Tom Cruise και Elsina Khayrova χώρισαν μετά τις φήμες συγκατοίκησης αλλά διατηρούν φιλικές σχέσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Tom Cruise και Elsina Khayrova χώρισαν μετά τις φήμες συγκατοίκησης αλλά διατηρούν φιλικές σχέσεις
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

O Tom Cruise και η Elsina Khayrova φέρονται να πήραν χωριστούς δρόμους λίγες μόλις ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Το νέο entry στον κόσμο των Singles φέρεται να είναι ο Tom Cruise, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα των ξένων μέσων χώρισε από την σύντροφό του, Elsina Khayrova λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση με τα παιδιά της.

Tom Cruise και Elsina Khayrova μόλις χώρισαν

Ο 61χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης και η 36χρονη influencer είχαν αναπτύξει μια πολύ τρυφερή σχέση και πολλά sites είχαν αναφέρει πως το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει στο πολυτελές διαμέρισμα της Khayrova στην βρετανική πρωτεύουσα.

Δημοσίευμα της The Sun αναφέρει πως Cruise-Khayrova άφησαν στην άκρη την ερωτική τους σχέση αλλά παραμένουν καλοί φίλοι επειδή ζουν στην ίδια γειτονιά στο Λονδίνο. Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει πικρία απλά η σχέση τους φέρεται να έφτασε στο τέλος της. Η MailOnline επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του ηθοποιού για περεταίρω σχόλια ωστόσο για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει καμία νέα πληροφορία.

«Θα ήταν πολύ άβολο να λήξουν άσχημα τη σχέση τους καθώς θα πέφτουν συχνά ο ένας πάνω στον άλλον», δήλωσε μια πηγή στη Sun.

Πρόσφατα ο ηθοποιός και η Ρωσίδα influencer έδωσαν το παρών στο γκαλά για την υποστήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού Air Ambulance στο Λονδίνο, κρατώντας ωστόσο πολύ διακριτική στάση.

Η Μαρία Χατζηστεφανή συνάντησε τον Tom Cruise και τον πρίγκιπα William σε φιλανθρωπικό γκαλά

Το πρώην ζευγάρι φέρεται να γνωρίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Mayfair, όπου εθεάθησαν να φιλιούνται. Ένας καλεσμένος είχε δηλώσει στον Τύπο:

Αξιοσημείωτο είναι πως Cruise-Khayrova δεν ακολούθησαν ποτέ ο ένας τον άλλον στο Instagram.

cruise10.png

Η influencer ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Dmitry Tsvetkov, ο οποίος δηλώνει πως το διαζύγιο με την Khayrova του κόστισε ακριβά και για την ακρίβεια, κάτι παραπάνω από 150 εκατομμύρια λίρες.

Μετά το διαζύγιο από την Katie Holmes το 2012 ο πρωταγωνιστής-παραγωγός του «Mission: Impossible» προστατεύει ιδιαίτερα την προσωπική του ζωή, αποφεύγοντας την έκθεση με κατά καιρούς συντρόφους του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com