Δύο γυναίκες σε αδιέξοδο στη Γη της ελιάς και το νέο στοίχημα της Αρετής για να πάρει εκδίκηση

Κατερίνα Μπούσιου
Δύο γυναίκες σε αδιέξοδο στη Γη της ελιάς και το νέο στοίχημα της Αρετής για να πάρει εκδίκηση

Η Δώρα Χρυσικού θα συνεχίσει να είναι απολαυστική με τις εμμονές της στη Γη της ελιάς. Αυτή τη φορά έχει σχέδιο. 

Σε έναν χωρισμό λένε πως φταίνε και οι δύο, αλλά σε έναν που θα προκύψει στη Γη της ελιάς, μάλλον μόνο η μία πλευρά φέρει την ευθύνη. Κατά τα άλλα, θα έχουμε νέα κόλπα της αγαπημένης μας Αρετής, τα οποία μετά τη δύσκολη περιπέτειά της στη φυλακή, θα έχουν άδοξο τέλος.

Το «αντίο» της Δήμητρας και η έρευνα της Αφροδίτης και της Αρετής

Γυναικεία υπόθεση παραμένει η Γη της ελιάς, με 3 πρωταγωνίστριες να αντιμετωπίζουν μία πολύ δύσκολη συνθήκη. Οι δύο κινδυνεύουν σοβαρά, ενώ η τρίτη βλέπει τη ζωή της ανέλπτιστα να αλλάζει.

Η αλλαγή του Φίλιππου και του Ντάνου στη Γη της ελιάς: Ποιος θα εξοργίσει με τη συμπεριφορά του;

Ας ξεκινήσουμε από την τελευταία. Η Αφροδίτη ζει προς το παρόν στο ροζ συννεφάκι της στον γάμο της με τον Χρήστο και θα προσγειωθεί απότομα στο μέλλον. Καταρχάς λαμβάνει από μία μακρινή συγγενή της μία κληρονομιά, την οποία ωστόσο θα αρνηθεί. Ο Χρήστος όμως βλέποντας το πώς αντιμετωπίζει τα χρήματα και τι αξίες έχει η γυναίκα του, σα να συνέρχεται. Για αυτό τον λόγο αποφασίζει να ζητήσει από την Αριάδνη να χωρίσουν.

Σου έχω ξαναπεί πως δεν θα πάει και τόσο καλά αυτό, γιατί η Αριάδνη πάνω στον θυμό της θα «προδοθεί» σε εκείνη. Το αν θα χωρίσει το ζευγάρι μετά από αυτό, μάλλον θεωρείται αυτονόητο. Προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες για αυτό.

Πληροφορίες όμως έχουμε για τη Δήμητρα. Αφού περάσει το σοκ της αποστολής της όπου κινδύνεψε σοβαρά η ζωή της, θα χωρίσει από τον Γιώργη. Λίγο απλή θα είναι η δικαιολογία της. Θέλει να φύγει εκτός Ελλάδας για να ηρεμήσει και να σπουδάσει. Όλες οι προσπάθειες για να την κρατήσει ο Κουράκος θα πέσουν στο κενό.

Κενό αέρος θα υπάρξει και στη ζωή της Αρετής. Μετά τη σύλληψή της από την αστυνομία ως ύποπτη για το ατύχημα του Τάσου και το κάψιμο της επιχείρησής του, θα περάσει μία μεγάλη δοκιμασία. Μόλις βγει όμως από τη φυλακή, ενώ όλοι περιμένουν πως θα έχει συνετιστεί, εκείνη ξανά προς τη δόξα τραβά.

Ξαναγυρίζει στο παρελθόν. Στόχος της να βρει που είναι η Ιουλία για να έχουν ένα τετ α τετ μεταξύ τους για το παιδί του Στάθη. Δεν της έφτανε που ξαφνικά υπάρχει η Αριάδνη, τώρα προκύπτει ένας ακόμη Καπερνάρος. Η Ιουλία όμως τελευταία στιγμή θα πάρει τα μέτρα της.