Ναυπλιώτου και Μηνά αλλάζουν τη ζωή δύο ανθρώπων στην Παραλία και μας οδηγούν στη δικαίωση

Κατερίνα Μπούσιου
Ναυπλιώτου και Μηνά αλλάζουν τη ζωή δύο ανθρώπων στην Παραλία και μας οδηγούν στη δικαίωση

Το νέο κάστ της Παραλίας στα επόμενα επεισόδια είναι καθοριστικό μέχρι το τέλος. Κυρίως στο πιο σημαντικό κομμάτι της: Στο να βρεθεί ο δολοφόνος της Αντιγόνης και βγουν στην επιφάνεια οι δολοφονίες του Δημητρού. 

Η δολοφονία της Υπατίας και ο σοβαρός τραυματισμός του Διονύση, είναι ακόμη στο προσκήνιο των εξελίξεων στην Παραλία. Αλλά αυτά τα δύο γεγονότα ανοίγουν τον κύκλο της εκδίκησης. Η ζωή όλων των κατοίκων στα Μάταλα έχει πλέον αλλάξει και έρχονται τρεις νέοι ηθοποιοί για να μας οδηγήσουν στο φινάλε. Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η είσοδος της Μαρίας Ναυπλιώτου και της Μαίρης Μηνά στη σειρά.

https://www.instagram.com/p/C3DACuUR8Rx/

Η ζωή του Δημητρού αλλά και του Χάρι αλλάζει εξαιτίας δύο γυναικών

Ο Γιώργος Νινιός έχει έναν εμβληματικό ρόλο στην Παραλία και είναι μέχρι στιγμής και ο πιο αγαπητός του κοινού. Ως Δημητρός δοκιμάζεται συναισθηματικά αυτές τις ημέρες, μετά τη δολοφονία της ανιψιάς του Υπατίας και τον τραυματισμό του αδελφού του Διονύση. Αυτές οι σκηνές θείου και ανιψιάς μεταξύ Δανάης Μιχαλάκη και Γιώργου Νινιού ήταν και από τις πιο χαριτωμένες μέχρι στιγμής στη σειρά.

Οι υπερβολές στο τέλος της Μιχαλάκη στην Παραλία έφεραν αντιδράσεις: Τι είπε η Δανάη για το φινάλε

Ο Δημητρός λόγω της νοητικής στέρησης, είναι δολοφόνος, αλλά δεν το έχει συνειδητοποιήσει προς το παρόν και η μητέρα του έχει φροντίσει για αυτό. Το σκοτεινό παρελθόν θα αρχίσε να έρχεται στην επιφάνεια, όταν καταφθάνει στα Μάταλα η Μαίρη, ψυχίατρος στο επάγγελμα.

Θα γνωριστεί με τον Δημητρό και με μία νέα μέθοδο που εκείνη εφαρμόζει στους ασθενείς της θα τον κάνει να θυμηθεί και κυρίως να κατανοήσει τι ακριβώς έχει κάνει στο παρελθόν. Αυτή η κατανόηση και η αγάπη θα μας οδηγήσουν σε μία μορφή δικαιοσύνης για τα θύματά του. Η Μαίρη έχει ένα μεγάλο μυστικό όμως, το οποίο ακόμη δεν θα το δούμε να βγαίνει στην επιφάνεια. Κράτησε όμως τη λέξη δικαιοσύνη, γιατί αυτή καθορίζει και τον ρόλο της.

Η Μαρία Ναυπλιώτου κάνει την έκπληξη και μπαίνει στη σειρά και αντικαθιστά κατά έναν τρόπο την απουσία της Δανάης Μιχαλάκη. Ίσως την αντικαθιστά και στην καρδιά του Χάρι. Θα υποδυθεί τη χήρα που ζει απομονωμένη λίγο πιο έξω από τα Μάταλα, η οποία είναι έχει χάσει όλους τους δικούς της ανθρώπους και έχει επιλέξει να ζει μόνη.

https://www.instagram.com/p/C1jyfWON-_-/

Θα γνωρίσει τον Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος) όπως και τον νέο του φίλο τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Νικολάκης Ζεγκίνογλου. Και οι τρεις έχουν βιώσει την απώλεια. Και γίνονται πια μία παρέα που αλληλοσυμπληρώνονται. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσει άλλωστε ο Χάρι τον θάνατο της Υπατίας. Και θα τηρήσει και την υπόσχεσή του σε εκείνη στο να βρει τον δολοφόνο της μητέρας της Αντιγόνης.

Το μυστικό της Γιούλικα Σκαφιδά στην Παραλία και μία ακόμη παγίδα θανάτου

Προς το παρόν, ζούμε στο κλίμα της εκδίκησης του Διονύση για τον θάνατο της κόρης του. Κάτι που βρίσκει αντίθετο τον γιο του Παύλο.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Κίτσος που τον υποδύεται σηκώνει μεγάλη ευθύνη στους ώμους του. Έχει χάσει τη μητέρα του, έχει χάσει την αδελφή του, παλεύει να διατηρήσει την οικογενειακή επιχείρηση και κυρίως να κρατήσει ζωντανό τον πατέρα του, λόγω της βεντέτας με το κύκλωμα της παρανομίας του Ηρακλείου.

Ο Διονύσης όμως δεν θα τον ακούσει.