Ο Λιανός πόζαρε με τον Ronaldinho και οι πρώην Survivors ζήλεψαν: Η αποκάλυψη για τον James

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Λιανός πόζαρε με τον Ronaldinho και οι πρώην Survivors ζήλεψαν: Η αποκάλυψη για τον James

Όσο ο James Καφετζής παίζει μπάλα με τον Ronaldinho, τα social media του δέχονται «επίθεση».

Τα μεγάλα δώρα για το Survivor 2024 φαίνεται πως ξεκίνησαν πιο γρήγορα αυτή τη φορά. Σε κάθε κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ο Acun Ilicali - o Tούρος παραγωγός του παιχνιδιού - είναι πολύ γενναιόδωρος με τους παίκτες και όπως έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια τους έχει χαρίσει μοναδικές εμπειρίες με διάφορα ταξίδια και δραστηριότητες που τους παρέχει σαν έπαθλο.

Αυτή τη φορά, όπως ήδη έχουμε δει μέσα από το τρέιλερ για το επεισόδιο που θα προβληθεί στις 25 Φεβρουαρίου ο ίδιος επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη και στις δύο ομάδες, παρότι βρίσκονται μόλις δύο μήνες στο παιχνίδι. Στο νέο αγώνισμα επάθλου λοιπόν, θα παίξουν μαζί με έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ποδοσφαίρου, τον Ronaldinho.

https://www.instagram.com/reel/C3qhNY3oyg6/

Τα σχόλια των πρώην παικτών και η αποκάλυψη για τον James

Tόσο οι παίκτες που βρίσκονται τώρα στον Άγιο Δομίνικο όσο και το κοινό που παρακολούθησε το τρέιλερ, ενθουσιάστηκαν, όπως έγινε και με την ανάρτηση του Γιώργου Λιανού στο Instagram με τον Ronaldinho.

https://www.instagram.com/p/C3s1gOUptSA/

Aνάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε ο παρουσιαστής ήταν και κάποια από πρώην παίκτες του ριάλιτι, όπως της Ελευθερίας Ελευθερίου ή της Στέλλας Ανδρεάδου, που έδειξαν ξεκάθαρα πόσο ζηλεύουν - με την καλή έννοια - τους φετινούς συμμετέχοντες γι' αυτή την εμπειρία που θα ζήσουν. Η Στέλλα μάλιστα, να σου θυμίσω πως ήταν παίκτρια και προπονήτρια ποδοσφαίρου, οπότε η συνάντηση με τον Ronaldinho θα ήταν ένα όνειρο ζωής για εκείνη που θα γινόταν πραγματικότητα, αν βρισκόταν και φέτος στον Άγιο Δομίνικο.

Βέβαια, στη συγκεκριμένη ανάρτηση του Γιώργου Λιανού μία follower έκανε και μια αποκάλυψη για τον James που κανείς δεν είχε προσέξει μέχρι τώρα. Όπως έγραψε στον παρουσιαστή του Survivor, έχουν «χακάρει» τον προσωπικό λογαρισμό του παίκτη των Μαχητών στο Instagram με αποτέλεσμα να έχουν διαγραφεί όλες οι φωτογραφίες που είχε και να είναι διαφορετικό το πρόσωπο στη φωτογραφία του προφίλ του.

423541946_801406605131401_701148033804683095_n.jpg

Πράγματι αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ του James Καφετζή θα δεις πως όντως έχει πέσει θύμα «hacking», αφού μπορεί το όνομα του προφίλ να έχει το «μπλε τικ» που δηλώνει ότι είναι επιβεβαιωμένα το προφίλ του James, η κεντρική φωτογραφία ωστόσο και το περιεχόμενο δεν συνάδει με αυτό που ήξεραν οι followers του. Στις σχετικές πληροφορίες γράφει μάλιστα, πως είναι ο «καλύτερος rapper» (best rapper).

423422694_928013808544853_1872999668561293459_n.jpg

Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί σε παίκτη που βρίσκεται στο Survivor κι έτσι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο Γιώργος Λιανός μπορεί να μεταφέρει αυτή την πληροφορία στον James, ώστε να κινήσει τις διαδικασίες που χρειάζεται για να πάρει πίσω τον λογαριασμό του.