Η σκηνή του τέλους του Μάρκου στον Έρωτα Φυγά: Η τιμωρία και ο γρίφος με τη Μαργέτα

Κατερίνα Μπούσιου
Η σκηνή του τέλους του Μάρκου στον Έρωτα Φυγά: Η τιμωρία και ο γρίφος με τη Μαργέτα

Τα γυρίσματα με επίσημη ενδυμασία για Αλεξάνδρα και Ιάσονα και η απουσία Ζούνη - Ζαλμά από το φινάλε. 

Είναι πλέον δεδομένο ότι δεν θα έχουμε τρίτη σεζόν στον Έρωτα Φυγά, ενώ πριν από λίγες ημέρες έγιναν και τα τελευταία γυρίσματα. Τα πλάνα αυτά μας δίνουν αρκετές πληροφορίες για το πώς θα λήξει η σειρά, αλλά 3 είναι οι πιο σημαντικές μελλοντικές σκηνές. Με κορυφαία εκείνη του θανάτου του Μάρκου.

Η συμφιλίωση πριν το τέλος και η τιμωρία της Νάντιας

Πολλές μικρές τραγωδίες θα έχουμε στη συνέχεια του Έρωτα Φυγά. Μη αναμενόμενες οι περισσότερες. Ξεκινώντας από τη Νάντια. Η οποία έχει να αντιμετωπίσει τον Σωκράτη, αλλά για τελευταία φορά. Η δολοφονία του μοιάζει αναπόφευκτη στην τελική τους αναμέτρηση, αλλά το λάθος της είναι πως δεν θα χρησιμοποιήσει το άλλοθι της. Τη δική του κακοποιητική συμπεριφορά που την ανάγκασε να φτάσει στα άκρα. Η καταδίκη της όπως είναι φυσικό θα σοκάρει αρκετούς και κυρίως τον σύντροφό της, τον Μιχάλη.

Τα τελευταία γυρίσματα του Έρωτα Φυγά και η απαγωγή που οδηγεί στο τέλος δύο γυναίκες

Ο γιατρός (Κώστας Καζανάς) θα αναγκαστεί όμως να αντιμετωπίσει στο μέλλον και άλλη δύσκολη συνθήκη. Τη σωτηρία του Μάρκου μετά από το ξαφνικό ατύχημα που θα έχει με το αυτοκίνητό του. Πηγαίνοντας προς το σπίτι της Ευγενίας για να δει τον γιο τους, ο οποίος είχε αρρωστήσει. Θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να του σώσει τη ζωή αλλά δυστυχώς δεν θα τα καταφέρει.

https://www.instagram.com/p/C3aJjI1NcK8/

Αυτή η σκηνή του Σταύρου Σβήγκου, όπως καταλαβαίνεις είναι και η πιο σημαντική από αυτές που θα δούμε στο μέλλον και είναι η αλήθεια πως δεν την περιμένεις. Θα οδηγήσει την Αλεξάνδρα στην κατάρρευση, με τον Ιάσονα να στέκεται στο πλευρό της. Μάρκος και Ιάσονας θα έχουν καταφέρει να συμφιλιωθούν μέχρι τότε. Μετά από αυτόν τον θάνατο τίποτε δεν θα είναι όπως πριν.

Η Αλεξάνδρα θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι των Δεμερτζήδων και θα επανασυνδεθεί σταδιακά με τον πρώην σύζυγό της. Μαζί του θα είναι μέχρι το φινάλε όπως φάνηκε και από τις φωτογραφίες των τελευταίων γυρισμάτων τις οποίες δημοσίευσε η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Πανταχού παρούσα και η Ελπίδα - Μαρία Κωνσταντάκη. Μέχρι και εκείνη θα τα ξαναβρεί με τον ξάδελφό της.

Δεν έχουμε δει ωστόσο σε αυτά τα τελευταία πλάνα την Μαργέτα (Πέμη Ζούνη) και τον Στέφανο - Σταύρο Ζαλμά. Εκεί ωστόσο δεν μας περιμένει κάποια τραγωδία. Θα βρίσκονται πια και οι δύο στο Κιάρι, αλλά επιτέλους ζουν τη ζωή που πάντα ήθελαν. Μακριά από δυσκολίες και από όσους τους κυνηγούσαν.