Η Όλγα Ντάλλα το ζει στο Μεξικό με τον Παύλο Γαλακτερό και τα vibes είναι GNTM

Η Όλγα Ντάλλα το ζει στο Μεξικό με τον Παύλο Γαλακτερό και τα vibes είναι GNTM

Ο φημολογούμενος δεσμός των δύο πρώη παικτών ριάλιτι, φαίνεται να παίρνει «σάρκα και οστά» στο εξωτικό Μεξικό.

Ένα ταξίδι pr για γνωστή φίρμα τεκίλας απολαμβάνει η Όλγα Ντάλλα με τον Παύλο Γαλακτερό στο Μεξικό.

Μετά από μια ημέρα πτήσης και πολλές αλλαγές αεροπλάνων, η φιναλίστ του GNTM 2021- τη χρονιά εκείνη τον τίτλο του GNTM κέρδισε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου- η πρώην αθλήτρια έφτασε στην Tulum του Μεξικό και στον κύκλο των influrncers που ταξίδεψαν στον ίδιο προορισμό είναι και ο πρώην παίκτης του Survivor και του Asia Express, Παύλος Γαλακτερός.

Nτάλλα- Γαλακτερός στο Μεξικό μαζί

Η Όλγα Ντάλλα είχε γενέθλια: Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά και η άγνωστη φιλία με τον Παύλο Γαλακτερό

1708427730418-60188336-olga2.jpg

Οι φήμες ήθελαν τα δύο παιδιά να είναι ζευγάρι από τον Οκτώβριο του 2023, όταν στα γενέθλια της Όλγας, είδαμε τον Παύλο να είναι εκεί μέσα από τα stories των γενεθλίων της καλλονής μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο.

olga_ntalla.jpg

Μαζί και στην Tulum

Tα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Όλγα με τον Παύλο περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο Μεξικό και μέσα από το Instagram και το Tik Tok φαίνεται η χημεία μεταξύ τους.

Μία φωτογραφία και αρκετές συμπτώσεις για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Όλγας Ντάλλα

Τα δύο παιδιά γελούν, χορεύουν, βρίσκονται ο ένας πάντα δίπλα στον άλλο, σε ένα ταξίδι ζωής.

Ο Παύλος μάλιστα, έθεσε και poll στους followers του για το αν πρέπει να προσεγγίσει μια καριέρα μοντέλου από εδώ και μπρος.

Μιλώντας στο oneman για τη σχέση της με τα αγόρια από νεαρή ηλικία, η Όλγα είχε πει:

«Άργησα να καταλάβω ότι αρέσω στα αγόρια. Το συνειδητοποίησα, εκεί στην τρίτη γυμνασίου με πρώτη λυκείου, όταν άρχισα να έχω διακρίσεις στην κολύμβηση και πήγαινα αποστολές με την εθνική στο εξωτερικό. Εκεί ήταν που άκουγα συνεχώς κομπλιμέντα από συναθλητές, αντιπάλους και προπονητές. Στο σχολείο ήμουν η εξαφανισμένη. Ήμουν γενικότερα πολύ κλειστό άτομο και πολύ ντροπαλή...

https://www.instagram.com/p/C3S11j1t5_6/

Έχω υπάρξει με έναν σύντροφο που με ζήλευε πάρα πολύ. Ήμουν κλειδωμένη σπίτι. Δε με άφηνε να φοράω τα ρούχα που θέλω. Αν βρισκόμουν με την κολλητή μου έπρεπε να βγάλω και να του στείλω φωτογραφία για να φανεί ότι είμαι όντως μαζί της. Και αν δεν απαντούσα στο λεπτό στο SMS του, έκανε χαμό. Όταν χωρίσαμε μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο. Ερχόταν κάτω από το σπίτι μου και μου έστελνε φωτογραφίες με μαχαίρι όπου πήγαινε να κόψει τις φλέβες του».