Η photo που έβγαλε ο Ευτύχης Μπλέτσας την Ηλέκτρα του γέμισε με σχόλια κι εκείνη απάντησε με χιούμορ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η photo που έβγαλε ο Ευτύχης Μπλέτσας την Ηλέκτρα του γέμισε με σχόλια κι εκείνη απάντησε με χιούμορ

Το πιο «Happy Traveller» ζευγάρι βρίσκεται στην Καραϊβική και η ανάρτηση της Ηλέκτρας Αστέρη μέσα από το πιο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου τράβηξε τα βλέμματα των followers της.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη είναι από τα πιο αγαπητά γνωστά ζευγάρια στην Ελλάδα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τυχαία μέσα από τα social media και από το 2012 είναι ζευγάρι. Μάλιστα, έχουν αποκτήσει και δύο κόρες, την Ίριδα και τη Νεφέλη, που θα γίνουν αντίστοιχα 5 και 3 χρονών αυτή τη χρονιά. Με το που γνωρίστηκαν, όπως είχε πει ο παρουσιαστής του Happy Traveller, κατάλαβαν αμέσως πως ήταν καρμικό να είναι μαζί και κάπως έτσι τα τελευταία χρόνια, ταξιδεύουν συνήθως παρέα στους διάφορους προορισμούς που επισκέπτονται, παίρνοντας μαζί και τις κόρες τους.

Η συνάντηση του traveler Άκη Πετρετζίκη με τον happy Ευτύχη Μπλέτσα είχε απρόοπτα

Η φωτογραφία από το κρουαζιερόπλοιο και τα σχόλια

Όπως ακριβώς κάνουν και αυτές τις μέρες που βρίσκονται σε κρουαζιέρα στην Καραϊβική. Η Ηλέκτρα Αστέρη που δημοσιεύει στα social media της πάντα εικόνες και πληροφορίες για κάθε προορισμό που εξερευνούν, ανέβασε μια φωτογραφία που την τράβηξε ο Ευτύχης Μπλέτσας μέσα στο πιο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο του πλοίου, γράφοντας στους διαδικτυακούς της φίλους για τις πρώτες της εντυπώσεις από το ταξίδι τους αυτό.

«Icon of the seas.
Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου.
Είμαστε στο πλοίο αυτή τη φορά και με τις δυο μας κόρες. Η εμπειρία είναι καταπληκτική. Είναι ό,τι καλύτερο έχουμε ζήσει σε κρουαζιερόπλοιο. Το πλοίο κάνει οριακά τα πρώτα του ταξίδια αν σκεφτούμε ότι αυτή είναι μόλις η 4η κρουαζιέρα του» έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Ηλέκτρα Αστέρη.

https://www.instagram.com/p/C30tX6RvSNa/

Οι followers της βέβαια, δεν σχολίασαν το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο και το νέο ταξίδι της με τον Ευτύχη Μπλέτσα και τα κορίτσια τους αλλά το πόσο όμορφη κι εντυπωσιακή έδειχνε η ίδια στη φωτογραφία.

Η Ηλέκτρα Αστέρη βλέποντας αυτή την αγάπη από τους followers της στην ανάρτησή της, έγραψε με χιούμορ πως μάλλον φταίει η αγάπη τους που αντί να θαυμάσουν το κρουαζιερόπλοιο θαυμάζουν εκείνη.

«Εσείς εμένα θα με λιώσετε! Μάλλον με αγαπάτε πολύ για να με βλέπετε πιο εντυπωσιακή και από το Icon of the seas!» έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά.

423422539_1124289702253541_7195963072512674968_n.jpg

To minimal αλλά γεμάτο παιχνίδια σπίτι τους

Όποτε ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη δεν ταξιδεύουν περνούν με τις κόρες τους χρόνο στο cozy και minimal σπίτι τους, το οποίο είναι γεμάτο με διάφορα παιχνίδια αλλά και σουβενίρ ή διακοσμητικά που θυμίζουν τα ταξίδια τους, όπως είναι για παράδειγμα οι χάρτες στους τοίχους ή το κάδρο με την εξωτική παραλία στο σαλόνι τους.

Όπως θα δεις και στην gallery που ακολουθεί οι κεντρικοί χώροι στο σπίτι τους έχουν λευκούς τοίχους και έπιπλα σε γκρι αποχρώσεις.