Το νέο cover της Δανάης Λιβιεράτου αποθεώθηκε και από την καλή φίλη της μαμάς της, Ρέα Τουτουνζή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το νέο cover της Δανάης Λιβιεράτου αποθεώθηκε και από την καλή φίλη της μαμάς της, Ρέα Τουτουνζή

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει αναπτύξει το δικό της κοινό και «μαγεύει» το Instagram με τις φωνητικές της ικανότητες.

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει καθημερινή παρουσία στα social media και μοιράζεται πολλές στιγμές με τους χιλιάδες followers της στο Instagram.

Το τελευταίο διάστημα η τραγουδίστρια ερμηνεύει αγαπημένες της μελωδίες μπροστά στην κάμερα και μοιράζεται τa covers με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το νέο cover της Δανάης Λιβιεράτου και τα αποθεωτικά σχόλια

Πριν από μερικές ώρες η νεαρή καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα cover του τραγουδιού «A song for you» του Leon Russell και εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με τη χροιά και τις φωνητικές της ικανότητες.

https://www.instagram.com/reel/C3ikkYnqCM7/

Η καθηλωτική ερμηνεία της Δανάης απέσπασε πολλά σχόλια, με φίλους και fans να αποθεώνουν το ταλέντο και τη σωστή της τονικότητα κάτω από το post.

Screenshot-2024-02-20-123017.png

«Μπράβο κοριτσάρα μου εξαιρετική φωνή και ερμηνεία», «Τι φωνάρα είναι αυτή», «Φωνάρα είσαι Δανάη!!είχες να μοιάσεις!!❤👏👏συγχαρητήρια!!, ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια.

Το σχόλιο της Ρέας Τουτουνζή

Ανάμεσα στα σχόλια ξεχώρισε αυτό της Σταρ Ελλάς 1994, Ρέας Τουτουνζή, η οποία μαζί με την Εύη Αδάμ συγκαταλέγεται στα εγχώρια top models των 90s.

Screenshot-2024-02-20-103818.png

«Είμαι περήφανη για την ηλικία μου! 49 έφτασα και είμαι περήφανη για το χρώμα των μαλλιών μου που ασπρίζει και είμαι περήφανη για τις ρυτίδες μου, είμαι περήφανη που το δέρμα/ το σώμα μου μέσα κι έξω αλλάζει, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχω το δώρο της ζωής!», έχει δηλώσει η Ρέα Τουτουνζή.

Ρέα Τουτουνζή και Εύη Αδάμ μεσουρανούσαν στις πασαρέλες και δεν ήταν λίγες οι φορές που συνεργάστηκαν τόσο σε φωτογραφίσεις αλλά και fashion shows καταξιωμένων σχεδιαστών.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί βλέπουμε τον Βασίλη Ζούλια μαζί με τις μούσες του, ανάμεσά τους η Ρέα Τουτουνζή και η Εύη Αδάμ.

https://www.instagram.com/p/CawAmb-oli_/

Μιλώντας για τη σχέση με τις κόρες της η Εύη Αδάμ είχε αναφέρει: «Τη διαδικασία της τριβής στις φιλικές σχέσεις θα την περάσουν με άλλους. Εγώ είμαι μαμά τους. Αλλά, ίσως, και να είμαι η καλύτερή τους φίλη, υπό την έννοια ότι βρίσκομαι εκεί όταν χρειαστεί. Είμαι ο άνθρωπος που θα πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν την ώρα που θα χρειαστεί».

ADAM1.jpg

Η 51χρονη πραγματοποιεί πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις με τις δύο κόρες της και φωτογραφίζεται μαζί τους, αποδεικνύοντάς μας πως στο πέρασμα του χρόνου είναι ολοένα και πιο δεμένες.

Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου είναι #sistergoals

Οι αδερφές Λιβιεράτου είναι οι δύο μονάκριβες κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου. Σε αντίθεση με την αδερφή της η Νεφέλη Λιβιεράτου έχει ελάχιστες αναρτήσεις στο Instagram και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι αρκετά πιο περιορισμένες.

Δεν είναι λίγες ωστόσο οι φορές που βλέπουμε την 25χρονη να ποζάρει μαζί με τη μητέρα ή την αδερφή της, χαρίζοντάς μας υπέροχα οικογενειακά στιγμιότυπα.

danae4.jpg

Οι αδερφές Λιβιεράτου έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση και στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη. Τα δύο χρόνια που τις χωρίζουν ή τα διαφορετικά τους hobbies δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο στο να είναι ενωμένες σαν γροθιά. Αξιοσημείωτο είναι πως μετά το νέο hair look της Νεφέλης οι δύο κοπέλες μοιάζουν τόσο πολύ που εύκολα θα μπορούσε κάποιος να νομίζει ότι είναι δίδυμες.

Πηγή κεντρικής: danaelivieratou