Survivor: Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι αντάξιος του James Καφετζή στη στρατηγική και αποθεώθηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι αντάξιος του James Καφετζή στη στρατηγική και αποθεώθηκε

«Από αλλού το περίμενε η Ασημίνα και από αλλού της ήρθε» έγραψαν όσοι είδαν τον Γκιουλέκα να απαντά σε εκείνη και τον Σταμάτη, στηρίζοντας τον James.

Mία φράση που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει το επεισόδιο του Survivor που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου είναι η ατάκα από ένα άλλο ριάλιτι που είχε ακουστεί πριν χρόνια, «κόλαση το Fame Story». Κι αυτό γιατί κανείς δεν είχε υπολογίσει τον Γιώργο Γκιουλέκα σαν αντίπαλο, ούτε αγωνιστικά αλλά και ούτε στο κομμάτι της στρατηγικής, αφού είναι μόλις δύο βδομάδες στο παιχνίδι.

Κι όμως ο παίκτης των Μπλε έδειξε τα «δόντια» του τόσο στην Ασημίνα από τους Διάσημους όσο και στον Σταμάτη, τον συμπαίκτη του και στα όσα «μαγειρεύουν» εναντίον του James αποδεικνύοντας έτσι πως ο mastermind του παιχνιδιού έχει ακόμα έναν ισχυρό σύμμαχο στο φετινό Survivor.

Σταμάτης και Ασημίνα τα βρήκαν «σκούρα» από τον Γκιουλέκα

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μπλε ομάδα αντί να ψηφίσει τον James προς αποχώρηση την προηγούμενη εβδομάδα, ψήφισε τον Σταμάτη. Ο εγωισμός του λοιπόν, πληγώθηκε αρκετά αφού, από τη μία εκείνος ήταν δύο μήνες στο παιχνίδι και πίστευε πως έχει δημιουργήσει κάποιες σταθερές φιλίες κι από την άλλη αγωνιστικά ο James μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καταφέρει να ανταπεξέλθει.

Από εκείνο το σημείο λοιπόν, κι έπειτα ο Σταμάτης στις προσωπικές του συνεντεύξεις έθιγε το πόσο «πονηρός» είναι ο James, πόσο στρατηγική έχει ακόμα και μέσα στην ομάδα των Μαχητών και γενικά προσπαθούσε να τον αποδυναμώσει στους fans του παιχνιδιού. Από κοντά να σιγοντάρει και η Ασημίνα τόσο στο συμβούλιο αλλά και στις δικές της συνεντεύξεις, αφού ούτως ή άλλως είχε τη δική της κόντρα με τον James και την βόλευε το κλίμα που είχε δημιουργηθεί με τον Σταμάτη στους Μαχητές.

Λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, λοιπόν ο Σταμάτης και πάλι προσπαθούσε να πει πως ο James δεν νοιάζεται για την ομάδα αλλά έχει μπει διαβασμένος και ασχολείται μόνο την ίντριγκα. Εκεί ήταν που ο Γκιουλέκας «απασφάλισε» κι αποκάλυψε πως είδε τον Σταμάτη και την Ασημίνα στην τέντα του γιατρού να λένε ουσιαστικά πως ο καθένας από τη μεριά του αλλά και η Κόκκινη ομάδα θα συνεχίζουν να στοχοποιούν τον James

Φυσικά κανένας από τους δύο δεν ήθελε να παραδεχτεί εκείνη την ώρα πως ο Θεσσαλονικιός τους «έδωσε στεγνά», προσπαθώντας να πουν πως δεν βρέθηκαν μαζί κάτω από την περιβόητη τέντα.

Ο Σταμάτης προσπάθησε να δικαιολογηθεί στην ομάδα του για τον λόγο που και ο ίδιος μιλάει εναντίον του James τις τελευταίες φορές - κάτι που όπως είπε δεν έχει σχέση με την Ασημίνα - χωρίς όμως να δίνει και ξεκάθαρες απαντήσεις για το τι συνέβη με την παίκτρια των Διασήμων.

Στο συμβούλιο ωστόσο, η κουβέντα επανήλθε και τόσο η Ασημίνα όσο και ο Σταμάτης προσπάθησαν να εξηγήσουν πως βρέθηκαν τυχαία στην τέντα του γιατρού επειδή έπρεπε να δουν τους τραυματισμούς τους, εκείνος στο πόδι του κι εκείνη στο χέρι της, κάτι που όπως είπαν συνηθίζουν να κάνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό που παρακολουθούσε το παιχνίδι δεν πείστηκε από τις δικαιολογίες του Σταμάτη και της Ασημίνας και αποθέωσε τον Γκιουλέκα για το «ξεμπρόστιασμά» τους. Μάλιστα, η περίπτωσή του μάς θύμισε και το ξέσπασμα του Χρήστου Βολικάκη, ο οποίος πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης είχε πει ξεκάθαρα πως ο Αλέξης Παππάς και η Ασημίνα για να «εξοντώσουν» κάποιον αντίπαλο τον «χτυπούν» στην προσωπικότητά του.

Survivor: Tο Twitter/X αποθέωσε τον Χρήστο Βολικάκη μετά τις αποκαλύψεις για Παππά και Ασημίνα

Ο παίκτης των Μπλε δεν έκανε μόνο την ανατροπή όσον αφορά τις αποκαλύψεις του - που βοήθησαν και πάλι τον James να αναδειχθεί - έχει κάνει την έκπληξη και αγωνιστικά, αφού όχι μόνο φέρνει νίκες στους Μπλε αλλά μαζί και με την Δώρα έφεραν τον τελικό πόντο στην ομάδα τους. Έτσι, οι Διάσημοι χάνοντας και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και μετά την Έλενα Αμανατίδου ψήφισαν προς αποχώρηση την Μαρία Αντωνά, με τη μονομαχία να «κλειδώνει» στο γυναικείο φύλο γι' αυτή τη βδομάδα.

Survivor: Ο James ήθελε την Αντωνά υποψήφια και ο Σοϊλέδης αντέδρασε κάνοντας μια αποκάλυψη

Πάντως o James Καφετζής έχει βρει ακόμη έναν δυνατό σύμμαχο στο παιχνίδι στο πρόσωπο του Γιώργου Γκιουλέκα, κάτι που σίγουρα θα τον ευνοήσει και σε επόμενες κόντρες του.