Η σύλληψη του δολοφόνου Γιώργου Νινιού στην Παραλία: Το δίλημμα του Γράντου και η μεγάλη αποκάλυψη

Κατερίνα Μπούσιου
Η σύλληψη του δολοφόνου Γιώργου Νινιού στην Παραλία: Το δίλημμα του Γράντου και η μεγάλη αποκάλυψη

Ποιο είναι τελικά το κρυφό κίνητρο της Μαίρης Μηνά ως η ψυχίατρος που θα εξετάσει τον Γιώργο Νινιό ως Δημητρό; Ήρθε η ώρα της «πληρωμής» για όλα τα αδικήματα στην παραλία. 

Όπως λένε οι φανς της σειράς «Η Παραλία» και χρήστες του Twitter/X, τη στιγμή που κάποια επεισόδια είναι άνευ ενδιαφέροντος σεναριακά, στα ξαφνικά έχουμε μαζικές εκπλήξεις. Από χθες διαφαίνεται πως ξεκίνησε η διελεύκανση των 4 μυστηριωδών δολοφονιών. Η σύλληψη του Δημητρού - Γιώργου Νινιού ήταν μη αναμενόμενη, αλλά το αξιοπερίεργο, είναι το πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Ο Γράντος είναι το πρόσωπο - κλειδί αλλά και η Μαίρη Μηνά ως η ψυχίατρος Μαίρη Αθανασιάδη. Η ηθοποιός μας έβαλε ένα κρίσιμο ερώτημα στο πρώτο της γύρισμα για τη σειρά.

Όλο το χωριό εναντίον των Αρχοντάκηδων

Η σύλληψη του Δημητρού έκανε από χθες στην Παραλία τη μητέρα του Νικολίνα - Μπέτυ Λιβανού, να ανησυχεί για τον μεγάλο κίνδυνο που προέκυψε. Ξέρει τις δολοφονίες που έχει κάνει ο γιος της (εν αγνοία του λόγω της νοητικής στέρησης) αλλά δεν περίμενε ποτέ πως η αστυνομία θα έφτανε στο σημείο να τον παγιδέψει.

Αυτή όμως η σύλληψη δεν αναστατώνει μόνο εκείνη ή τον Διονύση, ο οποίος απειλεί τον Παντελή με μετάθεση, αλλά και όλο το χωριό. Κάποιοι έχουν αρχίσει να αμφιβάλουν πως είναι αθώος ο Δημητρός και ο Σήφης θα ζητήσει από τον Γράντο να πει τι συνέβη εκείνο το βράδυ που δολοφονήθηκε η αδελφή του η Ρηνιώ.

Στο χέρι του Γράντου είναι όλη η αλήθεια, αλλά εδώ έχουμε ένα πρόβλημα. Εκείνος είχε εξομολογηθεί στον παπά πως σκότωσε τη Ρηνιώ. Ο Δημητρός ωστόσο βρέθηκε με το μενταγιόν στο χέρι της θεωρώντας πως είναι η παλιά αγαπημένη του Βιολέτα. Τελικά ποιος από τους δύο έκανε τον φόνο;

Το κοινό «έλυσε» τα 4 μεγάλα μυστικά της Παραλίας και οι φόνοι οδηγούν στη Μπέτυ Λιβανού

Παράλληλα με αυτό το δίλημμα που έχει ο Γράντος, θα αρχίσει να υποψιάζεται πως ο αληθινός του πατέρας βρίσκεται στην οικογένεια των Αρχοντάκηδων. Όχι ο Διονύσης, όπως ξέρει ο παππάς, αλλά ο ίδιος ο Δημητρός. Αυτό θα το δούμε όμως προς το φινάλε της σεζόν.

Ο Δημητρός ελλείψει άλλων στοιχείων θα αφεθεί ελεύθερος. Και εδώ έρχεται η συμβολή (και ο δεύτερος γρίφος) της Μαίρης Μηνά. Η ηθοποιός ξεκίνησε τα γυρίσματα στη σειρά και μας μίλησε για τον ρόλο της ως η ψυχίατρος Μαίρη Αθανασιάδη, η οποία εμφανίζεται στα Μάταλα για να βοηθήσει τον Δημητρό. Εφαρμόζει μία νέα μέθοδο, για να ανακαλύψει το παρελθόν του. Και καταλήγει η ηθοποιός πως έχει ένα κρυφό κίνητρο πίσω από όλο αυτό.

https://www.instagram.com/reel/C37QVdst2Av/

Κάποιοι από τους τηλεθεατές ξεκίνησαν τις εικασίες για αυτό το κίνητρο. Η μία εκδοχή είναι αυτή.

minahparalia.png

Αλλά υπάρχει και δεύτερη. Μήπως η ψυχίατρος έχει κάποια σχέση με τον αστυνόμο Καραχάλιο που πια έχει εκδιωχθεί στην Αθήνα, αλλά βρήκε τρόπο να μην εγκαταλείψει την υπόθεση; Άλλωστε ήδη συμβουλεύει καθημερινά τον Παντελή. Λες;