«Λεβεντιά η μάνα» έγραψαν στο βίντεο του Πέτρου Ιακωβίδη με την αφιέρωση στη μαμά του

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Λεβεντιά η μάνα» έγραψαν στο βίντεο του Πέτρου Ιακωβίδη με την αφιέρωση στη μαμά του

Η σχέση του Πέτρου Ιακωβίδη με τη μαμά του είναι πολύ δυνατή και βλέποντάς την στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά δεν θα μπορούσε να μην της αφιερώσει ένα τραγούδι.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αγαπάει πολύ τη μαμά του και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του για εκείνη. Η οικογένειά του είναι το πρότυπό του, γι' αυτό και όπως έχει δηλώσει θα ήθελε όταν κάνει τη δική του οικογένεια να μοιάσει στον μπαμπά του.

«Θέλω, όταν κάνω οικογένεια, να είμαι κι εγώ σαν τον πατέρα μου. Δεν είμαι μαμάκιας αλλά όλοι οι άντρες ψάχνουν μια γυναίκα σαν την μητέρα τους. Όταν βρίσκεις μια γυναίκα που σε ηρεμεί και σου βγάζει σιγουριά μέσα στο σπίτι όπως η μητέρα σου, είναι αυτό που χρειάζεται ένας άντρας. Για να είναι ένας άντρας επιτυχημένος, πρέπει να έχει μια γυναίκα να τον «κρατάει» και να του δίνει δύναμη» είχε πει στην εκπομπή Ακόμα δεν Είδες Τίποτα.

Βέβαια, ως καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show, εξομολογήθηκε πως εξαιτίας του επαγγέλματος που έχει διαλέξει να κάνει, λόγω του χρόνου που αφιερώνει, ακόμα δεν έχει κάνει τη δική του οικογένεια.

«Αν δεν έκανα αυτό το επάγγελμα - και δεν εννοώ ότι θα κάνει κακό στο επάγγελμά μου η οικογένεια, εννοώ από θέμα χρόνου - θα είχα κάνει ήδη οικογένεια».

https://www.instagram.com/p/C1iY6K2ovKZ/

Το τραγούδι που αφιέρωσε στη μαμά του

Μέχρι να κάνει τη δική του οικογένεια, όπως ονειρεύεται, ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι αρκετά προστατευτικός τόσο απέναντι στη μαμά του όσο και στην αδερφή του, τη Μορφούλα, η οποία έχει ακολουθήσει τα δικά του επαγγελματικά βήματα ξεκινώντας τη δική της καριέρα στο τραγούδι.

Μάλιστα, η μαμά του που πάντα καμαρώνει και για τα δύο της παιδιά βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται κι εκείνος για να την ευχαριστήσει της αφιέρωσε το «Μια καρδιά για σένανε» του Αντώνη Ρέμου.

Η ίδια φανερά ενθουσιασμένη, χόρεψε και ζεϊμπέκικο, με τους fans του τραγουδιστή να λένε πόσο «λεβέντισσα» είναι και πως φυσικά σαν τη μάνα δεν έχει.

Τόσο η μαμά όσο και ο μπαμπάς του Πέτρου Ιακωβίδη υπήρξαν πολύ υποστηρικτοί σε εκείνον και στο όνειρό του που ήθελε να κάνει πραγματικότητα. Άλλωστε, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το 2022 ο τραγουδιστής αλλά και στιχουργός και συνθέτης αποκάλυψε πως η μαμά του είχε συγκινηθεί βλέποντας ότι εκείνος θα συνεργαζόταν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Είναι πολύ όμορφο να ανοίγεις ένα ραδιόφωνο και να ακούς τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδούν τραγούδια σου. Μια μέρα με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο και έκλαιγε, γιατί είδε το όνομα μου δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και συγκινήθηκε. Είναι πολύ μεγάλο μια μεγάλη τραγουδίστρια να σε εμπιστεύεται. Τις αποφάσεις μου τις μοιράζομαι με τους στενούς μου συνεργάτες, αλλά σίγουρα και με τον πατέρα μου, τη μητέρα μου και την αδερφή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

1708510088547-38658244-23473038_1939904856274744_3786600580534294161_n.jpg

Η μαμά του Πέτρου Ιακωβίδη είχε βρεθεί και στo αφιέρωμα που είχε κάνει η εκπομπή Σπίτι με το Mega στον γιο της και την επιτυχία που έχει κάνει, καμαρώνοντας παράλληλα και την κόρη της, η οποία παρουσίασε εκείνο το βράδυ το πρώτο της τραγούδι.