Στη Γη της ελιάς η Αθηνά ετοιμάζει το νυφικό της ενώ η μία τραγωδία διαδέχεται την άλλη

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς η Αθηνά ετοιμάζει το νυφικό της ενώ η μία τραγωδία διαδέχεται την άλλη

Μετ' εμποδίων ο γάμος της Αθηνάς και του Τζον στη Μάνη, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την παραμονή του Απόστολου Γκλέτσου στη Γη της ελιάς. 

Η σεναριογράφος της Γης της ελιάς, Βάνα Δημητρίου, εδώ και 3 χρόνια συνεχώς μας εκπλήσσει και αυτό θα κάνει μέχρι το φινάλε αυτής της σεζόν. Μέχρι τέλους θα έχουμε έναν ενδοιασμό για το αν θα γίνει ο τηλεοπτικός γάμος της Άντζελας Γκερέκου και του Απόστολου Γκλέτσου, γιατί το γύρω τηλεοπτικό τους περιβάλλον θα τους επηρεάσει αρνητικά με όσα συμβούν. Και δεν είναι και λίγα.

Και ο Ισίδωρος κουμπάρος;

Η επιλογή του Απόστολου Γκλέτσου από τον Αντρέα Γεωργίου στη Γη της ελιάς, καθόλου τυχαία δεν υπήρξε και όσο περνούν τα επεισόδια βλέπουμε πως η τηλεοπτική χημεία με την Άντζελα Γκερέκου είναι από τις μικρές επιτυχίες της σειράς τη φετινή σεζόν.

Η αλλαγή του Φίλιππου και του Ντάνου στη Γη της ελιάς: Ποιος θα εξοργίσει με τη συμπεριφορά του;

Αν και η σχέση τους εξελίσσεται μετ' εμποδίων και θα συνεχίσει να είναι στο ίδιο μοτίβο. Κυρίως λόγω των αντιδράσεων της κόρης της Αθηνάς, της μικρής Φιλιώς η οποία πάντα νευριάζει όταν βλέπει τον Τζον στο σπίτι τους. Τις επόμενες ημέρες θα τη δούμε να μένει για λίγες μέρες στο σπίτι της Μαργαρίτας. Γενικά αυτό το κοριτσάκι, ήρεμο και χαριτωμένο δεν το έχουμε δει ποτέ τηλεοπτικά. Ακραίες είναι πάντα οι αντιδράσεις της.

Ο Τζον θα ξαναφύγει για την Αμερική μετά την άρνηση τελικά της Αθηνάς να μετακομίσει στην Αμερική εξαιτίας της κόρης τους και ενώ ο δεσμός τους μοιάζει να ναυαγεί, θα φάμε κουφέτα όπως λένε και τα spoilers (περιοδικό Τηλέραμα). Ο Τζον θα διεκδικήσει την Αθηνά ξανά, θα της ξανακάνει πρόταση γάμου και θα αποφασίσει εκείνος να μείνει στη Μάνη. Οι πληροφορίες μιλούν για έναν γάμο που θα γίνει στο δημαρχείο με τον Ισίδωρο Βρεττάκο - Νίκο Γαλανόως κουμπάρο.

https://www.instagram.com/p/C3NnPosoZe4/

Θα καθυστερήσουμε αρκετά ωστόσο να το δούμε αυτό το σενάριο. Προς το παρόν δεν είμαστε και σίγουροι για το πόσο θα συνεχίσει τον ρόλο του στην επόμενη σεζόν ο Απόστολος Γκλέτσος. Θα τον δεις ωστόσο να συνεργάζεται και με τον Στάθη και αυτό το φιλικό ντουέτο Τσαρούχα - Γκλέτσου θα είναι το ιδανικό. Θα οδηγήσει μάλιστα στην οικονομική ευμάρεια του Στάθη αυτή η συνεργασία με τον ελληνο - αμερικανό επιχειρηματία.

Μεσολαβούν ωστόσο μεγάλες τραγωδίες. Με αρχική τη δίκη της Χάδως. Η Αθηνά μαζί με την Μαργαρίτα θα της σταθούν καθ' όλη τη διάρκειά της και έτσι τα σχέδια γάμου θα πάνε πίσω. Αργότερα θα προκύψει και ο τραγικός θάνατος του Φίλιππου που θα σοκάρει όλη την μικρή κοινωνία της πόλης.

Όπως καταλαβαίνεις αυτός ο γάμος και η γέννηση του γιου του Στάθη και της Ιουλίας θα είναι τα μόνο χαρμόσυνα γεγονότα του φινάλε.