Οι γιοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο άρχισαν ήδη να παίζουν μπάσκετ και ο Liam έβαλε πρώτος καλάθι

Οι γιοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο άρχισαν ήδη να παίζουν μπάσκετ και ο Liam έβαλε πρώτος καλάθι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει για ακόμα μία φορά πόσο σημαντική είναι για εκείνον η αξία της οικογένειας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία πόσο μεγάλη σημασία έχουν για εκείνον βασικές αξίες της ζωής. Εκτός από την τιμιότητα και την στοχοπροσήλωση δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει φανερό ότι η οικογένεια είναι η πρώτη του προτεραιότητα.

Στην περίπτωσή του, αυτό ισχύει τόσο για την οικογένεια από την οποία προήλθε, όσο και για την οικογένεια που δημιούργησε με την σύντροφο της ζωής του, Mariah Riddlesprigger.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Cosmote TV, μίλησε για τον αδερφό του, Θανάση, υπερασπίζοντάς τον για την κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα, λέγοντας: «Εμένα ο Θανάσης με βοηθάει πάρα πολύ. Όχι μόνο μπασκετικά, αλλά και εκτός γηπέδου. Είναι τρομερός. Δεν θα ξαναβρείς (σσ. τέτοιο παίκτη)».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει για ακόμα μία φορά πόσο σημαντική είναι για εκείνον η αξία της οικογένειας

Στην ίδια συνέντευξη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στην οικογένειά που ο ίδιος δημιούργησε, συγκρίνοντας πόσα έχουν αλλάξει στη ζωή του από το 2021, όταν οι Milwaukee Bucks κατέκτησαν το πρωτάθλημα του NBA μετά από 50 χρόνια.

Όπως είπε ο Greek Freak: «Τότε είχα μόνο τον Liam. Τώρα έχω και τον Maverick και την Eva. Έχω μεγαλώσει, έχω ωριμάσει. Σαν παίκτης δεν ξέρω αν έχω γίνει καλύτερος, η πορεία θα δείξει».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο διεθνούς φήμης αθλητής έδειξε πόσο μεγάλη σημασία έχει για εκείνον η οικογένεια και τα παιδιά του, λέγοντας πως μόνο για εκείνα ή για τον πατέρα του θα μπορούσε να κάνει κάποια στιγμή τατουάζ.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν έχει κάποιο tattoo, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω κάνει τατουάζ. Αν κάνω ποτέ θα σημαίνει κάτι για μένα. Μπορεί κάτι για τον πατέρα μου, που τον έχω πάντα στην καρδιά μου σίγουρα. Μπορεί να κάνω τις ημερομηνίες γέννησης των παιδιών μου ή καμία φωτογραφία τον πατέρα μου. Είμαι ο μόνος στην οικογένεια που δεν έχει τατουάζ».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον πατέρα του, Charles.

Eurokinissi Sports

«Δεν έχει σημασία πόσο άσχημα θα πάνε τα πράγματα. Θα σας προσέχω»

Αν ρίξεις μία ματιά στον λογαριασμό του Γιάννη στο Instagram θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιλέξει να αναρτήσει εικόνες με τα παιδιά του, αλλά και την Mariah. Μόλις πριν από τρεις ημέρες ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά αγκαλιά τους δύο γιους του. Η εικόνα συγκέντρωσε πάνω από 150.000 likes και αμέτρητα σχόλια από θαυμαστές και φίλους του.

Μέσω της περιγραφής της ανάρτησής του, μας απέδειξε με ακόμα έναν τρόπο πόσο ψηλά θέτει στη ζωή του την αξία της οικογένειας, αφού έγραψε «Δεν έχει σημασία πόσο άσχημα θα πάνε τα πράγματα. Θα σας προσέχω».

https://www.instagram.com/p/C3jFNd6scLB/

Αυτό, φάνηκε επίσης και με έναν ακόμα τρόπο, αυτή την εβδομάδα. Όταν ο Greek Freak μετά το τέλος του NBA All-Star Game, πήρε αγκαλιά τους γιους του και τους πήγε μπροστά από το νέο κύπελο που κατέκτησε στο παιχνίδι Δύσης-Ανατολής. Με αυτή την κίνηση έδειξε για ακόμα μία φορά ότι η οικογένειά του είναι η απόλυτη προτεραιότητα για εκείνον και ότι η νίκη του είναι μίση χωρίς να έχει εκείνους στο πλευρό του να καμαρώνουν.

Το τρυφερό στιγμιότυπο δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του NBA στο Instagram, γράφοντας στην περιγραφή της ανάρτησης «Τσεκάροντας το νέο τρόπαιο του μπαμπά».

https://www.instagram.com/reel/C3g8garM7o2/

Την ίδια ημέρα ο λογαριασμός του NBA δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο με τον Γιάννη και τα παιδιά του να παίζουν μπάσκετ. Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι ο Liam είναι μόλις 4 ετών και ο Maverick 2, έχουν ήδη βρει τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο. Με λίγη βοήθεια, μάλιστα, ο Liam έβαλε και καλάθι, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο.

https://www.instagram.com/reel/C3gi2TyLVih/

Ο Liam έχει δώσει το παρών σε αρκετούς αγώνες του πατέρα του. Ήταν εκεί στο NBA All-Star game το 2021 αλλά και όταν οι Bucks κέρδισαν τους τελικούς του NBA, την ίδια χρονιά.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @giannis_an34