O Ίαν Στρατής κάνει ασκήσεις φωνητικής και μια ειλικρινή παραδοχή για την κόρη του

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Ίαν Στρατής κάνει ασκήσεις φωνητικής και μια ειλικρινή παραδοχή για την κόρη του

O Ίαν Στρατής έχει μεγάλη αδυναμία στην Ολίβια και αυτό «βγαίνει προς τα έξω». Οι ωραιότερες φωτογραφίες Συνατσάκη-Στρατή με τη μικρή τους πριγκίπισσα.

Ολοκληρωτικά έχει αλλάξει η ζωή της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή τον τελευταίο χρόνο, μετά τον ερχομό της μονάκριβης κόρης τους.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2022 η παρουσιάστρια-influencer γέννησε τον καρπό του έρωτά τους και έκτοτε Ίαν-Μαίρη μαθαίνουν πόσο όμορφο και απαιτητικό είναι να είσαι γονέας.

Η μικρή Ολίβια Στρατή αποτελεί την καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους, με την «Mairiboo» να συνδυάζει επιτυχώς καριέρα και μητρότητα έχοντας διαρκώς στο πλευρό της την 1 έτους κορούλα της.

Ο Ίαν Στρατής είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς της showbiz και αυτό «βγαίνει προς τα έξω»

Πριν από μερικές ώρες ο Ίαν Στρατής έκανε ασκήσεις φωνητικής μέσα στο σπίτι, με τη φωνή του να αγγίζει αρκετά υψηλούς τόνους, που πιθανότατα να τρόμαξαν το μωρό.

ianstratis1.png

«Για τις ανάγκες του βίντεο φόβισα την μικρή και νομίζω πως δεν θα με δει ξανά όπως πριν», έγραψε με χιούμορ ο τραγουδιστής.

Screenshot-2024-02-01-165125.png

Πριν από μερικές ημέρες ο 31χρονος είχε δημοσιεύσει ένα fun βίντεο στο οποίο τραγουδούσε έχοντας εισπνεύσει ήλιο.

https://www.instagram.com/reel/C2sRH1jqCr8/

Η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε την «γκαρνταρόμπα» της Ολίβιας και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είπε το πιο σωστό

Ο Ίαν Στρατής ήταν ο καλύτερος μπαμπάς πολύ πριν γίνει: «Ήμουν μέσα στη γέννα, ήθελα να το ζήσω, το ζεις μια φορά αυτό, δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας»

Μετά τη γέννηση της Ολίβιας το ερωτευμένο ζευγάρι έχει έρθει ακόμα πιο κοντά, αφιερώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο στη φροντίδα και την ανατροφή της μικρής τους πριγκίπισσας.

https://www.instagram.com/reel/Cwuh0iTLWpH/

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό της Ολίβιας ο Ίαν Στρατής είχε μιλήσει με ειλικρίνεια στις τηλεοπτικές κάμερες για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βίωνε αναφέροντας: «Μοναδικά συναισθήματα και δεν νομίζουμε ότι θα τα ξαναζήσουμε γιατί είναι και το πρώτο μωρό. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια. Είναι τόσο μοναδικό το συναισθήματα που πραγματικά δεν μπορώ να τοπ περιγράψω, με συγχωρείτε».

https://www.instagram.com/p/CtHVNK0Ic-B/

Kαι πρόσθεσε: «Ήμουν μέσα στη γέννα, ήθελα να το ζήσω, το ζεις μια φορά αυτό, δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας. Έχουμε αποφασίσει όνομα αλλά δεν θα το αποκαλύψουμε ακόμα. Υπήρξα γονιός με τα γατιά μας πριν καν προγραμματίσουμε το μωρό. Έπαιρνα τα γατιά σαν να είναι μωρά και σήμερα ξέρω τι να κάνω».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού με την κόρη τους.

Πηγή κεντρικής: ianstratisunofficial