MasterChef με ρυζόγαλο χωρίς ρύζι, τη Γεωργία νικήτρια των 1000 ευρώ και δύο υποψήφιους

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef με ρυζόγαλο χωρίς ρύζι, τη Γεωργία νικήτρια των 1000 ευρώ και δύο υποψήφιους

Η αρχηγός των μπορντό Χριστίνα ξεκίνησε να φτιάχνει ρυζόγαλο χωρίς ρύζι και περίπου 5 παίκτες θέλησαν να φτιάξουν σφαίρα από ρυζόγαλο και 10 κατέληξαν με άβραστο ρύζι.

Έγινε του ρυζόγαλου! Κάπως έτσι μπορούμε να περιγράψουμε το σόου με το ρυζόγαλο που έγινε στο επεισόδιο της Τρίτης (20/02/24) στο MasterChef!

Φουλ του γλυκού- Ρυζόγαλο rules

Ο στόχος του επεισοδίου ήταν γλυκός, κάποιοι κατάφεραν να βγάλουν πιάτο, ο αρχηγός των γκρι Λευτέρης κατάφερε να χάσει και πάλι κόντρα στον Ηλία εξαιτίας του άβραστου ρυζόγαλου ενώ η έτερη αρχηγός των μπορντό Χριστίνα κατάφερε να κερδίσει το δικό της ματσάρισμα, φτιάχνοντας ένα ρυζόγαλο χωρίς ρύζι- το λες και slay.

Αποδομημένη πορτοκαλόπιτα και σφαίρα από ρυζόγαλο!

Ο Λευτέρης, ήταν εκείνος που έπρεπε να επιλέξει αν οι παίκτες θα ετοιμάδουν γλυκό με βάση το ρυζόγαλο ή την πορτοκαλόπιτα και φάνηκε πως η στρστηγική του απέδωσε τα αντίστροφα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα μιας και η συντριβή της ομάδας του ήταν ολική.

https://www.instagram.com/reel/C3lO7YQtdlE/

Όσο οι παίκτες μαγείρευαν, οι κριτές κατάφεραν να κάνουν το δικό τους ξεχωριστό χιούμορ!

Στην τελική καταμέτρηση, η μπορντό ομάδα ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη στέλνοντας τους γκρι στη διαδικασίας ψηφοφορίας για τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας. Μέχρι και η Γεωργία κατάφερε με το καλύτερα βρασμένο ρύζι της βραδιάς να κερδίσει τον Χρήστο.

Το Twitter μάλιστα, στην συντριβή των γκρι έγραψε μεταξύ άλλων:

Το τελικό σκορ των δύο ομάδων βρήκε τους μπορντό να κερδίζουν με 9-1 (μόνο ο "ανιψιός" Κοντιζά Κωνταντίνος καταφερε να σκοράρει για τους γκρι) και την Γεωργία να παίρνει τα 1000 ευρώ για το καλύτερο πιάτο της βραδιάς.

Το Twitter φυσικά και έστησε πάρτι με τη νίκη της Γεωργίας κόντρα στους «μισελενάτους» σεφ, διαβάζοντας απλά και μόνο συνταγές από το βιβλίο του Πάνου Ιωαννίδη!

Σου θυμίζουμε πως ο πρώτος υποψήφιος από τους μπορντό ήταν ο Αλέξανδρος!

MasterChef: Ο Αλέξανδρος «θυσιάστηκε» στη μπορντό ομάδα αλλά μια ατάκα του Γιάννη έγινε viral

Στην ψηφοφορία των γκρι, τα πράγματα έγιναν με τέτοιο τρόπο που τελικά κόντρα στον Αλέξανδρο βρέθηκαν να μαγειρέψουν η Βιβή και ο αρχηγός Λευτέρης.

https://www.instagram.com/p/C3leAtroiZU/