My Style Rocks: Δύο επιστροφές στο show μόδας και τα viral κομμάτια του επεισοδίου που θα συζητηθούν

Γεωργία Βλαχοπούλου
My Style Rocks: Δύο επιστροφές στο show μόδας και τα viral κομμάτια του επεισοδίου που θα συζητηθούν

Έβελυν Καζαντζόγλου και Λάκης Γαβαλάς αντικατέστησαν τον Δημήτρη Σκουλό και την Σοφία Χατζηπαντελή πρωταγωνιστώντας και δίνοντας νέα πνοή στο My Style Rocks.

O δεύτερος κύκλος του My Style Rocks για τη σεζόν 2023-2024 ξεκίνησε στον ΣΚΑΪ, άκρως ανανεωμένος με τον Λάκη Γαβαλά να επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος» και την Έβελυν Καζαντζόγλου (σ.σ μοντέλο και content creator) να παίρνει το βάπτισμα του «πυρός», αφού για πρώτη φορά βρέθηκε στην θέση της κριτικής επιτροπής. Από την άλλη ο Στέλιος Κουδουνάρης, που πλέον έχει χαρακτηρίσει με την παρουσία του το συγκεκριμένο τηλεοπτικό show ήταν και πάλι στη θέση του για να κάνει τις παρατηρήσεις του στις 9 νέες παίκτριες, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου στον ρόλο της παρουσίασης και πάλι έδειχνε πολύ ανανεωμένη στο lime σύνολό της.

Το Τwitter/X ενθουσιάστηκε με την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά

Η Έβελυν Καζαντζόγλου έδειξε σε αυτήν την παρθενική της εμφάνιση πως μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στους δύο άλλους κριτές του My Style Rocks και η επιστροφή του Λάκη Γαβαλά κέρδισε απόλυτα το τηλεοπτικό κοινό το οποίο απολαμβάνει να ακούει τις στυλιστικές του παρατηρήσεις αλλά και να βλέπει τις δικές του επιλογές στα outfits. Γι' αυτό και πολλά tweets ήταν αφιερωμένα σε εκείνον.

Η επιστροφή της Αμίνας Χακίμ, η μάχη της με τον καρκίνο και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Ανάμεσα στις παίκτριες που είδαμε σε αυτό το πρώτο επεισόδιο ήταν και η Αμίνα Χακίμ που γνωρίσαμε στο My Style Rocks 3. Mπορεί το 2020 η επιχειρηματίας από τον Βόλο να έμεινε στο παιχνίδι μόνο για 10 μέρες, όμως αυτή τη φορά πήγε αποφασισμένη για τη νίκη κάτι που φάνηκε και από το πώς αντιμετώπισε τα σχόλια της συμπαίκτριάς της σχετικά με το outfit της - ήταν ετοιμόλογη και «δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της».

Η Αμίνα το 2022 είχε αποκαλύψει μέσα από κάποια stories της στο Instagram πως ο λόγος που πολλές φορές δείχνει πως είναι σκληρή είναι επειδή είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Παράλληλα, αποκάλυψε και τη μάχη της με τον καρκίνο.

«Μερικοί άνθρωποι είναι "δυνατοί" δεν έχουν το δικαίωμα να πέσουν, τ' αντέχουν όλα. Έχω καρκίνο και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Το χειρότερο είναι η τυραννία που έχω υποστεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον από την μέρα που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα. Κάνω 15 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω τα τραύματα και ήρθε ο καρκίνος να μου θυμίσει ότι 36 χρόνια ασχολούμαι ακόμα με την αγάπη που δεν πήρα και δεν βλέπω την αγάπη που παίρνω από τους φίλους μου που έχουν γίνει πραγματική μου οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/CnfOUAir_4z/

Σε ότι έχω πετύχει μέχρι σήμερα δεν με βοήθησε κανένας γονιός στο παραμικρό. Αντιθέτως ήταν και εμπόδιο σε πολλά, καθώς ως κόρη μουσουλμάνου δεν είχα και ιδιαίτερα δικαιώματα ακόμα και στην ενήλικη ζωή μου. Ο πατέρας μου ο τζογαδόρος, ο μουσουλμάνος και η μάνα μου η "καημένη", η διπολική που ανεχόταν να την κακοποιεί ο άντρας της εκείνη και τα παιδιά της. Ήταν μάρτυρας και συνωμότης σε ένα μαρτύριο που δεν τελείωνε ποτέ.. κι άλλα πολλά που δε χωράνε σε 40 στορις. Η κληρονομιά μου είναι τα χρέη τους, τα τραύματα που παλεύω ακόμα να ξεπεράσω και ο καρκίνος. Ήθελα να τα πω. Γι’ αυτό δείχνω κακιά. Προτιμώ τους ανθρώπους μακριά μου. Πώς να τους εμπιστευτώ, όταν οι πρώτοι που σε πρόδωσαν είναι εκείνοι που σε γέννησαν. Η συμβουλή μου είναι όποιος σας ρημάζει να φροντίζετε να μένει μακριά σας όποιος κι αν είναι αυτός! Α όσο για τον καρκίνο θα τον ξεπεράσω σίγουρα. Ξέρω από μάχες» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Η Μορτασία ήταν η νικήτρια στον πρώτο κύκλο της σεζόν

Το ριάλιτι του styling τελείωσε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου με μεγάλη νικήτρια την Μορτασία ή Αναστασία Μορτοπούλου. H νεαρή παίκτρια, με όνειρο ζωής να κάνει το δικό της brand ρούχων φαίνεται πως έπεισε το κοινό με το styling που έκανε όλους αυτούς τους μήνες στο show - καθώς ήταν και μία από τις παίκτριες που είχαν μπει από την αρχή στον διαγωνισμό - κι αυτό της έδωσε τη θετική του ψήφο χαρίζοντάς της τη νίκη και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

https://www.instagram.com/reel/C22mdVootYW/

Φιναλίστ μαζί της ήταν η Απολλεών, η Διονυσία και η Αμάντα, ενώ η Μιμή παρότι είχε μπει λίγες βδομάδες πριν τον τελικό αποχώρησε κατά την πρώτη φάση του τελικού κατακτώντας την τέταρτη θέση.

«Ευχαριστώ! Με είχα φανταστεί με το στέμμα. Τα κατάφερα, σας ευχαριστώ για όλα. Ω Χριστέ μου, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη γιατί αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή» είπε η Μορτασία φορώντας το στέμμα του My Style Rocks.