Survivor: H αποχώρηση Γκάνου, η fake Ασημίνα και η αντίδραση του Χανταμπάκη για την Πηλιάκη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: H αποχώρηση Γκάνου, η fake Ασημίνα και η αντίδραση του Χανταμπάκη για την Πηλιάκη

Η απρόσμενη αποχώρηση του Νίκου Γκάνου θα φέρει αλλαγές στις «παρέες» της κόκκινης ομάδας.

Μια όχι και τόσο αναμενόμενη αποχώρηση συνέβη το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου στο επεισόδιο του Survivor με τη διαδικασία της μονομαχίας. Κατά βάση συνέβησαν δύο μη αναμενόμενες αποχωρήσεις.

Από τη μία ο Νίκος Γκάνος δεν κατάφερε να νικήσει τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, παρότι βρισκόταν περισσότερο διάστημα στο παιχνίδι και από την άλλη η Όλγα Πηλιάκη λόγω ενός προβλήματος υγείας που προέκυψε - αναγκαστικά - έπρεπε να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Η αντεπίθεση των μονομάχων στις κλίκες

Πριν τον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας τόσο ο Νίκος Γκάνος από τους Διάσημους όσο και ο Σταμάτης από τους Μαχητές ξεκίνησαν στις προσωπικές τους συνεντεύξεις - και μετά το τρίτο συμβούλιο υποψηφιοτήτων - να ρίχνουν τα «βέλη» τους στους «αρχηγούς» των αντίπαλων από αυτούς υποομάδων που έχουν δημιουργηθεί αντίστοιχα στις ομάδες τους. Για να γίνω πιο κατανοητή αναφέρομαι στον James Καφετζή και τον Αλέξη Παππά.

Μπορεί ο James Καφετζή να μπήκε με «δάφνες» στο παιχνίδι, όμως το γεγονός ότι ο Σταμάτης βγήκε υποψήφιος και όχι εκείνος σαν πιο αδύναμος αγωνιστικά έκανε τον παίκτη τον Μπλε - όπως και την Μαριλίνα από την παρέα του - να αρχίσουν να σχολιάζουν πως ο James, επειδή φοβάται να βγει υποψήφιος και να μονομαχήσει έχει δημιουργήσει την δική του κλίκα για να επιβιώσει. Μάλιστα, ανέφερε πως ο James είχε βρει πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης και τον άντρα της Δώρας για να της μεταφέρει μήνυμα και να την «πάρει» με το μέρος του.

Η αλήθεια είναι πως ο Kαφετζής είναι ένας πολύ στρατηγικός παίκτης και σίγουρα μπαίνοντας 1 μήνα μετά την κανονική έναρξη του ριάλιτι θα είχε φροντίσει να οργανώσει το πώς θα ενσωματωθεί καλύτερα στην ομάδα των Μπλε.

Από την άλλη, στους Διάσημους ο Νίκος Γκάνος ξεκίνησε να μιλάει για τον Αλέξη Παππά και να δικαιώνει τον Χρήστο Βολικάκη σε όσα είχε αποκαλύψει για εκείνον πριν αποχωρήσει οικειοθελώς, παρότι στην αρχή του παιχνιδιού οι δυο τους ήταν αρκετά «κοντά». Ο τραγουδιστής δηλαδή, αποκάλυψε πως ο Αλέξης Παππάς όντως είχε πει για τον Σωτήρη Λαμάι τον Μπλε πως θα χαλάσει την εικόνα του και θα τον κάνει να φανεί «μισογύνης», ενώ εσκεμμένα είχε εκθέσει κάποια στιγμή και τον Περπατάρη.

Survivor: Tο Twitter/X αποθέωσε τον Χρήστο Βολικάκη μετά τις αποκαλύψεις για Παππά και Ασημίνα

Αφορμή γι' αυτές τις δηλώσεις του Νίκου Γκάνου ήταν το γεγονός πως ο Αλέξης Παππάς βγαίνοντας επίσης υποψήφιος, είχε εκνευριστεί επειδή τον ψήφισε και ο τραγουδιστής και η Μαρία Αντωνά.

Η μονομαχία και η απρόσμενη αποχώρηση του Γκάνου

Στα της μονομαχίας τώρα ο Νίκος Γκάνος, ο Αλέξης Παππάς και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος από τους Διάσημους και ο Σταμάτης Ταλαδιανός από τους Μαχητές θα διεκδικούσαν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/C3oEl6roxKB/

Αν και οι περισσότεροι είχαν ποντάρει στο ότι θα φύγει ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ως ο παίκτης με την λιγότερη εμπειρία στους στόχους - αφού είχε μόλις δύο εβδομάδες στο παιχνίδι - τελικά έγινε η ανατροπή και ο Νίκος Γκάνος ήταν αυτός που αποχώρησε.

Ο Αλέξης Παππάς ως MVP ανάμεσα στους μονομάχους, βάσει των στατιστικών του, ήταν αυτός που επέλεξε τον στόχο που θα έπρεπε να πετύχουν, γνωρίζοντας ίσως ότι ο Νίκος Γκάνος θα δυσκολευόταν, όπως σχολίασε και ο κολλητός του ο Nτάφυ.

423062939_955383929277739_7447916292992224490_n.jpg

Κάπως έτσι, έβαλε απ' ότι φαίνεται και ο ίδιος το «χεράκι» του στο να σπάσει την κλίκα της Ασημίνας και της Μαρίας Αντωνά που συνεχώς τον θέτει υποψήφιο προς αποχώρηση παρότι δεν είναι ο πιο αδύναμος παίκτης. Και ίσως έτσι, μπορεί να πλησιάσει πιο εύκολα τον Τουρκογεώργο και την Αμανατίδου, που ήταν οι τελευταίες προσθήκες της ομάδας του και να τους πάρει με το μέρος του.

Πάντως αυτό που ξάφνιασε αρκετούς ήταν και το γεγονός πως πριν την έναρξη της μονομαχίας ο James υποστήριξε πως ήταν άδικο που ψηφίστηκε σε αυτή την φάση ο Παππάς - παρότι όλοι γνωρίζουμε την κόντρα τους. Λογικό, αν σκεφτείς πως χωρίς τον Παππά δεν θα έχει και με τι άλλο να ασχοληθεί. Παράλληλα, ήταν και μια έμμεση «μπηχτή» για την κλίκα που αναφέραμε πιο πάνω.

Το κοινό χάρηκε με την αποχώρηση του Γκάνου

Το κοινό που παρακολούθησε τη μονομαχία χάρηκε με αυτή την εξέλιξη κυρίως για το γεγονός πως ο Νίκος Γκάνος άνηκε στην κλίκα της Ασημίνας και της Μαρίας Αντωνά. Ειδικά η Ασημίνα, στη συμμετοχή της στο φετινό παιχνίδι έχει χάσει με τη συμπεριφορά που έχει παρουσιάσει τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού κι έτσι η παραμονή του ήρεμου και μακριά από κλίκες Θοδωρή Τουρκογεώργου ήταν κάτι που ικανοποίησε τους περισσότερους fans του ριάλιτι.

Μάλιστα, όπως θα είδες και από τα σχόλια στην gallery πιο πάνω, ο «βουβός» και χωρίς δάκρυα πάλι «πόνος» της Ασημίνας κατά την αποχώρηση του Νίκου Γκάνου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Η ίδια μάλλον, ακούγοντας πως ο συμπαίκτης της είπε πως την θέλει νικήτρια του Survivor ήθελε να δείξει πως είναι συγκινημένη, παρότι όπως πολλοί έχουν διαπιστώσει βλέποντάς την φέτος, η ίδια πιστεύει σίγουρα μέσα της πως όντως σε αυτήν αξίζει ο τίτλος.

Η αποχώρηση της Πηλιάκη και η αντίδραση του Χανταμπάκη

Δεν αποχώρησε όμως μόνο ο Νίκος Γκάνος, αλλά και η Όλγα Πηλιάκη. Η ίδια αντιμετώπιζε ένα θέμα υγείας τις δύο τελευταίες μέρες και ο γιατρός του Survivor έκρινε πως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει άλλο στο παιχνίδι. Κάπως έτσι, η Κόκκινη ομάδα έχασε ένα ακόμη άτομο.

Η Όλγα Πηλιάκη είχε καταφέρει όλο αυτό το διάστημα να γίνει πολύ αγαπητή στον κόσμο με την αξιοπρεπή και καθόλου «ιντριγκαδόρικη» συμπεριφορά της στο παιχνίδι αλλά και με την καλή της εμφάνιση αγωνιστικά, γι' αυτό και ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης θέλησε να αφήσει τα μηνύματα του κοινού να «μιλήσουν» για τη γυναίκα του αναδημοσιεύοντας κάποια στο προφίλ του στο Instagram.