Rob James: Στο νέο βίντεο μετά το Survivor με τη σύζυγο και την πεθερά του ένα σχολίασαν όλοι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Rob James: Στο νέο βίντεο μετά το Survivor με τη σύζυγο και την πεθερά του ένα σχολίασαν όλοι

Ο αγαπητός σε όλους Rob πραγματικά αναπληρώνει τον χρόνο που έλειπε περνώντας στιγμές και με τη σύζυγό του την Δήμητρα αλλά και την πεθερά του.

Παίκτης περισσότερο αποδεκτός και αγαπητός τόσο από τους παίκτες που συμμετέχουν στο Survivor όσο και από το κοινό που παρακολουθεί τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης δεν υπάρχει. Ο Σκωτσέζος Rob κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, όχι μέσα από ίντριγκες αλλά μέσα από τον fun χαρακτήρα που έδειξε στο παιχνίδι αλλά και φυσικά το «πάω αργά γιατί βιάζομαι» στυλ του στους στίβους μάχης.

Ο Rob αποχώρησε από το Survivor αλλά κέρδισε την αγάπη του κοινού: Τα αρνητικά σχόλια για την Χρύσα

Η αποχώρησή του, ύστερα από την τρίτη φορά που βγήκε υποψήφιος αν και κάπως αναμενόμενη, μιας και δεν ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες, συγκίνησε τους περισσότερους τηλεθεατές καθώς, ένας τύπος σαν τον Rob που έδινε μια πιο ευχάριστη και χαλαρή νότα στο ριάλιτι ήξεραν σίγουρα πως θα έλειπε από τον Άγιο Δομίνικο.

https://www.instagram.com/p/C3EdlT4I_x3/

Οι οικογενειακές στιγμές και η λατρεία στην πεθερά του

Ο Rob πάντως, βγαίνοντας από το παιχνίδι επέστρεψε όχι μόνο στο στήριγμά του, τη σύζυγό του τη Δήμητρα αλλά και στην πεθερά του, την κυρία Μαίρη, η οποία μάλιστα έφτιαξε κι ένα από τα αγαπημένα του πιάτα για να τον υποδεχτεί, όπως είδαμε στα social media του.

https://www.instagram.com/reel/C3VXG4GMGys/

Ο ίδιος βέβαια, δεν έμεινε μόνο στον μουσακά που του έφτιαξε η κυρία Μαίρη αλλά μαζί με τη σύζυγό του και άλλους συγγενείς έκαναν και διάφορες εξορμήσεις, με κοινό παράγοντα το καλό φαγητό, αφού αν θυμάσαι κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Survivor αυτό ήταν που τον είχε δυσκολέψει περισσότερο.

Στο πρόσφατο βίντεο λοιπόν, που δημοσίευσε ο Rob στο TikTok του, απόλαυσε το γεύμα του παραλιακά με τη σύζυγο, την πεθερά του κι έναν θείο του, τονίζοντας πως «έσκασε» από το φαΐ.

Βλέποντάς τον ακόμα σε ένα βίντεο παρέα με την πεθερά του, οι followers του δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν με χιούμορ πως ίσως είναι και ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει τόσο καλή σχέση με την πεθερά του.