Η Βαλαβάνη ποζάρει με νυφικό αλλά θα μιλάει για τον Γρηγόρη Μόργκαν όπως και όποτε θέλει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Βαλαβάνη ποζάρει με νυφικό αλλά θα μιλάει για τον Γρηγόρη Μόργκαν όπως και όποτε θέλει

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι full in love και αυτό «βγαίνει προς τα έξω». Τα τρυφερά σχόλια του Μόργκαν στις φωτογραφίες της πρώην παίκτριας του Survivor.

Τι κι αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν προσπάθησαν στις αρχές να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δείχνουν να αδιαφορούν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η έκπληξη Μόργκαν στο πλατό και η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού on camera

Το μεσημέρι της Κυριακής (25/02) ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε on air πως ο σύντροφος της αθλητικογράφου βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», προκαλώντας την γλυκιά αμηχανία της 36χρονης.

«Χαιρέτησέ τον καλέ», είπε ο παρουσιαστής με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να απαντά: «Όχι στην τηλεόραση, εδώ είναι, γεια σου Γρηγόρη μας!».

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» βρέθηκε έξω από το πλατό της εκπομπής και απαθανάτισε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της εξόδου τους προς το πάρκινγκ του σταθμού. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε Βαλαβάνη-Μόργκαν μαζί οn camera.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε το challenge στο TikTok για να δει «τι της επιφυλάσσει το 2024»

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου, αλλά είναι δικαίωμά μου -και το διεκδικώ αυτό πια- να επιλέγω εγώ το τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ. Μπορεί στο παρελθόν να μην σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά πριν λίγους μήνες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Το πάρτι γενεθλίων του Κώστα Τσουρού

Τα γενέθλιά του γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας (26/02) ο Κώστας Τσουρός σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Αρκετοί φίλοι και συνεργάτες του παρουσιαστή έδωσαν το παρών, ανάμεσά τους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Νόνη Δούνια και ο Πάνος Κατσαρίδης.

«Κλείνω τα 42 και νομίζω ότι από τα 40 και μετά κάτι γίνεται και είναι καλύτερα τα πράγματα, σε σχέση με πριν», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός στις τηλεοπτικές κάμερες.

Screenshot-2024-02-27-093236.png

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την παρουσία του συντρόφου της, Γρηγόρη Μόργκαν, η αθλητικογράφος δεν έκρυψε την αμηχανία της δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ωραία....Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου, δεν το κάνω, έχω αποφασίσει να μην μιλάω γι' αυτό. Όσο περνάν τα χρόνια κι εγώ μεγαλώνω, κάποια πράγματα τα βλέπω με άλλο μάτι και θεωρώ είναι έτσι λίγο κάτι που θέλω να προστατεύσω αυτή τη φορά».

Νωρίτερα η 36χρονη επισκέφθηκε κατάστημα με νυφικά (πιθανότατα για κάποια εμπορική συνεργασία) και μοιράστηκε μερικά Instagram-stories στον προσωπικό της λογαριασμό).

Τα τρυφερά σχόλια του Γρηγόρη Μόργκαν

Μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την αθλητικογράφο, ο Γρηγόρης Μόργκαν δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό-αγάπη που τρέφει για το κορίτσι του, μέσα από τρυφερά σχόλια στο Instagram.

Screenshot-2024-02-26-134118.png

Mια γρήγορη ματιά στις πρόσφατες αναρτήσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αρκεί για να πειστείς καθώς το όνομα του Γρηγόρη Μόργκαν φιγουράρει πρώτο στα σχόλια κάθε ανάρτησης.

Ο μουσικός αποθεώνει τα posts της συντρόφου του αφήνοντας emojis που περιγράφουν όσα νιώθει.

Πριν από λίγες εβδομάδες Βαλαβάνη-Μόργκαν πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση σε γνωστό club της πρωτεύουσας.

Στις 19 Ιανουαρίου 2023 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το Survivor All Star και επέστρεψε στην Αθήνα και στη νέα της καθημερινότητα. Οι φήμες για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο είχαν γίνει ολοένα και πιο έντονες, με την ίδια να κρατά χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Λίγους μήνες αργότερα η γνωστή αθλητικογράφος πραγματοποίησε ένα μεγάλο ταξίδι στη Χαβάη με την παρέα της και τον φημολογούμενο σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζούσε διακριτικά τον έρωτά του και μετά την επιστροφή του Βασάλου στην Ελλάδα (και την παραδοχή του χωρισμού), οι δυο τους ήταν πιο ελεύθεροι, συνεχίζοντας τις κοινές εξορμήσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani