Σχόλιο που έκαναν στην Τούνη μετά την επέμβαση στη μύτη δείχνει γιατί το γυναικείο κοινό τη λατρεύει

Σχόλιο που έκαναν στην Τούνη μετά την επέμβαση στη μύτη δείχνει γιατί το γυναικείο κοινό τη λατρεύει

H Ιωάννα Τούνη έκανε δεύτερο διορθωτικό χειρουργείο για τη μύτη της και επέστρεψε στο Instagram δύο μέρες μετά την επέμβαση.

Μία διορθωτική επέμβαση στη μύτη έκανε η Ιωάννα Τούνη πριν από μερικές μέρες, αλλά το πρήξιμο και οι επίδεσμοι δεν την εμπόδισαν να συνεχίσει να αναρτά βίντεο στο Instagram αλλά ούτε και να χάσει το χαμόγελό της.

Όπως έχει συνηθίσει να κάνει, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όσους την ακολουθούν στα social media, επιλέγοντας όχι μόνο να πει ανοιχτά όσα την οδήγησαν στην απόφαση να υποβληθεί για δεύτερη φορά σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει τη μύτη της, αλλά και να προβάλλει την εικόνα της σε μία δύσκολη περίοδο.

Η Ιωάννα Τούνη και το πάθημα της κλειδωμένης βαλίτσας έφερε 5 σχόλια όλο χιούμορ

428883004_334290309622842_6502968648610442812_n.jpg

Ο πραγματικός λόγος που η Ιωάννα Τούνη έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους να την ακολουθούν και άλλους τόσους να την (παρ)ακολουθούν

Συνήθως οι άνθρωποι επιλέγουν να δείχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο τις λαμπερές, όμορφες, αξιοζήλευτες στιγμές της ζωής τους. Αυτό που κάνει την Ιωάννα την πιο πετυχημένη influencer της χώρας, όμως, είναι το γεγονός ότι δεν αρκείται σε αυτό. Μπορεί να αναρτά εικόνες από μαγευτικούς προορισμούς, να δείχνει αγορές πανάκριβων αξεσουάρ και να προβάλλει με ευκολία μία ζωή με πλούτο, ωστόσο, με την ίδια ευκολία προβάλλει και την άλλη πλευρά. Εκείνη με τα ράμματα, τα πρηξίματα και τους μώλωπες. Και αυτός ακριβώς ο συνδυασμός έχει κάνει την μέση γυναίκα να την εκτιμήσει.

Έτσι, λοιπόν, αναγνωρίζοντας την διαδικτυακή σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και περίπου 1 εκατομμύριο ανθρώπους που την ακολουθούν στο Instagram, η Ιωάννα συνεχίζει ακάθεκτη να μοιράζεται προσωπικές στιγμές και σκέψεις, χωρίς να πτοείται από τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

j.touni_1699646717_3233193465389013690_1583564848.jpg

@j.touni

Η γνωστή επιχειρηματίας μόλις χθες αποφάσισε να ενημερώσει τους ακολούθους της ότι υποβλήθηκε στη χειρουργική επέμβαση αλλά και ότι απουσίασε δύο μέρες από τα social επειδή δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια της από το πρήξιμο.

«Δεν πονάω τόσο στη μύτη, όσο στο πλευρό που πήραμε χόνδρο για να φτιάξουμε τη μύτη», εξήγησε αφού πρώτα προειδοποίησε πως «αυτά θα είναι τα μούτρα μου τις επόμενες μέρες» και πως αν κάποιος δεν αντέχει να το βλέπει λόγω των πρηξιμάτων καλύτερα να προσπερνάει τα stories της.

Εκτός από την πορεία της υγείας της και κάποια stories με συνεργασίες της, η Τούνη δημοσίευσε και ένα σχόλιο που δέχτηκε από μία κοπέλα η οποία είπε σε λίγες μόνο γραμμές όσα πραγματικά έχουν κάνει την Ιωάννα τόσο δημοφιλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.« Ρε Ιωάννα μου μπράβο αλήθεια που ό,τι θέλεις τολμάς να το κάνεις… Και χίλια μπράβο που δεν φοβάσαι να τσαλακωθείς και άπειρες φορές, άπειρες Παναγία μου, μας δείχνεις πως είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Μπράβο, θέλουμε κι άλλες Τούνες στον πλανήτη», έγραφε το μήνυμα.

Σχολιάζοντας το τρυφερό μήνυμα, η Ιωάννα έγραψε «Συμπεθέρες μου όμορφες, πολύ χαίρομαι που έχω λάβει τόσα πολλά παρόμοια μηνύματα… Πάντα προσπαθώ να μοιράζομαι στιγμές από τη ζωή μου, όσο πιο απλά και αληθινά μπορώ, κι ας έχω κατακριθεί άπειρες φορές για αυτό.

Για εμένα είναι σημαντικό να παραμένουμε αυθεντικοί! Δεν θέλω να αλλάξω για την όποια δημοσιότητα έχω, θέλω να είμαι εγώ, να μπορώ να τσαλακώνομαι, να κάνω black humor και ότι άλλο σκεφτώ! Όπως έκανα πάντα… Κι ας μην αρέσουμε σε όλους, ξύδι».

427856002_6660034820764037_8725692950133354262_n.jpg

Η Ιωάννα Τούνη έκανε το έθιμο της περπατόπιτας για τον Πάρη: H συνταγή και όλα όσα πρέπει να ξέρεις