Ο Νικόλας έγινε το εύκολο θύμα του MasterChef και το κοινό τα «έβαλε» και με τον Κουτσόπουλο 

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Νικόλας έγινε το εύκολο θύμα του MasterChef και το κοινό τα «έβαλε» και με τον Κουτσόπουλο 

Η παγίδα του Κουτσόπουλου, το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής στο MasterChef, ο «θέλω δεν θέλω να γίνω αρχηγός Κώστας» και το προσωπικό βατερλώ του Νικόλα. 

Έξυπνα κινήθηκε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef με την ωραία ερώτηση - παγίδα στους παίκτες και των δύο ομάδων, για να βγάλει προς τα έξω, τις φιλοδοξίες τους για να γίνουν αρχηγοί. Όλα αυτά πριν τη συντριπτική επικράτηση της μπορντώ ομάδας με νίκη στην ομαδική και τριπλάσιους βαθμούς από τους γκρι. Η ήττα έφερε γκρίνιες, αλλά όλοι σταθήκαμε στις πικάντικες αποκαλύψεις επί των προσωπικών των παικτών που έκανε ο Γιάννης, master πλέον του κουτσομπολιού και στη δεύτερη αναστάτωση που προκάλεσε ο θείος Λεωνίδας.

https://www.instagram.com/p/C3qSVEOsbo3/

Η δοκιμασία της ασυλίας και οι αντιφάσεις των παικτών που έφεραν γέλιο

Είναι από τις σπάνιες φορές του MasterChef, που το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σε μία ομαδική δοκιμασία, ήταν τόσο χαωτικό. Με τριπλάσια διαφορά νίκησαν οι μπορντώ στην ομαδική δοκιμασία (48 με 16) με τους γκρι και κανείς - ούτε καν οι νικητές - δεν μπορούσαν να εξηγήσουν αυτή τη διαφορά. Δεν υπήρχε κάποια μεγάλη γευστική αστοχία που να το δικαιολογεί.

MasterChef: Οι παίκτες που φέρονται να είναι ζευγάρι στο παιχνίδι και η κόντρα Γεωργίας- Σταμάτη

Νωρίτερα είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ξανά τους παίκτες που άλλα λένε στους συμπαίκτες τους, άλλα λένε στις συνεντεύξεις τους προς το κοινό. Όλοι έπεσαν στην παγίδα του Κουτσόπουλου που ρωτούσε τους παίκτες αν θέλουν να γίνουν αρχηγοί. Ο Κώστας για παράδειγμα είπε πως, όχι δεν το θέλει γιατί έχει εμπιστοσύνη στον Λευτέρη αλλά μετά προς σε εμάς είπε το αμίμητο «Είμαι γεννημένος αρχηγός». Άλλα αντ' άλλων.

Όλα τα λεφτά οι αποκαλύψεις του Γιάννη για το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής (τον δεσμό Χριστίνας Άνχελ) και τον ασυγκράτητο στο σπίτι Λευτέρη, ο οποίος φημολογείται ότι έχει έρθει κοντά με την Τάνια. Μας «απείλησε» και απείλησε και τους συμπαίκτες του πως θα μας πει και άλλα αν προκληθεί. Αβάσταχτος έγινε για το κοινό του Twitter.

Στη διαδικασία της ασυλίας των γκρι ο Θάνος εξαιρέθηκε από τον αρχηγό του και όλοι οι υπόλοιποι αναμετρήθηκαν, αλλά ο Νικόλας έκανε το σφάλμα της βραδιάς. Παρουσιάζοντας το πιάτο του άρχισε την ποδοσφαιρική ορολογία τύπου «Έκανα σύστημα όλα μέσα, τάκα, τούκα κ.λ.π) με το χρώμα του Κοντιζά να αλλάζει και τον Κουτσόπουλο να θυμώνει με τη φρασεολογία.

Ο δάσκαλος Γιάννης των γκρι και ο Beckham - Χρήστος αναμετρήθηκαν και ο πρώτος απαλλάχθηκε από το να ψηφιστεί. Όπως και η Τάνια η οποία βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας. Και οι δύο τη «γλίτωσαν» γιατί κάποιοι ήθελαν να τους ψηφίσουν.

Το θύμα της υπόθεσης ήταν και πάλι ο Νικόλας. Πήραν κάποιοι αφορμή από αυτά που του είπε ο Κουτσόπουλος, ενώ ο Λευτερης τον «εκδικήθηκε» για την ψήφο που έλαβε από εκείνον τη δεύτερη φορά και έτσι μπήκε προτεινόμενος. Αρκετά στεναχωρημένος γιατί κάποιοι έχουν κάνει μεγαλύτερα σφάλματα μέσα στον διαγωνισμό. Κάποιοι από το κοινό τα «έβαλαν» και με τον Κουτσόπουλο, γιατί επηρέασε με το σχόλιό του τη διαδικασία. Προφανώς και όχι, αλλά σεβαστό.

Τα συγχαρητήρια του κοινού (και τα δικά μας) παίρνει ο Χρήστος γιατί ψήφισε τον Σταμάτη λόγω του σεξιστικού σχολίου προς τη Γεωργία. Άξιζε. Αλλά έπρεπε και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Γιατί το σφάλμα του Νικόλα ωχριά σε αυτά που είπε ο Σταμάτης.

sxoliostamati.jpg

Λευτέρης, Νικόλας, Αλέξανδρος και Βιβή αναμετρώνται αύριο για την αποχώρηση. Με πιθανότερο τους δύο τελευταίους να κινδυνεύουν να φύγουν από τον διαγωνισμό.