Ο Γιώργος Γιαννιάς «έχασε» τη μητέρα του 5 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του-«Ο έρωτας του αιώνα»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Γιώργος Γιαννιάς «έχασε» τη μητέρα του 5 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του-«Ο έρωτας του αιώνα»

Ιστορία αγάπης με κοντινό φινάλε για ένα ζευγάρι που πέρασε μια ζωή μαζί. Τα μηνύματα συμπαράστασης από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε o Γιώργος Γιαννιάς μόλις πέντε μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Πριν από μερικές ώρες ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι η πολυαγαπημένη του μητέρα έφυγε από τη ζωή, χωρίς ωστόσο να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια θανάτου.

Όπως ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά, η κολώνα του σπιτιού πήγε να συναντήσει τον Ντέρυ της, με το love story των γονιών του καλλιτέχνη να είναι άκρως συγκινητικό.

Το συγκινητικό αντίο του Γιώργου Γιαννιά στη μητέρα του

Πριν από μερικές ώρες ο Γιώργος Γιαννιάς αποχαιρέτησε τη μητέρα του με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα δύο σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/C33Vtn2r6K7/

«Ο έρωτας του αιώνα… Η ιστορία αγάπης που την ζήλεψαν όλοι… Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ… Οι γονείς μου… ό,τι περισσότερο αγάπησα. Είναι πάλι μαζί μετά από 5 μήνες αγκαλιά… τόσο άντεξε μακριά της… καλό ταξίδι έρωτα μου, καψούρα μου, κολόνα του σπιτιού μας και καλέ δίκαιε άνθρωπε. Εσύ που ένωνες όλους μας και μας έμαθες να αγαπάμε την οικογένεια μας και να είναι ασπίδα ο ένας για τον άλλον.. εσύ και μόνο εσύ! Άδικα έφυγες και δε θα το αφήσω έτσι μάνα μου.. θα σε αγαπώ μέχρι το θάνατο, πιο πολύ και από εμένα και θα σε τιμώ.. πες τον Ντέρυ μας ότι τον αγαπώ πολύ και μου λείπει αβάσταχτα.. να είστε αγκαλιά συνέχεια! Τα λέμε σύντομα…», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς στη λεζάντα της ανάρτησής του.

giannias2.jpg

Γιαννιάς & Παντελιδάκη έχουν 20 χρόνια κοινής πορείας και το πιο cozy σπίτι στη Μάνδρα Αττικής

Λένε πως όσοι αγαπιούνται πολύ μια ζωή φεύγουν «μαζί» και αυτό ακριβώς συνέβη με τους γονείς του καλλιτέχνη οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά ενός χρόνου.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα των celebrities

Εκατοντάδες ήταν τα σχόλια στην ανάρτηση του τραγουδιστή με συγγενείς, συνεργάτες, φίλους και θαυμαστές να σπεύδουν να του συλλυπηθούν.

Ο Ηλίας Δρούλιας, ο Χάρης Σιανίδης, η Έλενα Τσαγκρινού, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Ηλίας Βρεττός, ο Γιάννης Βαρδής, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Ιουλία Καλλιμάνη, ο Χρήστος Δάντης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης είναι μόνο μερικοί από τους καλλιτέχνες που θέλησαν να στηρίξουν τον Γιώργο Γιαννιά σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Πριν αρκετές εβδομάδες, με αφορμή τις 40 ημέρες από την απώλεια του πατέρα του ο τραγουδιστής είχε γράψει στο Instagram: «Πατέρα μας.. η ζωή μας όλη πλημμυρισμένη με αγάπη.. Αύριο είναι 40 μέρες που είσαι μακριά μας αλλά ΠΑΝΤΑ μέσα μας σε κάθε κύτταρο μας ,κάθε στιγμή και για πάντα!!!!Μέχρι να βρεθούμε ξανά.. Με λατρεία, η Οικογένειά σου».

https://www.instagram.com/reel/CyrLs2XrHC0/

Πηγή κεντρικής: pexels.com