O Giovanni του MasterChef σταματάει για λίγο τη μαγειρική: Το ατύχημα και οι ευχές στο Instagram

Γεωργία Βλαχοπούλου
O Giovanni του MasterChef σταματάει για λίγο τη μαγειρική: Το ατύχημα και οι ευχές στο Instagram

Μακριά από το εστιατόριό του θα μείνει αναγκαστικά για λίγο διάστημα ο Giovanni αλλά θα έχει περισσότερο χρόνο για να παρακολουθεί τον Σοφοκλή στο φετινό MasterChef.

Tην ώρα που στο φετινό MasterChef έχουν αρχίσει οι ίντριγκες ανάμεσα στους παίκτες, ένας παλιός γνώριμος του διαγωνισμού, ο Giovanni (ή Τζιοβάνι) - που γνωρίσαμε το 2021 - σταματάει τη μαγειρική. Όχι, μην πάει ο νους σου στο κακό, δεν είναι ότι σταματάει την ενεργό δράση δια παντός. Απλώς ένας απρόσμενος τραυματισμός στο πόδι του θα τον κρατήσει μακριά από την κουζίνα του Ιταλικού εστιατορίου που διατηρεί στα Πετράλωνα.

https://www.instagram.com/p/CPNVUwLlC3T/

MasterChef: Το πρώτο ποστ του Νικόλα Καραμπούλη μετά την αποχώρηση ήταν γεμάτο χιούμορ

Η ομάδα του βέβαια, όπως έγραψε στην ανάρτησή του που φαίνεται το πόδι με τον γύψο, είναι η καλύτερη, οπότε το κενό που θα δημιουργήσει η προσωρινή απουσία του θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί.

«Θα λείπω για λίγο, αλλά όλα είναι υπό έλεγχο! @solegiaguaroathens
Η καλύτερη ομάδα ever» έγραψε χαρακτηριστικά ο Giovanni.

https://www.instagram.com/p/C3w7iFZoQiu/

Φυσικά, η ανάρτησή του στο Instagram γέμισε με σχόλια από τους followers του για γρήγορα περαστικά και καλή ανάρρωση.

Η σχέση του Τζιοβάνι με τον Σοφοκλή του ΜasterChef

Παρ' όλα αυτά, τώρα που θα χρειαστεί να περάσει περισσότερο χρόνο στο σπίτι του, ο Τζιοβάνι θα μπορεί να παρακολουθεί πιο εύκολα και τα επεισόδια του φετινού κύκλου του MasterChef στον οποίο συμμετέχει και ο Σοφοκλής, ένας από τους στενούς συνεργάτες του, τον οποίο μάλιστα ο ίδιος δήλωσε στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Giovanni μπες ξανά στο MasterChef και σήκωσέ το», είπε το Twitter/Χ μετά την είσοδο του Σοφοκλή

Όπως είχε πει ο Σοφοκλής στην audition του «Με τον Τζιοβάνι γνωριζόμαστε 4-5 χρόνια, είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος» ενώ παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Ιταλός σεφ του έδωσε και διάφορα tips για να ανταπεξέλθει στο παιχνίδι, όπως και κάποιες συνταγές για να δοκιμάσει.

Οι fans του MasterChef βέβαια, ακούγοντας το όνομα του Τζιοβάνι μέσα από τα λεγόμενα του Σοφοκλή, δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να τον ξαναδούν να μπαίνει στο παιχνίδι κάποια στιγμή και γιατί όχι, να σηκώσει και την κούπα. Μπορεί ο ίδιος να μην κέρδισε το έπαθλο και τον τίτλο του MasterChef το 2021, όμως δεν παύει να είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες που πέρασαν ποτέ από το ριάλιτι.

giotwitter.jpeg