέλεια να μην «φωνάζει» ούτε στη διακόσμηση ούτε στον σχεδιασμό του μενού και να αφοσιώνεται στην ουσία της γεύσης και της απόλαυσης… η ουσία του είναι το φαγητό και το ΥΠΕΡΟΧΟ κρασί… Ό,τι καλύτερο στο κέντρο της Αθήνας. Congrats».

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε ξανά «μπράβο» στον Φίλιππο Τσαγκρίδη κι εκείνος αντέδρασε

Τότε ο Νίκος Γεωργιάδης και πάλι είχε πει για το πρώην ζευγάρι:

«Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο, ίσως είναι το πεπρωμένο τους, εγώ θέλω να είναι μαζί. Οι εμφανίσεις τους έχουν πυκνώσει», είπε χαρακτηριστικά o Νίκος Γεωργιάδης.

Πάντως, η Δανάη δεν σχολίασε ποτέ το υποτιθέμενο beef με την Καινούργιου και σχολίασε έμμεσα την έξοδο με τον Φίλιππο μιλώντας με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Εκεί, η Μπάρκα τόνισε πως δεν θα μιλήσει με την Μιχαήλ για την πρόσφατη έξοδο στην οποία συναντήθηκαν τονίζοντας:

«Αν αποκαλύψω με ποιον ήταν εκείνη, θα αποκαλύψει κι εκείνη με ποιον ήμουν εγώ», είπε η Δανάη.

Πάντως, η Δανάη είναι πιθανό να έχει απαντήσει και με άλλο τρόπο, μέσα από το Q+A της σε ένα story που απάντησε στο πώς αντιμετωπίζει τους τοξικούς ανθρώπους πετώντας τα «καρφάκια» της:

danai1.jpg

«Με τους τοξικούς ανθρώπους προσπαθώ να κάνω ένα πράγμα, να μην κρατάω κακία, να κρατάω απόσταση.

Άλλωστε, ο τρόπος που μιλάμε ή φερόμαστε στους άλλους δεν εκθέτει τους άλλους, εκθέτει εμάς, ειδικά όταν αυτό συμβαίνει χωρίς επιχείρημα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη.