O Bradley Cooper εξομολογήθηκε ότι η κόρη του είναι η πηγή ζωής που τον έσωσε από τον θάνατο

O Bradley Cooper εξομολογήθηκε ότι η κόρη του είναι η πηγή ζωής που τον έσωσε από τον θάνατο

Ο Bradley Cooper πέρασε από το «δεν ξέρω τι νιώθω» για να φτάσει στο «θα πέθαινα για το παιδί μου».

Ο Bradley Cooper μίλησε για το πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή του ο ρόλος του πατέρα, επισημαίνοντας ότι ακόμα κι αν στην αρχή αδυνατούσε να καταλάβει τη δύναμη των συναισθημάτων, ξαφνικά όλα έγιναν ξεκάθαρα, η κόρη του ήταν πολύτιμη για αυτόν και δεν υπήρχε καν τρόπος να εξηγήσει πως έγινε αυτό.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο podcast Armchair Expert και τον Dax Shepard, ο ηθοποιός της ταινίας Maestro βρέθηκε στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης επειδή δήλωσε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήμουν ζωντανός αν δεν ήμουν πατέρας».

Στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του τόσο στο αλκοόλ όσο και στην κοκαΐνη, αλλά και στο γεγονός πως με έναν απρόσμενο τρόπο η ζωή του άλλαξε με τον ερχομό της κόρης του στον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/C3VewlJsZSG/

O Bradley Cooper χέρι - χέρι με την Gigi Hadid αλλά όλοι πρόσεξαν τον πανάκριβο σκούφο του

Από το «δεν ξέρω τι νιώθω» στο «θα πέθαινα για το παιδί μου»

Ο Cooper έχει αποκτήσει μία κόρη με την Irina Shayk, με την οποία έβγαινε από το 2015 έως το 2019. Το ζευγάρι καλωσόρισε την κόρη τους, Lea, το 2017. Κατά τη διάρκεια του podcast, ο Cooper παραδέχτηκε πως όταν γεννήθηκε η κόρη του, αρχικά δεν καταλάβαινε γιατί άλλοι γονείς χρησιμοποιούσαν εκφράσεις όπως: «Θα πέθαινα για το παιδί μου».

Για τους πρώτους δύο μήνες της ζωής της, σκεφτόταν: «Δεν ξέρω καν αν αγαπώ πραγματικά το παιδί. Είναι ντόπα. Είναι cool. Βλέπω αυτό το πράγμα να εξελίσσεται», αλλά στη συνέχεια είπε ότι τα συναισθήματά του άλλαξαν. «Ξαφνικά, είναι σαν να μην υπάρχει καμία αμφιβολία», εξήγησε ο ηθοποιός.

LA Special Screening of

Σε άλλο σημείο του podcast, ο Cooper σημείωσε πως το γεγονός ότι έγινε πατέρας τον οδήγησε στο να θέλει να δουλέψει πάνω στον εαυτό του για να γίνει η καλύτερη εκδοχή που θα μπορούσε να είναι, επειδή ήθελε «να κάνω τη μικρότερη δυνατή ζημιά που θα μπορούσα στην κόρη μου».