Το βίντεο της 5 Minute Mum με την Μαρία Ηλιάκη χειροκρότησε κάθε μαμά

Πατούλια Κατερίνα
Το βίντεο της 5 Minute Mum με την Μαρία Ηλιάκη χειροκρότησε κάθε μαμά

Η Έλενα Χαραλαμπούδη, άκα 5 Minute Mum προσκάλεσε την Μαρία Ηλιάκη σε μια σπαρταριστή συνάντηση και σε μια συζήτηση όλο χιούμορ που έγινε δίκαια viral.

Η Μαρία Ηλιάκη τα τελευταία τρία χρόνια δεν είναι απλά η παρουσιάστρια που μας συστήθηκε στον Alpha, αλλά είναι και η μαμά της μικρής Κατερίνας.

Ως γυναίκα που έγινε μαμά μετά τα 40, η ίδια κι αν έχει ακούσει σχόλια για την απόφασή της. Η Μαρία λοιπόν, που είναι όσο ακομπλεξάριστη φαίνεται, έκανε μια guest εμφάνιση στο viral μαμαδοκανάλι της Έλενας Χαραλαμπούδη, 5 Minute Mum, στην εκπομπή στην οποία υποδύεται την περσόνα της Georgia Χαίδογλου! Μέσα στο βίντεο που είδαμε όλόκληρο στο Youtube, τα σχόλια του κόσμου είπαν τη μεγάλη αλήθεια:

«Ελάτε να μαζευτούμε όλες οι Σάρες να πλέκουμε ζιπουνακια για τα εγγόνια μας.....εεεε τα παιδιά μας ήθελα να πω»!

https://www.instagram.com/reel/C3x57OrL4Ca/

Εννοείται, πως γρήγορα το video έγινε viral και στις celebrity μαμάδες, μεταξύ τους και η Μαίρη Συνατσάκη που έγραψε το επικό «γονάτισα» αλλά και το δικό του σχόλιο έκανε και ο αγαπημένος της Μαρίας, Στέλιος Μανουσάκης!

sxolia.jpg

Μαρία Ηλιάκη: «Η μαμά μου ήθελε να είμαι ανεξάρτητη και θα το ήθελα κι εγώ αυτό για την κόρη μου»

Μιλώντας στο QUEEN.GR, η Μαρία Ηλιάκη είχε πει χαρακτηριστικά για την κόρη της:

Θέλω η Κατερίνα να μεγαλώσει με φιλιά, αγκαλιές, να αισθάνεται πως ο μπαμπάς της κι εγώ της δημιουργούμε ασφάλεια και να νιώθει πως είμαστε εδώ για εκείνη, κι έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως θέλω να μεγαλώσω ένα παιδί που θα φέρεται στους γύρω της με δικαιοσύνη και θα είναι τίμια.

«Θυμάμαι τον τρόπο που η μητέρα μου με προέτρεπε να δημιουργώ φιλίες, ήθελε να έχω φίλες και όταν τσακωνόμουν με αυτές, με συμβούλευε για το πώς θα τα βρίσκω μαζί τους. Το θέλω κι εγώ πολύ αυτό για την Κατερίνα, από τώρα τη φέρνω σε επαφή με κόσμο, θέλω να έρχονται στο σπίτι μας παιδάκια για να παίζει».

Όσο για το πόσο καλή μαμά είναι, η Μαρία είχε αναφέρει:

«Δεν υπάρχει νομίζω πως υπάρχει μαμά που να τα κάνει όλα καλά, όλες οι μαμάδες έχουμε ένα κουτάκι τύψεων στην ψυχή μας. Νομίζω πως προσπαθώ πολύ και είμαι περήφανη γι' αυτό. Θέλω να ακούω το παιδί μου, να αφουγκράζομαι τις ανάγκες της, να συγχρονίζομαι με τα θέλω της, να καταλαβαίνω τις ανάγκες της κάθε συγκεκριμένη περίοδο και να προσπαθώ να συμπορεύομαι μαζί της.

Για μένα η καλή μαμά είναι αυτή που είναι συνοδοιπόρος του παιδιού, που κάνουν τα πράγματα »!

'Οσο για την Έλενα Χαραλαμπούδη, κι αυτή μίλησε στο Queen κι έδωσε μια μοναδική συμβουλή μητρότητας:

«Δεν τα κάνεις όλα λάθος, δεν φταίει για όλα η μαμά, είναι άδικος ο χαρακτηρισμός, η κοινωνία ζητάει πάρα πολλά από τη γυναίκα και ειδικά από τη γυναίκα που γίνεται μαμά», λέει η Έλενα και εξηγεί πως αυτό που φταίει πραγματικά είναι ο τρόπος με τον οποίο είναι δομημένη η κοινωνία μας.

«Πιστεύουμε πως πρέπει οι μαμάδες πρέπει να τα κάνουν όλα σωστά, έχουμε πολύ άγχος και έχουμε και πολλές παθογένειες αλλά οι σύγχρονες μαμάδες κάνουμε την αυτοκριτική μας και πηγαίνουμε στον ψυχολόγο μας».

Η «5 Minute Mum» δίνει μία σπουδαία συμβουλή στις μαμάδες & αποδεικνύει πως η μητρότητα έχει χιούμορ