Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου χόρεψαν στους ρυθμούς του Ζορμπά σε χιονοδρομικό της Ιταλίας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου χόρεψαν στους ρυθμούς του Ζορμπά σε χιονοδρομικό της Ιταλίας

Για τις αδερφές Λιβιεράτου η απόσταση λόγω των σπουδών τους δεν ήταν ποτέ πρόβλημα και το απέδειξαν με ένα ακόμα ταξίδι τους.

Η Δανάη και η Νεφέλη Λιβιεράτου, οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ πέρα από το γεγονός πως είναι δύο πολύ εντυπωσιακά κορίτσια - και πώς να μην ήταν όταν έχουν κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά των γονιών τους - είναι και πολύ δεμένες. Κάθε φορά που βρίσκονται μαζί τα χαμόγελά τους ξεχωρίζουν και οι δημοσιεύσεις τους στα social media είναι από εκείνες που χαίρεσαι να έχεις στο feed σου.

https://www.instagram.com/p/Cxfd8NequPS/

Τόσο η Νεφέλη όσο και η Δανάη βρέθηκαν στην Αγγλία για σπουδές. Όχι, όμως στο ίδιο μέρος, αφού η 23χρονη Νεφέλη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Bath, ενώ η 21χρονη Δανάη σπουδάζει μουσική στο Royal Northern College of Music στο Manchester. Μπορεί η απόσταση που τις χώριζε να ήταν τουλάχιστον 4ωρών, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να βρίσκονται και να περνούν χρόνο μαζί. Κάτι που συνεχίζουν όπως, βλέπουμε στο Instagram τους να κάνουν ακόμα.

Η Δανάη Λιβιεράτου μετά από καιρό δημοσίευσε ξανά φωτογραφία με τον Pablo Miller

Το ταξίδι στην Ιταλία και ο χορός στα χιόνια

Αυτή τη φορά η Δανάη και η Νεφέλη ταξίδεψαν με την παρέα τους στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο χιονοδρομικό κέντρο στο Dolomiti, όπου έβαλαν τις φόρμες τους και απόλαυσαν τις χιονισμένες πίστες του σκι.

Στη συνέχεια, όμως ακούγοντας από τα μεγάφωνα του χιονοδρομικού να παίζει το συρτάκι του Μίκυ Θεοδωράκη από τη γνωστή ταινία «Ζορμπάς ο Έλληνας» δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν κι άρχισαν να χορεύουν στον ρυθμό του μαζί με τη φίλη τους.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου τα δυο κορίτσια είχαν βρεθεί μαζί και στο Λονδίνο, όπως είχαμε δει μέσα από αναρτήσεις τους στο Instagram, ενώ πέρα από την Ελλάδα το καλοκαίρι είχαν ταξιδέψει και πάλι στην Ιταλία για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Τhe Weeknd.

Tα δυο κορίτσια είναι ο ορισμός του #sistersgoal και στην gallery μπορείς να δεις μερικές ακόμα αναρτήσεις από τις στιγμές που βρίσκονταν μαζί.