My Style Rocks: Τα έχουν δει όλα οι κριτές αλλά δύο είναι οι παίκτριες που ξεχωρίζουν ήδη

Γεωργία Βλαχοπούλου
My Style Rocks: Τα έχουν δει όλα οι κριτές αλλά δύο είναι οι παίκτριες που ξεχωρίζουν ήδη

Στον 7ο κύκλο του My Style Rocks μπορεί οι κλίκες και οι κόντρες να άρχισαν με το «καλημέρα», δύο παίκτριες όμως βάζουν υποψηφιότητα για τον τελικό.

Ο 7ος κύκλος του My Style Rocks έχει μόλις λίγες βδομάδες που ξεκίνησε να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την προσθήκη στην κριτική επιτροπή τόσο της Έβελυν Καζαντζόγλου όσο και του Λάκη Γαβαλά - παλιού γνώριμου του show.

Kαι μπορεί η κριτική επιτροπή να ανανεώθηκε και να επέστρεψε γεμάτη όρεξη, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φαίνεται να συνέβη με τις διαγωνιζόμενες αυτού του κύκλου, οι οποίες αυτές τις πρώτες βδομάδες τουλάχιστον έχουν δώσει βάση κυρίως στις βαθμολογίες κι όχι στα looks τους, κάτι που επεσήμανε σήμερα και ο Στέλιος Κουδουνάρης απορώντας πώς ένα λάθος look από μια παίκτρια βαθμολογήθηκε με 3.

Aυτός ίσως ήταν και ο λόγος που η Αμίνα Χακίμ - επίσης παλιά γνώριμη του διαγωνισμού - στη δεύτερη αυτή συμμετοχή της φέτος και παρότι βαθμολογικά πήγαινε καλά, αποφάσισε να μην συνεχίσει, καθώς το show φαίνεται να έχει πολλή φασαρία και όχι τόσο μόδα.

https://www.instagram.com/p/C3QeR0iI5Lm/

Ωστόσο, για να μην είμαστε και άδικοι το κοινό, όπως και οι κριτές έχουν ξεχωρίσει δυο διαγωνιζόμενες που δίνουν νόημα στον 7ο κύκλο του ριάλιτι μόδας. Αυτές δεν είναι άλλες από την Casablanca, την πρόσφατη προσθήκη του show - αλλά και την Μπι.

H 38χρονη Casablanca, η οποία βγήκε και νικήτρια της ημέρας, έχει δείξει ήδη πως εκτός από το modelling που κάνει επιτυχημένα, έχει και σωστή αίσθηση της μόδας. Γι' αυτό άλλωστε, τα σχόλια των κριτών για τις εμφανίσεις της είναι πολύ θετικά ως τώρα. Όπως κι εκείνη φαίνεται ότι κρίνει τις συμπαίκτριές της με αντικειμενικά κριτήρια και γνώμονα τη μόδα.

https://www.instagram.com/reel/C37W27_tDGj/

Από την άλλη η Μπι έχει το δικό της στιλ που ως επί το πλείστον αφορά το street style look. To ότι είναι σχεδιάστρια μόδας ωστόσο, της δίνει σίγουρα ένα παραπάνω avantage σε σχέση με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

https://www.instagram.com/p/C3qBbVEsZhl/

Οι δυο τους πάντως φαίνεται πως από τις fans του διαγωνιζσμού ήδη θεωρούνται φαβορί για να βρεθούν στον τελικό.