Fame Story: Η νίκη της Άννας Πολτζόγλου που δίχασε το κοινό, η fuego Φουρέιρα και η «χρυσή» Σολωμού

Κατερίνα Μπούσιου
Fame Story: Η νίκη της Άννας Πολτζόγλου που δίχασε το κοινό, η fuego Φουρέιρα και η «χρυσή» Σολωμού

Η αντίδραση της Αριστέας που ήταν φαβορί και η κίνηση το βράδυ του τελικού του Fame Story που φανέρωσε το ειδύλλιο με τον Τίτο. 

Η Θεσσαλονικιά στην καταγωγή Άννα Παλτζόγλου με την ιδιαίτερη φωνή είναι η μεγάλη νικήτρια του Fame Story, σε έναν 5ωρο τελικό που είχε ανατροπές και την Ελένη Φουρέιρα με τη Μαρία Σολωμού να σχολιάζονται για τα look τους. Όπως και η κίνηση της Αριστέας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

https://www.instagram.com/reel/C1LTUjFoRD6/

Τα σχόλια για τη νίκη και η κίνηση της Αριστέας

Ο 5ωρος τηλεοπτικός μαραθώνιος του τελικού του Fame Story, ξεκίνησε εορταστικά και με μία μεγάλη ανατροπή, αφού ο πρώτος που έφυγε από την τετράδα του τελικού, ήταν ο Φειδίας.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εξέπληξε ακόμη και την κριτική επιτροπή, ειδικά την Ελένη Φουρέιρα γιατί ήταν από τους αγαπημένους της παίκτες. Αλλά κάπως το έφτασε στα άκρα με το σχόλιό της, καθώς του είπε πως και η ίδια δεν έχε κερδίσει τη Eurovision, αλλά έκανε πολλά περισσότερα με τη δεύτερη θέση. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Φειδία με εκείνη, σε καμία περίπτωση.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε την έκπληξη με τα τρία looks που φόρεσε χθες, στην αρχή με μαύρο πέπλο (αλά Παναγιά Φουρείρα όπως την λένε οι φανς της) στη συνέχεια με ένα κόκκινο σύνολο με δίχτυ, αλλά στο τέλος με όσα φόρεσε ενώ τραγουδούσε.

foureira2.jpg

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και στην επί σκηνής εμφάνισή της, όταν τραγούδησε τις επιτυχίες της, συμπεριλαμβανομένης και μίας διαφορετικής εκτέλεσης του Fuego.

Διπλή μουσική εμφάνιση έκανε και ο Αντώνης Ρέμος, με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους Ελένη να τον παρακολουθούν από τον εξώστη των επισκεπτών στο στούντιο.

https://www.instagram.com/reel/C1K_PpGIodQ/

Άννα, Τίτος και Αριστέα «κονταροχτυπήθηκαν» μελωδικά στη συνέχεια για την πολυπόθητη θέση της νίκης που χάρισε τελικά στην Άννα Πολτζόγλου, τα 50 χιλιάδες ευρώ και το συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records. Η Άννα δεν ήταν από τα φαβορί αλλά από τα αουτσάιντερ του διαγωνισμού, όπως είχαν πει αρκετές φορές οι κριτές και ο Νίκος Κοκλώνης. Αλλά και η παίκτρια με την πιο σημαντική και ουσιαστική πρόοδο μέσα στο μουσικό reality.

https://www.instagram.com/reel/C1LRR_uIDse/

Η Αριστέα φυσικά που ήταν φαβορί και έκανε τρεις πολύ καλές εμφανίσεις πάνω στη σκηνή στον χθεσινό τελικό, εξεπλάγην με το αποτέλεσμα, αλλά όπως βλέπεις σε αυτή τη φωτογραφία βρήκε συμπαράσταση στον αγαπημένο της Τίτο και δεν έχει θέμα πια να δείχνει ανοιχτά τα συναισθήματα της. Χεράκι - χεράκι στην απονομή.

famestory.jpg

Η παίκτρια μάλλον «πλήρωσε» τη συμπεριφορά της στην αρχή του παιχνιδιού και όσα είπε η μητέρα της ένα επεισόδιο πριν τον ημιτελικό. Παρόλο που έχει φωνή και μπορεί να κάνει καριέρα με το ταλέντο που διαθέτει.

Τα τοξικά σχόλια της μητέρας της Αριστέας στο Fame Story μπορεί και να της στερήσουν τη νίκη

Η νίκη της low profile Άννας που ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν και κοίταξε την ουσία του Fame Story, ήταν μία μεγάλη έκπληξη και για το κοινό στο Twitter που διαπίστωσε πως η Αριστέα «πλήρωσε» τα λάθη της δημόσιας συμπεριφοράς της.

Στα looks της βραδιάς που συζητήθηκαν ήταν και το αποκαλυπτικό χρυσό φόρεμα της Μαρίας Σολωμού. Με ελάχιστο ύφασμα. Και οι φανς της χιουμοριστικά της το επεσήμαναν.

solomoou.jpg

Παρόλο που ήταν καθιστή καθόλη τη διάρκεια του show, μας έδειξε ωστόσο το φόρεμά της με μία ανάρτησή της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C1MBEdMt8FX/