Η βραδιά θρίλερ στο MasterChef είχε νικήτρια την Χριστίνα και ηττημένο λόγω συμπεριφοράς τον Άνχελ  

Κατερίνα Μπούσιου
Η βραδιά θρίλερ στο MasterChef είχε νικήτρια την Χριστίνα και ηττημένο λόγω συμπεριφοράς τον Άνχελ  

Η «μελισσούλα» Γεωργία που κανείς δεν ήθελε στην ομάδα του και η αποτυχία των μπλε. Στο MasterChef οι παίκτες βασανίζονται για την παραμονή τους στον διαγωνισμό. 

Η χθεσινή πρωτόγνωρη ομαδική δοκιμασία τoυ MasterChef έφερε στην επιφάνεια τα πραγματικά κίνητρα των παικτών, τους χαρακτήρες τους και τις αντιζηλίες τους. Όμως η Χριστίνα έδειξε πως είναι η πιο εύστροφη από όλους γιατί έπαιξε έξυπνα. Στους άτυχους ο Γιάννης και ο Κώστας που το πάλεψαν, μεσούσης της μόνιμης γκρίνιας της Γεωργίας. Αυτή τη φορά όμως είχε δίκιο.

https://www.instagram.com/p/C359VCsMXcA/

Χρωματικές αποτυχίες και ο Κουτσόπουλος Κατκεν

Η χθεσινή ομαδική δοκιμασία ήταν εξαιρετικά περίεργη και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο MasterChef, θυμίζοντας μία παραλλαγή παλαιότερης. Λευτέρης, Νίκος και Ηλίας είχαν ασυλία και οι υπόλοιποι 16 παίκτες χωρίστηκαν σε 4 ομάδες, μπλε, ροζ, λαδί, κόκκινοι και κίτρινοι. Η νικήτρια ομάδα θα έπαιρνε ασυλία.

Η αποστολή τους; Έπρεπε ο πρώτος (άτυπα αρχηγός) να φτιάξει τη συνταγή με το υλικό που η παραγωγή επέλεξε (γλυκάδια) και οι υπόλοιποι παίκτες ανίδεοι θα έμπαιναν ανά τέταρτο στην κουζίνα για να συνεχίσουν τη συνταγή. Με οδηγίες από τον εξώστη από τον πρώτο παίκτη.

Στην αρχή επικράτησε πανδαιμόνιο μέχρι να δημιουργηθούν οι ομάδες, γιατί κανείς δεν ήθελε τη Γεωργία! Την οποία ο Κουτσόπουλος αποκάλεσε μελισσούλα, γιατί τριγυρνούσε δεξιά και αριστερά. Πάντως ο θείος Λεωνίδας που έθιξε το θέμα, φέτος δίνει ρεσιτάλ στις λίγο πιο gossip ερωτήσεις.

koutsopoulos.jpg

Τελικά η Γεωργία, κατέληξε στην ομάδα του Άνχελ και του Μάριου. Άδικη και άκομψη αυτή η συμπεριφορά των παικτών

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Χριστίνα και η ομάδα της με τους: Ζωή, Βιβή, Αλέξανδρο. Παρόλο που ήταν τέρμα αγχωτική και ψαρωτική με τους συμπαίκτες της, (το τι άκουσε αυτή η καημένη η Ζωή) η ιδέα του πιάτου της ήταν άψογη.

Η ομάδα με τους δύο Γιάννηδες, τον Σοφοκλή και τον Χρήστο επίσης τα πήγαν πολύ καλά (του γκρινιάρη Γιάννη άστραψαν τα μάτια του για πρώτη φορά από χαρά) αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Ποιο ήταν το ενδιαφέρον σε όλα αυτά; Ότι η Χριστίνα έκανε την πιο έξυπνη κίνηση γιατί δεν πήρε φαβορί και τους καλύτερους παίκτες και άφησε τους υπόλοιπους να τσακώνονται. Βέβαια με αυτή την τακτική ξαφνικά είδαμε τη Ζωή (που δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο ως ταλέντο) να τη γλιτώνει πανηγυρικά.

Το κοινό στο Twitter της έδωσε τα εύσημα και αντίθετα έδειξε την αντιπάθειά του προς τον Άνχελ. Ο οποίος έδειχνε άκομψα τα νεύρα του. Η χθεσινή δοκιμασία αποκάλυψε πολλά για όλους. Ακόμη και για τους τρεις από τον εξώστη, τους έχοντες ασυλία Λευτέρη, Νίκο και Ηλία. Που θεωρούν εαυτούς σπουδαίους. Πάντως και οι τρεις τους ζήλεψαν τον θρίαμβό της.

Οι παίκτες που δεν πήραν χθες ασυλία, έχουν να περάσουν νέο μαρτύριο σήμερα. Θα έχουν να αντιμετωπίσουν τριπλή διαδικασία αντιγραφής πιάτου τα οποία έχουν φτιάξει οι τρεις κριτές. Σε έναν τηλεοπτικό μαγειρικό μαραθώνιο. Το παράξενο είναι πως θα πρέπει να διαβάσουν για πέντε λεπτά τη συνταγή, να την ακούσουν και οι συμπαίκτες τους από τον εξώστη και μετά να αφήσουν τη σελίδα και να μαγειρέψουν από μνήμης.

Κανονικά καψόνια. Φέτος οι συμμετέχοντες έχουν κουραστεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά.