Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει να μιλά για το βράδυ στου Τσαγκρίδη, αλλά μήπως δεν θα έπρεπε;

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει να μιλά για το βράδυ στου Τσαγκρίδη, αλλά μήπως δεν θα έπρεπε;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος της έδωσε μία χρυσή συμβουλή. Αλλά θα την ακούσει η Κατερίνα Καινούργιου; 

Με αφορμή τα σχόλια που δέχθηκε η Αθηνά Οικονομάκου για το πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να μιλήσει για τα αντίστοιχα τοξικά σχόλια που δέχθηκε για τη δική της επίσκεψη στο εστιατόριο που πρόσφατα άνοιξε ο πρώην αγαπημένος της Φίλιππος Τσαγκρίδης. Εκτός από αυτά που είπε η παρουσιάστρια, εμείς σταθήκαμε στο εύστοχο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου και σε μία χρυσή συμβουλή που της έδωσε απλά και αρκετά κατανοητά.

«Νομιμοποιείς τον καθένα να σου πει αυτά που σου είπε»

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάνει μία ανάρτηση την Κυριακή από το εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη, με επαίνους για τον χώρο και το μενού. Μία κίνηση που παραξένεψε αρκετούς, γιατί δεν γνωρίζαμε ότι διατηρούν τόσο καλή (αξιοζήλευτη) σχέση μετά τον χωρισμό. Και ήταν ομολογουμένως μία πολύ ωραία κίνηση εκ μέρους της. Να στηρίξει το νέο επαγγελματικό βήμα του πρώην της. Καλό θα ήταν όμως να μείνει μέχρι εκεί.

https://www.instagram.com/p/C3N_A4Srbcb/

Αντίθετα σήμερα το πρωί, με αφορμή τα τοξικά σχόλια που δέχθηκε η Αθηνά Οικονομάκου για το πρόσφατο (διαφημιστικό) ταξίδι της στο Ντουμπάι και τη χλιδή της εκδρομής, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα σχόλια που και εκείνη δέχθηκε με αφορμή την παραπάνω ανάρτηση.

Πριν πάμε στη σοφή παρατήρηση που της έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ας δούμε τι είπε (και τι υπονόησε αρχικά) η Κατερίνα: «Αποφασίζω λοιπόν να πάω στο μαγαζί ενός ανθρώπου που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί. Το αν είμαι ή θα ξαναείμαι είναι δικό μου θέμα. Αν έχω κάτι κάποια στιγμή θα το πω εγώ». Η τελευταία πρόταση σηκώνει αρκετές ερμηνείες.

Η παρουσιάστρια ανέφερε τα απαράδεκτα και αγενή σχόλια που δέχθηκε τύπου «Παρακάλα να σε παντρευτεί» ή «Ξεκόλλα επιτέλους» ή το «Είσαι για κλάματα».

Και κατέληξε: «Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω».

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε ξανά «μπράβο» στον Φίλιππο Τσαγκρίδη κι εκείνος αντέδρασε

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος της ζήτησε τον λόγο και είπε κάτι που ίσως η παρουσιάστρια θα έπρεπε να λάβει σοβαρά υπόψη της. «Πολλές φορές όταν βλέπουμε άδικα και τοξικά σχόλια ή κάποια που έχουν ένα κουκούτσι κριτικής, θα πρέπει να αναζητούμε τη δική μας ευθύνη. Τι εννοώ; Κάποιες μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο, σε άκουσα να κλαίγεσαι συνέχεια για τις σχέσεις σου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σου είπα μετά, Κατερίνα μου προχώρα. Έβλεπα έναν άνθρωπο σχεδόν να κλαίγεται, σχεδόν να παρακαλάει. Όταν βάζεις στο «τραπέζι» αυτό το θέμα - και ο κόσμος ξέρει παραπάνω από ότι ξέρουμε εμείς - μετά μη ζητάς. Μπράβο σου που το έκανες, είναι πολιτισμός, κάνει κάτι κάποιος, πάω τον βοηθάω. Αλλά αν αυτό το πράγμα είναι μία τσίχλα, αν είναι ένα παράπονο, αν είναι να «τρώγομαι», νομιμοποιείς τον καθένα να σου πει αυτά που είπανε. Ο τρόπος της ζωής που προτείνουμε, δε σημαίνει ότι μας αφαιρεί το δικαίωμα να πάμε στο Ντουμπάι. Αλλά αν το διαφημίζουμε....Πολλά από αυτά που βλέπουμε είναι ψευτο - showbiz».

Με λίγα λόγια. Αν έμενε η Κατερίνα Καινούργιου μόνο στην ανάρτησή της, όλοι θα είχαμε μείνει μόνο σε αυτό. Αλλά έχει μία πάγια τακτική εδώ και πολλά χρόνια (που την αδικεί) να αναφέρεται από μόνη της και να δημιουργεί θέμα για τα προσωπικά της. Δεν την κολακεύει όταν είναι τόσο δυναμική σε όλα τα άλλα θέματα της εκπομπής της, η αυτοαναφορικότητα. Δεν φέρνει τηλεθέαση όλο αυτό, δεν το έχει εξάλλου και ανάγκη.

Κουραστική η επανάληψη όποια και αν είναι η αφορμή.