Η Αλέκα Καμηλά ευχήθηκε στην 18χρονη κόρη της με ένα σπάνιο video γεμάτο αναμνήσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Αλέκα Καμηλά ευχήθηκε στην 18χρονη κόρη της με ένα σπάνιο video γεμάτο αναμνήσεις

Η Αλέκα Καμηλά είπε «Χρόνια Πολλά» στην ενήλικη πλέον κόρη της με ένα πολύ τρυφερό post.

Η Αλέκα Καμηλά και o Predrag (Peja) Stojaković συγκαταλέγονται στα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Tο πρώην μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας μετρούν 18 ολόκληρα κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (Άντρει, Μίλα, Μαξ), τα οποία τους γεμίζουν καθημερινά απέραντη ευτυχία.

Τα τελευταία 7,5 χρόνια η οικογένεια του ΝΒΑer έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην πολιτεία της California. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αγοράσει μια πολυτελή κατοικία, πλάνα της οποίας βλέπουμε συχνά μέσα από τον λογαριασμό της Αλέκας Καμηλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γιος της Αλέκας Καμηλά ξεχώρισε με την ομάδα του Stanford κι εκείνη αντέδρασε σαν Ελληνίδα μάνα

Η Mila Stojaković έγινε 18 ετών και η Αλέκα Καμηλά γιορτάζει τη μικρή της πριγκίπισσα

H Αλέκα Καμηλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν από λίγες ώρες η 49χρονη θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη της, Mila η οποία ενηλικιώθηκε αλλά για εκείνη παραμένει η μικρή της πριγκίπισσα.

https://www.instagram.com/reel/C34QD05L8fj/

Μέσα από ένα τρυφερό post και ένα video με throwback φωτογραφίες τους η μαμά Αλέκα είπε τα «Χρόνια Πολλά» στην κόρη της και δέχθηκε ευχές φίλων-θαυμαστών.

«Χαρούμενα 18 πριγκίπισσά μου», έγραψε η Αλέκα Καμηλά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

H 18χρονη έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει αυθόρμητα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

https://www.instagram.com/p/Cv3P-HSv2_1/

Καμηλά-Stojaković γνωρίστηκαν τυχαία όταν ο μπασκετμπολίστας επισκέφθηκε τη χώρα μας για διακοπές λίγες ημέρες προτού αναχωρήσει ξανά για την Αμερική και το NBA.

https://www.instagram.com/p/B6gjrKHp0AW/

«Ήταν ένα ραντεβού στα τυφλά! Δεν με είχε ξαναδεί, δεν τον είχα ξαναδεί. Δεν ήξερα ότι θα έφευγε μετά από 3-4 ημέρες, μετά μου το έσκασε το παραμύθι. Βγήκαμε μέσω κοινής φίλης. Βγήκα για πλάκα, δεν το σκέφτηκα πολύ. Και τελικά έχω τρία παιδιά μαζί του», έχει αναφέρει η Αλέκα Καμηλά για την καρμική γνωριμία με τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/CFKvMvPJe60/

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα η Αλέκα Καμηλά αναφέρθηκε στην πορεία της στο χώρο της μόδας αλλά και στον έρωτα της ζωής της, Predrag Stojaković λέγοντας:

«Όλη αυτή η καριέρα ως μοντέλο έγινε μέσα σε πέντε χρόνια. Θα μπορούσα να δουλέψω άλλα πέντε χρόνια, αλλά όταν σου έρχεται αυτό το θείο δώρο -ένα μωρό- και με έναν άνθρωπο που τα βρίσκεις τι άλλο να ζητήσεις; Αποφάσισα να το ρισκάρω. Κοιτώντας πίσω δεν θα άλλαζα με τίποτα τα παιδιά μου».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: alekakamila