Στην κόντρα της με την Καινούργιου η Μπακοδήμου απάντησε με Βίσση και η Μπάρκα μίλησε για τοξικούς

Κατερίνα Μπούσιου
Στην κόντρα της με την Καινούργιου η Μπακοδήμου απάντησε με Βίσση και η Μπάρκα μίλησε για τοξικούς

Μία χιουμοριστική ατάκα που παρεξηγήθηκε και η συνέχεια της κόντρας Καινούργιου, Μπάρκα. 

Εντελώς ξαφνικά δημιουργήθηκε μία τηλεοπτική παρεξήγηση ενώ δεν θα έπρεπε, μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Για αυτήν τοποθετήθηκαν και άλλες παρουσιάστριες την ίδια στιγμή που η Δανάη Μπάρκα στέλνει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα σε όσους ασκούν κριτική. Και όλα δείχνουν και την Κατερίνα Καινούργιου σε αυτό.

https://www.instagram.com/p/C3cvNfqoZu9/

Το κοπλιμέντο της Μαρίας, η απάντηση της Κατερίνας και η αιχμή της Δανάης

Έχω παρατηρήσει πως πολλά πράγματα παρεξηγούνται το τελευταίο διάστημα στην ελληνική TV ή για την ακρίβεια, δίδεται παραπάνω σημασία σε χαρακτηρισμούς και τοποθετήσεις. Η Κατερίνα Καινούργιου - η οποία βρίσκεται σε μία ένταση τις τελευταίες ημέρες - απάντησε για παράδειγμα αρκετά δυναμικά με ένα story της, σε ένα σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου.

Και όλα ξεκίνησαν από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Όταν στη συνέντευξή του εκείνος, δήλωσε πως είχε πει στον πατέρα της Κατερίνας με τον οποίο γνωρίζονταν, πως η κόρη του δεν έχει ελπίδες να κάνει καριέρα στην τηλεόραση. Η Μαρία το σχολίασε χθες μέσω της εκπομπής της, λέγοντας το «Μέσα έπεσε», λέγοντας στη συνέχεια πως η Κατερίνα όχι μόνο έκανε τελικά καριέρα, αλλά είναι αυτή τη στιγμή η πιο καλοπληρωμένη παρουσιάστρια. Ακόμη και από την Ελένη Μενεγάκη. Σε αυτό κρατάμε τις επιφυλάξεις μας ωστόσο.

Το σχόλιο της Μπακοδήμου ήταν ξεκάθαρο και χιουμοριστικό. Πως έκανε λάθος δηλαδή ο Χασαπόπουλος. Όμως η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε φανερά ενοχλημένη. «Πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου».

kainourgioumpakodimou.jpg

Η Μαρία επέστρεψε σήμερα στο θέμα μέσω της εκπομπής της. Και αφού δήλωσε παραξενεμένη για την αντίδραση και πως ποτέ δεν ήθελε να θίξει την Κατερίνα συμπλήρωσε πως: «Έχω σκεφτεί ότι τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή κάποιος της το είπε για να τη φυτιλιάσει έχοντας ακούσει το χιούμορ που αφορούσε τον Χασαπόπουλο. Ή το είδε μόνη της και δεν είδε την κουβέντα μετά. Ή το τρίτο, το κάνει για να κάνει θόρυβο για να έχουμε να λέμε. Όπως και να έχει Κατερίνα μου, εγώ σου αφιερώνω αυτό...» Και ακούστηκε το τραγούδι της Άννας Βίσση με το στίχο «Βρε κουτό, βρε κουτό εγώ θέλω να σε δω ευτυχισμένη».

Η Κατερίνα την Παρασκευή όμως είχε επανέλθει έμμεσα και στη Δανάη Μπάρκα, με την οποία υπάρχει εδώ και μήνες, μία μεγάλη κόντρα. Την ώρα που μιλούσε με τη Σίσσυ Χρηστίδου τηλεφωνικά (έκπληξη στον καλεσμένο της Νίκο Κοκλώνη) τη ρώτησε «Σίσσυ να σου πω μιας και σε έχω εδώ...Τώρα δεν είναι και ωραίο γιατί είναι και η Δανάη απέναντι. Δεν εννοώ ότι θα φύγει κάποιος αλλά τέλος πάντων...Υπάρχει μία φημολογία ότι μπορεί το Σαββατοκύριακο το δικό σας να γίνει καθημερινό του χρόνου. Ισχύει;»

Η Σίσσυ δεν απάντησε, αλλά το «καρφί» στη Δανάη ήταν ξεκάθαρο. Άκομψη κίνηση. Γιατί σε αντίστοιχη περίπτωση αν κάποιος το έλεγε αυτό για την Κατερίνα δεν θα ήταν άκομψο;

Πάντως η Δανάη Μπάρκα έχει επιλέξει να μην απαντά δημόσια στην Κατερίνα Καινούργιου. Το καταλάβαμε και από την πάγια πεποίθησή της σε αυτά τα ζητήματα όπως φαίνεται και σε από το καθόλου τυχαίο story της, μία μέρα μετά. «Με τους τοξικούς ανθρώπους προσπαθώ να κάνω ένα πράγμα: Να μη κρατάω κακία, να κρατάω απόσταση».

barkagiatoxikous.jpg

Πάντως για να είμαι αντικειμενική, αυτή η ευαισθησία της Κατερίνας να θίγεται με ότι ακούγεται για εκείνη, μπορεί και να έχει μία βάση με όσα έχουν ακουστεί στο παρελθόν για εκείνη. Όμως στην περίπτωση της Μαρίας Μπακοδήμου - η οποία ποτέ δεν δημιουργεί τέτοια ζητήματα - παρανόησε. Το είπε και η Μπέττυ Μαγγίρα πως το θεώρησε και εκείνη χιουμοριστικό το σχόλιο, αλλά ο Δημήτρης Μακαλιάς χωρίς να το αναλύει, ανέφερε πως υπάρχει ζήτημα μεταξύ τους από το παρελθόν που δεν είναι γνωστό.