MasterChef: Ο Αλέξανδρος «θυσιάστηκε» στη μπορντό ομάδα αλλά μια ατάκα του Γιάννη έγινε viral

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef: Ο Αλέξανδρος «θυσιάστηκε» στη μπορντό ομάδα αλλά μια ατάκα του Γιάννη έγινε viral

«Ως μπορντό ομάδα, το αποτέλεσμα είναι να μην δενόμαστε από τις ήττες μας», είπε αρχικά ο Σοφοκλής ο οποίος φαίνεται να είναι από τους λίγους της μπορντό μπριγάδας που λένε αλήθειες, θέλουν το καλό της ομάδας και ψηφίζουν με μαγειρικά κριτίρια.

Tι ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι του MasterChef; Ποιες σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες έχουν γίνει πιο προσωπικές; Γιατί η μπορντό μπριγάδα έχει διασπαστεί σε πολλά μέτωπα;

Το φετινό MasterChef - και δεν τους φαινόταν- έχει αρχίσει να ξεδιπλώνει τους εκρηκτικούς του χαρακτήρες και οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν κυρίως εκτός κουζίνας, άρχισαν να φαίνονταν.

Ο Αλέξανδρος θυσιάστηκε για την μπορντό ομάδα:

Ο Αλέξανδρος ήταν πάλι ένας από τους παίκτες που η αρχηγός Χριστίνα αποφάσισε να ματσάρει με τον Νίκο Κυψίδη.

Ο Νίκος μεγάλωσε βλέποντας τη γιαγιά του να μαγειρεύει, ενώ οι γονείς του διατηρούσαν εστιατόριο στη Γερμανία. Ο ίδιος άνοιξε δικό του εστιατόριο στην Πτολεμαΐδα, απ’ όπου και κατάγεται, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση. Φέτος είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στο MasterChef, καταφέρνοντας αυτή τη φορά να πάρει το εισιτήριο για το σπίτι και να κερδίσει επάξια μια θέση στην κουζίνα του του παιχνιδιού και να φτιάξει ένα πιάτο με έμπνευση από τον Πόντο και να κερδίσει τελικά τη δοκιμασία.

Τα λόγια του Νίκου για τον Πόντο προκάλεσαν συγκίνηση και ανατριχίλα και φυσικά, το πιάτο του Αλέξανδρου δίπλα σε εκείνο του Νίκου δεν είχε καμία ελπίδα.

Στην ψηφοφορία, ο Αλέξανδρος έγινε το εξιλαστήριο θύμα

Η πλειοψηφία ψήφισε τον Αλέξανδρο ο οποίος θα δώσει μάχη για να παραμείνει στο παιχνίδι στο τέλος της εβδομάδας.

https://www.instagram.com/reel/C3inyq7M7Yv/

Ο ίδιος ο παίκτης εξήγησε πάντως, πως ποτέ δεν έχει φοβηθεί τους δυνατούς παίκτες της γκρι μπριγάδας με τους οποίους και έχει ματσαριστεί και δεν έδειχνε να φοβάται την υποψηφιότητά του.

Από την άλλη, ο Γιάννης έγινε έξαλλος για μια ακόμα φορά με την ψηφοφορία της ομάδας του, που έριξε στη διαδικασία αποχώρησης έναν δυνατό παίκτη όπως είναι ο Αλέξανδρος. Την πιο σοφή κουβέντα πάντως, την είπε ο Σοφοκλής, ο οποίος και ψήφισε τη Ζωή και ο οποίος εξήγησε πως η δική του ομάδα δεν έχει ποτέ συσκεφτεί όλη μαζί για να αποφασίσει ποια είναι τα σωστά ματσαρίσματα.

Ο Σοφοκλής θέλει να μιλήσουν όλοι μαζί ως ομάδα

Η Χριστίνα έδειξε να ακούει τη γνώμη του Σοφοκλή, τονίζοντας όμως ταυτόχρονα πως οι χαρακτήρες της μπορντό ομάδας είναι τόσο εκρηκτικοί που έχουν καταφέρει μόνο μια φορά να μιλήσουν όλοι μαζί χωρίς αποτέλεσμα.

Και κάπου εκεί, στο τέλος του επεισοδίου, ήρθαν οι ατάκες- φωτιά του Γιάννη, ο οποίος αποκάλυψε το παρασκήνιο στο σπίτι του MasterChef:

«Να κοιτάμε να είμαστε λίγο πιο δίκαιοι, να λέμε την αλήθεια στον εαυτό μας και μετά να την λέμε και στο σπίτι, γιατί έχουμε μπλεχτεί σε ερωτικά θέματα οι ομάδες και έχει γίνει χαμός, κι αυτό δεν θα μας βγει σε καλό», είπε ο Γιάννης όλο νόημα.

Το Twitter/ X πάντως φαίνεται να μην βλέπει με καλό τις ατάκες του Γιάννη.

Ο Μπάμπης αποχώρησε από το MasterChef και συγκίνησε αλλά ο Γιάννης έκανε έξαλλο το κοινό