O Bradley Cooper χέρι - χέρι με την Gigi Hadid αλλά όλοι πρόσεξαν τον πανάκριβο σκούφο του

Γεωργία Βλαχοπούλου
O Bradley Cooper χέρι - χέρι με την Gigi Hadid αλλά όλοι πρόσεξαν τον πανάκριβο σκούφο του
Director and actor Bradley Cooper poses for photographers upon arrival at the BAFTA awards in London, Sunday, Feb. 10, 2019. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) Invision

Ο Bradley Cooper και η Gigi Hadid επιβεβαίωσαν «αθόρυβα» τη σχέση τους, κάνοντας βόλτα πιασμένοι χέρι χέρι. 

«Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται» λέει ο σοφός λαός και να που τελικά ο Bradley Cooper και η Gigi Hadid έκαναν το «λάθος» και όπως απολάμβαναν τη βόλτα τους στο Λονδίνο, ξεχάσαν ότι θα μπορούσε να τους ακολουθεί κάποιος paparazzi και περπατούσαν πιασμένοι τρυφερά χέρι - χέρι, επιβεβαιώνοντας κάπως έτσι τη σχέση τους.

Ίσως βέβαια, σε αυτή τους την «απροσεξία» να συνέβαλε και το γεγονός πως ο ηθοποιός φορούσε έναν αρκετά μεγάλο μάλλινο σκούφο στις αποχρώσεις που έχουν τα τζιν. Ίσως όμως, αυτός να ήταν και ο λόγος που τους πρόσεξαν οι paparazzi λίγο παραπάνω και γι' αυτό κατάφεραν να τους απαθανατίσουν σε αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο.

Ο συγκεκριμένος σκούφος δεν είναι ένας οποιοσδήποτε σκούφος, αφού είναι μια δημιουργία του οίκου Luis Vuitton και κοστίζει 565 δολάρια. Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Χολιγουντιανός σταρ φόρεσε τον συγκεκριμένο σκούφο. Τον είχε επιλέξει και σε πρόσφατη βόλτα του με τη μητέρα του γι' αυτό και οι πιο πολλοί fans του λένε πως είναι το νέο του αγαπημένο item.

Oι φήμες πάντως για τη σχέση του 29χρονου μοντέλου με τον 49χρονο ηθοποιό είχαν ξεκινήσει τον περασμένο Οκτώβριο και ήταν αρκετές οι φορές που οι δυο τους είχαν απαθανατιστεί να τρώνε μαζί. Μάλιστα, λέγεται πως λίγο μετά τις φετινές Χρυσές Σφαίρες η Gigi Hadid γνώρισε και τη μητέρα του ηθοποιού, τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή του μετά φυσικά από την κόρη του, την 6χρονη Lea De Seine που απέκτησε από τη σχέση του με την Irina Shayk.

Aυτό είναι ίσως και το μεγάλο κοινό που έχει το ζευγάρι, το ότι είναι και οι δύο γονείς, αφού και το γνωστό μοντέλο έχει επίσης μια κόρη, την 3χρονη Khai από τη σχέση της με τον Zayn Malik.

Πάντως, η πηγή της Page Six αναφέρει πως η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο, ενώ πέρα από την ερωτική χημεία έχουν και άριστη επικοινωνία αλλά και κοινό χιούμορ παρά τα 20 χρόνια που τους χωρίζουν.