Η Μαρία Ηλιάκη έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της αλλά οι followers της είχαν μια αντιπρόταση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Ηλιάκη έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της αλλά οι followers της είχαν μια αντιπρόταση

«Είπα να υποδεχτώ την καινούργια εβδομάδα λίγο αλλιώς» έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στους followers της κόβοντας τα μαλλιά της σε ένα μακρύ bob καρέ.

Η Μαρία Ηλιάκη δεν φοβάται τις αλλαγές και το έχει αποδείξει σε πολλές εκφάνσεις της ζωής της, τόσο από την επαγγελματική της πορεία όσο και από την προσωπική της ζωή.

Το αγαπημένο σημείο της Μαρίας Ηλιάκη και της κόρης της είναι το σαλόνι τους και υπάρχει λόγος

Μια αλλαγή στα μαλλιά της λοιπόν, δεν ήταν κάτι που θα το σκεφτόταν ιδιαίτερα. Να σου θυμίσω πως η ίδια απο ξανθά έκανε τα μαλλιά της ginger λίγο καιρό πριν το 2019, υιοθετώντας ένα αρκετά κοντό καρέ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια, προτιμάει να τα έχει πιο μακριά - στο ύψος του στήθους - επιλέγοντας και πάλι ξανθές αποχρώσεις με babylights.

Αυτή τη φορά βέβαια, η παρουσιάστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως θα έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της για να ξεκινήσει ωραία και η εβδομάδα.

«Είπα να υποδεχτώ την καινούργια εβδομάδα λίγο αλλιώς γιατί ως γνωστόν… τα μαλλιά την πληρώνουν πάντα» έγραψε η ίδια και δημοσίευσε το βίντεο με το νέο μακρύ bob cut χτένισμά της.

https://www.instagram.com/reel/C3fyPfjiPlw/

Οι followers της βλέποντας την αλλαγή της, αφενώς είπαν ότι της πηγαίνει πολύ, αφετέρου έκαναν την δική τους αντιπρόταση, αφού η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να έκοψε τα μαλλιά της καρέ αλλά σε πιο μακρύ μήκος, ενώ οι fans της την προτιμούν με το πολύ κοντό καρέ που είχε κατά την περίοδο της καραντίνας. Καθένας ωστόσο, όπως και η Μαρία Ηλιάκη, είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί με την εξωτερική του εμφάνιση.

Πώς διατηρεί υγιή τα μαλλιά της

Η Μαρία Ηλιάκη δίνει πολύ έμφαση στη ρουτίνα που ακολουθεί για την περιποίηση των μαλλιών της. Αυτό δεν σημαίνει πως χρησιμοποιεί μόνο το κατάλληλο σαμπουάν και conditioner - όπως πολύ συχνά δείχνει στο Instagram της - για να διατηρεί υγιή και ενυδατωμένα τα μαλλιά της, αλλά φροντίζει να πηγαίνει και πολύ συχνά στο κομμωτήριο για να φρεσκάρει τις άκρες της.

Κάπως έτσι, μπορεί να διατηρεί το μήκος που επιθυμεί κάθε φορά και να έχει λαμπερά μαλλιά.

https://www.instagram.com/reel/C0BP1JNiWV9/