Η αλλαγή του Φίλιππου και του Ντάνου στη Γη της ελιάς: Ποιος θα εξοργίσει με τη συμπεριφορά του;

Κατερίνα Μπούσιου
Η αλλαγή του Φίλιππου και του Ντάνου στη Γη της ελιάς: Ποιος θα εξοργίσει με τη συμπεριφορά του;

Το χιουμοριστικό βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου από τα γυρίσματα στη Γη της ελιάς δίπλα στην Μελίνα Κόντη.  

Στη Γη της ελιάς έχουμε αρκετές κόντρες επί προσωπικού στη συνέχεια των επεισοδίων και αρκετές αλλαγές χαρακτήρων. Οι περισσότερες θα φτάσουν μέχρι τα άκρα. Μία και μέχρι το τέλος της σειράς. Πάντως όσα δραματικά θα συμβούν με τον Φίλιππο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο (τον αγαπημένο μας Ντάνο) στη σειρά μπροστά από την οθόνη δεν έχουν καμία σχέση με όσα συμβαίνουν πίσω από αυτή. Η γέννηση της κόρης του, έχει παίξει ρόλο σε αυτό.

Το τρολάρισμα του Γιώργου στη Δήμητρα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζει αυτή την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, μετά και τον πρόσφατο ερχομό της κόρης του στον κόσμο. Ο ηθοποιός είναι πολύ ενεργός μπαμπάς και βοηθά τη Δήμητρα Βαμβακούση στις πρώτες μέρες του μωρού τους στο σπίτι. Έχει να κοιμηθεί όμως εδώ και πολλά βράδια όπως δήλωσε σήμερα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό».

O χωρισμός Γαλανού στη Γη της ελιάς μετά από ένα αθώο ψέμα και η τηλεοπτική επιστροφή του Ανέστη

Φαίνεται όμως πως αυτή η νέα συνθήκη της ζωής του, έχει φτιάξει γενικότερα το κέφι του. Το παράδειγμα φάνηκε και από μια ανάρτηση, όταν έβαλε την περούκα της Μελίνας Κόντη (Δήμητρας) και έκανε πλάκα μαζί της σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων στη Γη της ελιάς. Οι φανς αγαπούν αυτή τη χιουμοριστική πλευρά του Γιώργου.

https://www.instagram.com/reel/C3iQTRptvkm/

Στα των επεισοδίων τώρα, ο Γιώργος θα ζήσει μία πολύ ωραία στιγμή στη σειρά αφού θα συμφιλιωθεί πλέον με τον Κουράκο. Θα αφήσουν πίσω τις διαφορές τους για τη Δήμητρα και μάλιστα θα τον βοηθήσει ο Ορέστης με τον τρόπο του όταν εκείνη κινδυνέψει σοβαρά μόλις αποκαλυφθεί η μυστική της αποστολή.

Μία όχι καλή στιγμή και μία μεγάλη αλλαγή θα βιώσει και ο Φίλιππος. Από καλός και σχετικά ήρεμος χαρακτήρας, γίνεται δύστροπος, περίπλοκος και αρχίζει να λέει ψέματα στη Βασιλική και στη μητέρα του. Θα φύγει ξαφνικά για την Αθήνα με την πρόφαση ότι θα συναντήσει έναν πελάτη τους, αλλά θα φιλοξενηθεί τελικά από δύο παλιές του συμφοιτήτριες.

https://www.instagram.com/p/CrJe9e-MQy9/

Μάλιστα όταν γυρίσει στη Μάνη θα ανακοινώσει σε όλους ότι σκοπεύει να συνεχίσει τις σπουδές του. Απρόσιτος και απότομος θα είναι ο Φίλιππος απέναντι σε όλους και κανείς δεν θα μπορέσει να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του. Η γυναίκα του η Βασιλική και η μητέρα του δεν ξέρουν τι να υποθέσουν και πως να του φερθούν. Οι περισσότεροι θα το αποδόσουν στην ένταση από τη δίκη της Χάιδως η οποία είναι σε εξέλιξη.

Όλα αυτά πριν το ηρωικό του τέλος όταν με αυτοθυσία θα προστατέψει την οικογένειά του από τους εισβολείς. Ένα τέλος που όμως ήδη έχει δυσαρεστήσει τους φανς της σειράς.