O Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου έχουν συνειδητά αποφασίσει να περάσουν τη ζωή τους μαζί

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου έχουν συνειδητά αποφασίσει να περάσουν τη ζωή τους μαζί

Οι δύο ηθοποιοί είναι αχώριστοι τα τελευταία 18 χρόνια και έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση που εμπνέει. 

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης μετρούν 19 χρόνια κοινής πορείας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Οι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2004 στο θέατρο και έναν χρόνο μετά ξεκίνησε ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους. Οι δυο τους ήταν αρχικά φίλοι ωστόσο ο έρωτάς τους δεν άργησε να εκδηλωθεί και έφτασε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Χειλάκης και Μαξίμου έχουν αποφασίσει συνειδητά να περάσουν τη ζωή τους μαζί

Πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην εκπομπή «The Break» της Βάσως Λασκαράκη όπου αναφέρθηκε στη γνωριμία του αλλά και στην καθημερινότητά του στο πέρασμα του χρόνου.

«Τον Αιμίλιο τον είχα δει πρώτη φορά σε μία κινηματογραφική ταινία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Βλέποντας την ταινία ξαφνικά εμφανίστηκε ένα πλάσμα μέσα στην ταινία και είπα Θεέ μου, τι όμορφο παιδί είναι αυτό; Το ίδιο βράδυ έγινε ένα πάρτι για την ταινία όπου είπα θα πάω, μόνο και μόνο γιατί ήλπιζα ότι θα είναι εκεί. Δεν ήταν. Πέρασαν τα χρόνια, κάποια στιγμή το 2004, είμαι στα παρασκήνια και ξαφνικά ακούω ένα γέλιο και λέω από μέσα μου αυτός είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης, δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ. Και παθαίνω πάλι το ίδιο σκίρτημα. Βγαίνω στη σκηνή, τελειώνει η παράσταση και μετά έρχεται να μας συγχαρεί. Λέω μέσα μου κοίτα να δεις που εγώ με αυτόν τον άνθρωπο, απόψε το βράδυ θα μιλάμε στα τηλέφωνα. Γύρισα σπίτι, πέρασε η ώρα, ξεχνιέμαι και αρχίζουν να έρχονται μηνύματα στο κινητό. Ήταν πολύ παράξενο, σχεδόν μεταφυσικό. Το κινητό το βρήκε από έναν συνάδελφο. Μετά περάσαμε δια πυρός και σιδήρου για να είμαστε τον επόμενο χρόνο μαζί», εξομολογήθηκε η Αθηνά Μαξίμου.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης από την πλευρά του ανέφερε: «Οι άνθρωποι μεγαλώνουμε και ο καθένας είναι μία αυτόνομη προσωπικότητα. Με την Αθηνά γνωριστήκαμε το 2004 και κάποια στιγμή το 2014 κοιταχτήκαμε και λέμε δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι, έχουμε αλλάξει, είμαστε πιο σοφοί, πιο έμπειροι. Αυτό που έχουμε φτάσει να είμαστε τώρα, μας ενδιαφέρει; Εκείνη τη στιγμή είπαμε ότι ναι, μας ενδιαφέρει να είμαστε ακόμα με αυτόν τον νέο άνθρωπο. Αυτή η ανανέωση του ενδιαφέροντος, νομίζω πως μας συμβαίνει πολύ συχνά γιατί και οι δύο, ξέροντας ότι έχουμε αλλάξει, ζητάμε από τον άλλον την επιβεβαίωση, αν ακόμα ενδιαφέρουμε ο ένας τον άλλον».

Η γοητεία του Αιμίλιου Χειλάκη στους Πανθέους έκανε το κοινό να αγνοήσει ακόμη και τα αστεία λάθη

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν θα περάσει μέρα που δεν θα πω στην Αθηνά ότι την αγαπώ πολύ και πόσο όμορφη είναι. Έχουμε αποφασίσει πολύ συνειδητά, να ζήσουμε τη ζωή μας μαζί».

https://www.instagram.com/p/CqdpfASodwF/

Oι τρυφερές δηλώσεις του ζευγαριού

«16 χρόνια πριν… σαν σήμερα! Οι Όρκοι γίναν Χρόνοι… άξιοι! Άξιοι πολεμιστές της λύπης, του πένθους, του εγωισμού, του βασάνου, της δυσκολίας… Γενναίοι ιερείς της χαράς, της ελαφράδας και της αθωότητας… ΜΑΖΙ!!! Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ζωής! Σύντροφοι στις αγωνίες! Συγκάτοικοι στην αγάπη μας! Συνέταιροι στην μεγαλύτερη επένδυση της ζωής: στον Άλλον! Να μας χαιρόμαστε θησαυρέ της ζωή μου! Αιμίλιέ μου!!!», είχε γράψει παλαιότερα στο Instagram η Αθηνά Μαξίμου, δημοσιεύοντας σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο με το άλλο της μισό.

https://www.instagram.com/p/CjK56CBoG4X/

Όταν ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Dot αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, συγκινώντας την Νάντια Μπουλέ: «Με την Αθηνά αποφασίσαμε να γίνουμε εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε. Δεν την παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά, αλλά γιατί ήμουν ερωτευμένος μαζί της», εξήγησε ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CzGskL5oNTc/

«Είμαστε μαζί 18 χρόνια, ακόμη και οι στιγμές που ήταν αιχμηρές, πολύπλοκες ή βασανιστικές, ήταν με γλύκα καμωμένες. Στα δύσκολά μας δεν μισήσαμε ο ένας τον άλλον», έχει δηλώσει στο παρελθόν η ηθοποιός για τη σύζυγό του.

«Με την Αθηνά είμαστε σχεδόν 18 χρόνια μαζί. Έχουν συμβεί τραγελαφικά και υπέροχα πράγματα για να είμαστε μαζί. Το πιο τραγελαφικό είναι που της έκανα πρόταση γάμου με μήνυμα από τη Νέα Υόρκη, με SMS. Δεν είχα πάει για δουλειά εκεί. Είχα πάει πριν 16 χρόνια για να κοιτάξω κάποια πράγματα. Εκεί κατάλαβα ότι θέλω να είμαι στη ζωή μου με την Αθηνά και της έστειλα μήνυμα. Μετά γονάτισα και της έδωσα και δακτυλίδι. Το έκανα και αυτό. Τρεις φορές τη ζήτησα σε γάμο, από τον μπαμπά της, τη μαμά της, τη γιαγιά της. Τελικά την άδεια την πήρα από τη γιαγιά. Η κίνηση έχει να κάνει με μια παράδοση», είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Αιμίλιος Χειλάκης.

https://www.instagram.com/p/CiEJNwsILzL/

Πηγή κεντρικής: ndp