Η Angelina Jolie έγινε ξανθιά και η επιστροφή στο φυσικό της χρώμα της θύμισε το παρελθόν

Πατούλια Κατερίνα
Η Angelina Jolie έγινε ξανθιά και η επιστροφή στο φυσικό της χρώμα της θύμισε το παρελθόν
Empire Images

H Jolie επέστρεψε στο χρώμα που της πηγαίνει αναπάντεχα πολύ.

Οι επταετείς διαπραγματεύσεις για το διαζύγιο των Brad Pitt και Angelina Jolie πλησιάζουν στο τέλος τους και για τη νέα σελίδα στη ζωή της η Angelina Jolie έκανε μια μεγάλη αλλαγή. Ξανθιά και εντυπωσιακή εμφανίστηκε η 48χρονη στη Νέα Υόρκη, βγαίνοντας από το Atelier Jolie Store.

Η Jolie είναι πια ξανθιά

Η Angelina με total black λουκ και μαύρα γυαλιά μας θύμισε τις εποχές που πρωταγωνιστούσε στο θρίλερ δράσης Salt και ήταν εξίσου ξανθιά. Η αλλαγή προς το ξανθό μαλλί της Angelina ξεκίνησε από τον Ιούνιο του 2023, όταν σε εμφάνισή της με τον γιο της Pax είχε εντοπιστεί με ένα καραμελέ ξανθό επί κεφαλής.

https://www.instagram.com/p/C3pBcZDu2GB/

Τι θέλει να κάνει η Jolie με την εμπλοκή στον χώρο της μόδας;

Το atelier Jolie είναι πάντως το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Angelina, στο οποίο όπως τόνισε δεν φιλοδοξεί να γίνει σχεδιάστρια μόδας απλά ήθελε να δημιουργήσει έναν χώρο στον οποίο θα μπορούν άλλοι να κυνηγήσουν το όνειρό τους αυτό.

Η εν λόγω ιδιοκτησία στο Manhattan υπήρξε ιστορική μιας και φιλοξένησε ως στούντιο και ως σπίτι στο παρελθόν καλλιτέχνες όπως οι Andy Warhol και Jean-Michel Basquiat.

Η Jolie έδωσε τα εύσημα και στα παιδιά της – την 19χρονη Zahara, τον Pax, τα δίδυμα Knox και Vivienne αλλά και τους Shiloh και Maddox για τη δημιουργία του χώρου αυτού, ενώ στο Atelier Jolie λειτουργεί και καφέ στο οποίο μαγειρεύουν και πρόσφυγες σεφ από όλον τον κόσμο.

«Είναι και λίγο αστείο το ότι ασχολούμαι με την μόδα, δεν μας θεωρώ πολύ στη μόδα, τα ρούζα μας είναι κομμάτι του εαυτού μας, ζούμε με αυτά, οπότε είναι κάτι που θέλουμε να εξερευνήσουμε, ειδικά τα παιδιά.

Ήθελα πάντα να πάω την οικογένειά μου προς το μονοπάτι εκείνο που θα σκεφτούν αν τα ρούχα τους τους εκπροσωπούν, αν είναι ο εαυτός τους με αυτά και αν τα αγαπούν, νομίζω πως ο μέσος άνθρωπος δεν το σκέφτεται αυτό αλλά η εμπλοκή με τη μόδα σε οδηγεί σε τέτοιες σκέψεις», είπε χαρακτηριστικά η Jolie.

Nα πούμε βέβαια πως η Jolie είναι γεννημένη φυσική ξανθιά, κάτι που έχει υιοθετήσει και στο παρελθόν και όχι μόνο για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Δες την gallery: