Στη Μάγισσα η είδηση πως πεθαίνει η Θεοφανώ τάραξε το κοινό: Σύντομα όμως γίνεται μαμά

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Μάγισσα η είδηση πως πεθαίνει η Θεοφανώ τάραξε το κοινό: Σύντομα όμως γίνεται μαμά

Το κοριτσάκι που θα φέρει στον κόσμο, θα αναγκάσει τη Θεοφανώ να επιστρέψει πίσω στον Μάρκο. Η Μάγισσα έχει νέες ανατροπές. 

Τους «Ψίθυρους καρδιάς» θύμισε κάποια στιγμή μία σκηνή η Μάγισσα, με τη Θεοφανώ και τον Αντρέι να ζουν ξέγνοιαστες ερωτικές στιγμές σε έναν καταυλισμό τσιγγάνων. Η προφητεία μίας γριάς τσιγγάνας πως η Θεοφανώ πεθαίνει αναστάτωσε το Twitter/X αλλά σύντομα θα ζήσουμε τηλεοπτικές χαρές καθώς θα γίνει κάπως πρόωρα μαμά. Όσο για τον θάνατό της, αυτό είναι ένα απίθανο - πιθανό ενδεχόμενο.

theofano2.jpg

Η χημεία Ροϊλού - Τρίγγου και η μεγάλη έκπληξη που περιμένει το κοινό

Το χθεσινό επεισόδιο ήταν ένα από αυτά στη Μάγισσα που έχουν παράλληλη δράση σε όλα τα επίπεδα, με όλους τους ηθοποιούς. Απολαυστική καταρχάς η επιστροφή της Γερακίνας ξανά στο σπίτι της και δεν θα σταματήσουμε να λέμε πως η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι μία αποκάλυψη στον φετινό της ρόλο.

Με techno και νησιώτικα το φινάλε της Μάγισσας: Το πάρτι, μία προδοσία και το τέλος της Δαμιανής

Στα highlight του επεισοδίου ωστόσο εκτός από τις απειλές της Γερακίνας προς τη Δαμιανή και το αντίστροφο για να μην αποκαλυφθεί ποτέ πως το παιδί του Μάρκου και της Μεταξίας, ήταν τελικά το παιδί του Τζανή και της Μεταξίας, ήταν το κυνήγι της Κυπριανής για να σκοτώσει τη Θεοφανώ.

https://www.instagram.com/reel/C3iKhxOI71K/

Η ωραιότερη σκηνή ωστόσο ήταν ο ερωτισμός και ο χορός της Θεοφανώς και του Αντρέι σε έναν καταυλισμό τσιγγάνων όπου φιλοξενήθηκαν πριν φτάσουν στη Μονεμβασιά όπου θα ψάξουν στοιχεία για τον πατέρα της. Η τηλεοπτική χημεία της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλού είναι κάτι που σπάνια βλέπουμε. Έχουν δουλέψει τους ρόλους τους σε κάθε λεπτομέρεια με έναν μοναδικό τρόπο. Είναι το καλύτερο τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς, αναμφισβήτητα. Τοι κοινό ήδη το ψήφισε.

Όμως η προφητεία μίας γριάς τσιγγάνας προς τη Θεοφανώ πως δεν θα ζήσει αλλά ούτε και το μωρό της (που θα είναι αγόρι όπως είπε) - ενώ για τον Αντρέι προέβλεψε πως θα γίνει μεγάλος και τρανός - αναστάτωσε τα social media. Οι φανς άρχισαν να τρολάρουν την τσιγγάνα.

Η προφητεία αυτή μπορεί να είναι και fake news. Η Θεοφανώ όμως θα είναι ταραγμένη στη συνέχεια του ταξιδιού τους στη Μονεμβασιά, για το έχει συνέχεια στο μυαλό της. Θα φτάσουν στην πόλη θα μάθουν μερικά στοιχεία για τον πατέρα της και κυρίως για την περίεργη σχέση που είχε με τους Γερακάρηδες και θα καταλάβει πως δεν είναι εκείνος ο πατέρας της. Απλά βόλευε κάποιους να τον παρουσιάσουν ως τον πατέρα της. Δηλαδή την Κυπριανή.

Θα αργήσει να αποκαλυφθεί ωστόσο πως πατέρας της είναι ο πατέρας του Σπήλιου.

Ωστόσο η ταλαιπωρία και η σύγχυση θα την οδηγήσουν να γεννήσει πρόωρα. Και μάλιστα κοριτσάκι, άρα η προφητεία της τσιγγάνας έχει κάποια κενά. Μόνο που αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, θα είναι καταλυτικό για την επιστροφή της στον Πύργο των Λασκαραίων.

https://www.instagram.com/p/C2fZPg_ohIC/

Ο Μάρκος δεν θα αφήσει την κόρη του να μεγαλώσει μακριά του. Ο Αντρέι θα αναγκαστεί να υποχωρήσει και να γυρίσει και εκείνος. Μόνο που θα πρέπει να πάρει μία μεγάλη απόφαση για το πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα για να είναι μαζί με τη Θεοφανώ.