Survivor: Η «καμένη» ασυλία και η θυματοποίηση της Ασημίνας που δεν έπεισε κανέναν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η «καμένη» ασυλία και η θυματοποίηση της Ασημίνας που δεν έπεισε κανέναν

Μπορεί οι Διάσημοι να στήριξαν την Ασημίνα απέναντι στα σχόλια των Μαχητών, οι fans του Survivor όμως έχουν άλλη άποψη.

Μια διαφορετική συμπεριφορά είδαμε από την Ασημίνα στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της 27ης Φεβρουαρίου, πιο ευάλωτη, κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει από εκείνη.

Η «καμένη» ασυλία και η MVP Δαλάκα

Οι Κόκκινοι έχασαν και τον τρίτο αγώνα ασυλίας, αφού κακά τα ψέματα τα προβλήματα στην ομάδα τους είναι πολλά. Δεν ήταν μόνο η Ασημίνα με το σπασμένο χέρι, ήταν και ο Σάββας που χρειάστηκε να μείνει εκτός στίβου μάχης, ενώ μετά την αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη και του Νίκου Γκάνου, οι προσθήκες των νέων παικτών δεν φαίνεται να έχουν βοηθήσει καθόλου στο σκορ - ίσως έχουν χειροτερέψει κιόλας τα πράγματα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που στο 11-8 οι Διάσημοι σταμάτησαν να «κυνηγούν» το παιχνίδι, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς για να έχουν τουλάχιστον την ευκαιρία να βγει MVP κάποιος από την ομάδα τους - στην προκειμένη η Κατερίνα Δαλάκα - η οποία το κατάφερε μεν αλλά δεν γλίτωσε την υποψηφιότητα, αφού η ομάδα της έχασε τον αγώνα ασυλίας και ήταν η μόνη γυναίκα που μπορούσε να ψηφιστεί. Η Έλενα Αμανατίδου και η Μαρία Αντωνά ήταν ήδη υποψήφιες από τα δύο προηγούμενα συμβούλια του νησιού.

Το θέμα ωστόσο, που άνοιξε στο τέλος του παιχνιδιού ήταν οι προσβολές των Μπλε στην Ασημίνα με αφορμή τα όχι και τόσο πετυχημένα «ματσαρίσματα» που έκανε. Στην ουσία επειδή η παίκτρια των Μαχητών δεν μπορεί να αγωνιστεί έχει αναλάβει να βγάζει τα «ματσαρίσματα» των συμπαικτών της, κάτι που έκανε και πριν τον τραυματισμό της. Αυτό στα τρία παιχνίδια ασυλίας δεν οδήγησε στη νίκη τους Κόκκινους κι αυτό ήταν που σχολίασαν οι Μαχητές. Ο Γιώργος Γκιουλέκας την αποκάλεσε «στρατηγική διάνοια», ωστόσο η Ασημίνα θίχτηκε κι έτσι εκείνος ζήτησε «συγγνώμη».

Η θυματοποίηση της Ασημίνας δεν έπεισε το κοινό

Το θέμα επανήλθε και στο συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Γκιουλέκα, να λέει και πάλι πως ήταν λάθος η ατάκα του προς την Ασημίνα και καταλαβαίνει πως η ίδια λόγω του τραυματισμού της είναι παραπάνω πιεσμένη απ' ότι οι υπόλοιποι. Κάπου εκεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο James Καφετζής έβαλαν τα γέλια, με τους Διάσημους να αποχωρούν σύσσωμοι από το συμβούλιο και την Κατερίνα Δαλάκα να λέει «Όταν τελειώσει η παιδική χαρά, πείτε μας».

Σύμφωνα με τα άτομα που γέλασαν αυτό δεν έγινε για την Ασημίνα αλλά για μια λέξη που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Γκιουλέκας και η αντίδρασή της θεωρήθηκε υπερβολική - αφού η ίδια δεν επέστρεψε στο συμβούλιο - όταν κι εκείνη πολλές φορές έχει κατηγορήσει ή αφήσει να υπονοηθούν πράγματα για τα άτομα της Μπλε ομάδας.

Προσπαθώντας να εξηγήσουν οι Διάσημοι στους Μαχητές ότι η στοχοποίηση από τον James ή άλλους Μαχητές ήταν κάτι ανήθικο προς την Ασημίνα ειδικά τώρα που είναι τραυματισμένη, δεν κατάφεραν κάτι, αφού με πιο πολλά παραδείγματα οι Μπλε θυμήθηκαν τις φορές που η ίδια είχε θίξει άτομα από την ομάδα τους.

Αυτό θυμήθηκε και το κοινό στο Twitter/X, το οποίο δεν πείστηκε από όλο αυτό το show και μάλιστα, όπως σχολίασαν μάλλον οι νέες προσθήκες ενημέρωσαν την Ασημίνα για το πρόσωπο που έχει βγάλει προς τα έξω και γι' αυτό εκείνη είπε να δείξει την ευαίσθητη πλευρά της.

Η Χρύσα τέταρτη υποψήφια

Πάντως, όσον αφορά την τέταρτη υποψήφια, αυτή είναι η Χρύσα από τους Μαχητές, αφού αυτήν επέλεξε η Κατερίνα Δαλάκα ως MVP, συνεχίζοντας τη μικρή κόντρα τους και απαντώντας στην Χρύσα με τον ίδιο τρόπο που κι εκείνη της μιλάει κάθε φορά που παίζουν.

Επειδή έχει αναφέρει πως της έχω κάνει προπόνηση και την έχω κάνει καλύτερη θα πάρω μαζί μου τη Χρύσα για άλλη μια προπόνηση, να είναι μαζί μου στη μονομαχία.

Έτσι, Έλενα Αμανατίδου, Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα και Χρύσα θα είναι οι τέσσερις υποψήφιες που θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.